PVV wil asielzoekers naar Oost-Europa deporteren

De PVV wil toekomstige asielzoekers alleen nog opvangen in het buitenland. Asielzoekerscentra zouden voortaan in landen als Roemenië moeten worden gevestigd. (Trouw)

De PVV beweert door Australië op dit idee gebracht te zijn, maar het idee van treinen naar Oost-Europa is al veel ouder, en werkte inderdaad perfect.

9 gedachten over “PVV wil asielzoekers naar Oost-Europa deporteren”

 1. “Pacific Solution” heet het bij de bezettende bleekscheten van Australië – ongewenste gekleurde immigranten uitbesteden aan Papua-Nieuw-Guinea, Oost-Timor, Nauru enzovoort.
  Ze wapperen er zelfs met geld voor, dat heet dan ontwikkelingshulp, dit om Australië “blank” te houden wat het natuurlijk nooit geweest is.

  En ach, wat de PVV betreft, dit is weer een kansloos proefballonnetje dat in Europese context wordt verwezen naar waar de zon niet schijnt.

 2. En in Roemenië hebben ze nog een gevangenkamp leeg staan, waar de CIA na 2002 moslims naar toe bracht om ze te laten martelen.

 3. Walgelijk volk die rechtsdenkenden. Ze weten het zelf ook wel dat ze fout zijn. Werkelijk. En maar Roemer voor Stalin uitmaken.

  Nu ook weer Roemer zijn uitspraak zou ons land geld kosten. En dan zie je al dat rechtse tuig onder iedere mogelijk steen vandaan kruipen om het zogenaamde “feit” te beamen. Maar oh jee wat waren ze stil tijdens de misrekening van Rutte en zijn 50 miljard (wat een werkelijk feit is en blijft).

  Maar weer on topic de PVV mocht men niet met de NSDAP vergelijken toch ? Want dan demoniseer je. Nou hier weer zo een feit dat ze er erg veel op lijken (deporteren, Getto’s, Oost Europa waar de meest Kampen van hun voorgangers staan).

  Nee Roemer is Stalin, Mao en al dat andere rechtse tuig van weleer. Roemer nog nooit op iets onmenselijks kunnen betrappen zoals nu WEER de PVV.

 4. Wilders: “asielzoekers op transport naar Roemenië, daar opsluiten in kampen.” De strenge kampbewaakster Agema krijgt het nog druk. Marokkanen worden immers, als het aan de kopvoddenrukker ligt, opgehokt in Tuigoord PVV. De geblondeerde hufter krijgt steeds meer fascistoïde ideeën. Ik stel voor dat de haatzaaier zelf samen met zijn zieke gevolg voorgoed wordt afgevoerd naar een kamp in Polen. Auschwitz bijvoorbeeld, waar een eerdere fascist enge dingen deed. Misschien om ook wat ideeën op te doen waar échte zwartboeken over gaan. Een kamp op maat voor die smeerpijpen lijkt me en ik denk dat de NS nog wel wat veewagons ter beschikking kan stellen…

 5. en daar wilders en aanverwante kleine droevige geesten inladen
  plus wat vvd-puin…

  hoe schoon zal ‘myn neerland’ zijn en worden

 6. @Leon

  Gisteren werden de dubieuze Joodse connecties van de PVV iets te breed uitgemeten in de media naar Wilders zijn smaak dus gooit hij er vandaag iets tegenaan waarover iedereen direct schande spreekt. Niemand maakt zich vandaag nog druk om zijn louche zionistische financiers of wat zij precies van Wilders terugverwachten in ruil voor al dat geld. En daar was het hem hiermee precies om te doen.

  Let maar eens op: iedere keer dat de PVV in de media komt op een manier die de Blonde Leider niet aanstaat roept hij of een van zijn discipelen iets dat volkomen onacceptabel is. Om de aandacht af te leiden. Hij heeft vast een hele la vol liggen met dergelijke voorstellen om ongewenste media aandacht af te leiden en een andere kant op te sturen.

  En het werkt. Iedereen doet er steeds weer vrolijk aan mee en weer is Geert de laatst lachende…

 7. In de regio opvangen is veel beter en dan het ontwikkelingsgeld gebruiken om deze mensen op te leiden
  zodat zij hun broeders en zusters kunnen helpen om het land verder op te bouwen. Dat is sociaal en menselijk en hebben we de hele treinen discussie niet meer nodig.

Reacties zijn gesloten.