PVV wil politionele actie in Nederlandsch Indië.

De splijtende vragen van de oppositie tegen Bruin I zijn nog niet op gang gekomen, ondanks de voorzet van Krapuul.

Intussen gaan PVVers Wilders en Kortenoeven (van de christen-zionisten) vrolijk door met Verhagen hun boodschappen te laten doen:

PVV wil bescherming christenen in Indonesië.
(2) Hoe beoordeelt u de berichten over de aanzwellende islamitische jihad tegen Indonesische christenen?

En Verhagen moet weer op pad, naar de VN-mensenrechten-commissie, deze keer.

En als ze in het Indonesische parlement ongerust blijken over de aanzwellende vreemdelingenhaat in Nederland, wie zal daar dan schriftelijke vragen over stellen (“inmenging”), denk je?

7 gedachten over “PVV wil politionele actie in Nederlandsch Indië.”

 1. Goh als Angela Merkel wat vindt over wat er in NL op politiek gebied gebeurd of als de ambassadeur van Indonesië wat opmerkingen maakt over Wilders en de PVV dan zitten die PVVers gelijk te zeuren dat er sprake is van inmenging in de NLse aangelegenheden. Maar ze permiteren het zichzelf wel om hun neus te steken in buitenlandse aangelegenheden. Ach tja hypocrisie ten top.
  De PVV doet alsof ze zich zorgen maken over Indonesische christenen die vervolgd worden maar het grappige is dat volgens de PVV voorstellen diezelfde christenen niet in aanmerking zouden komen voor asiel in NL als het quotum (maximaal 1000 personen per jaar) wordt overschreden.

 2. Andersom zou indonesië natuurlijk kunnen gaan zeiken over de behandeling van moslims in Nederland

 3. @ Zwemblaas,

  Maar dan doet Hurt zn mond open en zegt zie je wel. Dus niet echt handig als grootste moslimland ter wereld.

 4. Zal voor Indonesische Christenen wel een uitzondering gemaakt worden , zijn familie van Geert …
  Raar trouwens hoe weinig aandacht er in de pers was voor het geweld door de afstammelingen van Christenlijke KNIL moordenaars afgelopen week in Den Haag …

 5. Gelukkig zijn de meeste christelijke molukkers die nog in molukkers-wijken wonen veel te verstandig, om op de provocaties van Geert in te gaan. (Niemand heeft het ooit over de moslim-molukkers in Nederland. Die heb je namelijk ook, Ergens bij Nijmegen in de buurt?) Rond de jaarwisseling, bij de problemen in Culemborg, wilde Geert spoorslags naar het Gelderse stadje afreizen, om zich aan het hoofd van een KNIL-brigade te gaan wijden aan de Oorlog Tegen De Islam. De Culemborgse Molukkers waren daar niet van gediend.
  Wilders lid op de neus.
  Zo hoort het!

 6. @Huib: mocht het je boeien: de grootste Molukse moslim-gemeenschap zit zover ik weet in Waalwijk. Weet je dat ook weer.

Reacties zijn gesloten.