Bontes-gate: PVV-toestanden bij de brievenbuspissers

Het heeft even geduurd, maar ik denk dat we nu toch wel kunnen stellen dat er bij de PVV sprake is van LPF-achtige toestanden, nou ja zeg maar gewoon PVV-toestanden, zij het dat het proces ten gevolge van de sektarische kadaverdiscipline, opgelegd door het politbureau van de PVV, nu nog slechts bestaande uit Bosma, Agema en Den Lijder, eerder het karakter van een geleidelijk alles verterende veenbrand dan een laaiend vuur heeft.

Dit nadat kopstootspecialist Marcial Hernandez en zionistenfreak Wim Kortenoeven al eerder de ‘partij’ verlieten, en ook Jhim van Bemmel op onaangename wijze niet teruggevraagd werd voor een kamerzetel. Nog langer geleden, maar daarom bepaald niet minder idioot, waren het gedwongen vertrek van spikemepper Sharpe, die beslist geen pornobaron was, en de drie dagen lang durende sessie met brievenbuspisser annex ondergeschiktenneuker Lucassen, die zijn riante positie vooralsnog niet wou opgeven en pas na de volgende kamerverkiezingen geloosd kon worden. En dan hebben we het nog niet eens over alle lokale PVV-kneuzen in den lande. Reeds in 2011 moesten wij al een overzicht maken om de tel niet kwijt te raken wat betreft mislukte PVV’ers.

Geert Wilders (PVV)
Geert Wilders (PVV)

En dan was daar natuurlijk nog Hero Brinkman, die blijkbaar gelijk had met zijn koffers geld die uit Amerika bezorgd werden, welke geldstroom nu wel aan het opdrogen zal zijn gezien Wilders’ geflirt met (tegenwoordig crypto-) antisemitische bewegingen als Front National en Vlaams Blok Belang.

Vandaar waarschijnlijk ook dat er een clandestiene greep in de fractiekas gedaan moest worden voor een paar duizend euro om de met princevlaggen opgefleurde neonazidemonstratie op het Malieveld te bekostigen. Wat een typisch Nederlandse schraperigheid trouwens weer; alsof een Wilders dat niet eens uit eigen zak zou kunnen betalen, na twintig jaar voor 7000 euro netto per maand verveeld in de kamerbanken gehangen te hebben met een pen in zijn neus.

Deze charlatan staat inmiddels echter wél op 33 zetels bij Maurice de Hond, en het zullen er echt niet minder worden vanwege deze praktijken. Het PVV-electoraat vindt dit alleen maar  prachtig, alle middelen zijn immers gerechtvaardigd om ons onder die afgrijselijke linkse terreur van de afgelopen tachtig jaar uit te helpen, en voor zover ze het niet prachtig vinden is het de schuld van de SSlinkse élite en Job Cohen.

Rest ons de heer Bontes veel succes te wensen met zijn hernieuwde kennismaking met de PVV-achterban, die hem van af nu zal beschimpen, bedreigen, uitkafferen en uitlachen, aangezien hij vanaf nu een landverrader en Volkschvijand nummer 1 is.

27 gedachten over “Bontes-gate: PVV-toestanden bij de brievenbuspissers”

 1. PVV = Wilders. Zolang de Lijder niet opstapt maakt het niet uit wie zijn ondergeschikten zijn.

  Zoals je opmerkt: Alle middelen zijn immers gerechtvaardigd om ons onder die afgrijselijke linkse terreur van de afgelopen tachtig jaar uit te helpen.”

 2. Wat een stompzinnig artikel weer door ‘Laurent’ gaat t te goed met de peilingen voor de PVV? Moet er weer geprobeerd worden met ‘modder’ te gooien? Ik heb een ‘lijstje’ voor je met pvda ‘incidenten’ die al làng in de politiek zijn dus niet het excuus eventueel zouden kunnen gebruiken van ‘startersproblemen’? ik heb nog veel meer pagina’s lang over àl die andere linxe partij’tjes’ zoals rutte zou zeggen, triest als je ‘verplicht’ wordt kennelijk dergelijke onzin te moeten schrijven omdat je anders je baan kwijt bent hè Laurent en andere linxe ‘media figuren’!! kijk, hier is een beginnetje: Handig lijstje foute tot zeer foute pvda-ers:

  EDIT REDACTIE: *KNIP* zie HUISREGELS

 3. Makkelijke uitvlucht van Bosma, – weer eens.

  “Martin Bosma, ook lid van het fractiebestuur, geeft geen commentaar: ‘Ik ben op vakantie in Berlijn, dus bemoei me even niet met de Haagse politiek.'”

  Eens met je afsluiter, Laurent. De volstrekt debiele PVV-achterban laat keer op keer haar ware gezicht zien, met het uiterst simplistische (alsook veelal paranoïde) “kritiek” op de vele dissidenten van de PVV.

  Een ieder die het volgende graag ziet gebeuren, draagt m.i. willens en wetens oogkleppen.
  “Oud-politieman Bontes heeft er schoon genoeg van dat slechts Wilders en een paar vertrouwelingen de dienst uitmaken. ‘De PVV moet open worden, een normale politieke partij’, zegt hij in het AD.”

  De PVV zal nimmer ‘open en/ of transparant’ worden.

  Daar heeft deze “partij” geen basis/ fundering voor, mede omdat GW dan niet langer in een zelfopgelegde slachtofferrol kan blijven wentelen. Het ‘Geert is zielig want hij krijgt bedreigingen van opstandige pubers’ gehalte.

 4. Het copypasten gaat die gefrustreerde “Scarlatti Bombatti ” ook nog eens bijzonder slecht af.

  Vort, terug onder die steen, idiote PVV-trol.

 5. Scarlatti Bombatti houden deze site zo goed in de gaten dat zij niet opgemerkt hebben hoe Henk Kool hier onder vuur is genomen en Duivesteijn als zieke nu juist even niet. Maar kanker bij een PvdA-er is voor een PVV-er waarschijnlijk het beste nieuws dat ze kunnen vernemen.

 6. moet je horen wie dat zegt! Dit is de eerste en tegelijkertijd ook de lààtste keer dat ik hier kom! Ben inderdaad niet gewend met ‘krapuul’ om te gaan!

 7. Freakyttifrackyttifreak: inderdaad maakt 20 jaren maal 7000 gelijk 1.680.000 euri belastinggeld weggegooid.

 8. Scarlattie moet eerst maar eens een paar A4tjes met onze teksten in de reactiepanelen van Telegraf en GS gaan plakken, kijken hoe lang dat blijft staan, dan praten we verder.

 9. Weer typisch zo’n linkse site,die alleen maar extreme linkse commentaren publiceerd,en rechtse wist,onder het mom van,wat zijn we toch (a) sociaal en democratisch,en denken echt met deze flut berichten de PVV onderuit te halen,gaat jullie van z’n lang zal z’n leven niet lukken,succes met jullie linkse geld graaiende salonsocialisten clubje,die compleet aan het instorten is!

 10. LOL @15

  Projecteer je angsten nog meer, mafkees.

  “met jullie (extreem)rechtse geld graaiende fascisten clubje,die compleet aan het instorten is!”

  Fixed That (especially) For You.

 11. @15 een feitje voor je. Amerika wordt met de dag minder blank. Je ubermensch wereldje is met de dag kleiner aan het worden.

  Verder is er een rechts kabinet aan de macht ook al proberen ze het te spinnen alsof het links is maar nieuwe media is rechts nooit goed gezind geweest. Feiten vliegen ze om de oren. Feiten ten nadelen van rechts wereldwijd!

 12. Dat was toch een welbesteed uurtje, als ik het maagzuur bij diverse PVV-stemmers weer eens fijn omhoog heb laten kunnen borrelen 😈

 13. Als Wilders letterlijk koffers met geld zou hebben gekregen dan roept dit hele interessante vragen op. Hero Brinkman is een politieagent van niks als hij daar niet op door heeft gevraagd.

  Je mag namelijk niet zomaar grote bedragen in contanten invoeren.

  Ook als het om transacties gaat dan hoor je als dienaar der wet door te vragen. Elke schijn van coruptie is immers uit den boze. Hero Brinkman is altijd in dienst van de politie gebleven dus hij is gebonden aan integriteitsregels. Lid zijn van een club die grote bedragen van onbekende origine aanneemt is op zijn zachtst gezegd heel problematisch.

  Absurd dat Hero Brinkman weer agent heeft mogen worden en nu mogelijk weer met een vuurwapen over straat mag.

 14. Heeft geachte Jhim van Bemmel al een reactie achtergelaten over de zoveelste toestand binnen de PVV?

 15. Bontes verscheen bij P&W. Wat is dat toch met die mensen? Nog minder uitstraling dan het gemiddelde alcoholpromillage van Hero, en dan willen ze invloed uitoefenen.

  Let op Bontes: Er is maar één Lijder met een grote L. De rest is allemaal kleine lijders met kleine l-en. Je doet wat je gezegd wordt, eigen ideeën deel je maar in bed met degene die naast je ligt, verder niet.

 16. Dit is wat de fascist Bontes van de brievenbuspisserspartij onder andere wilde:
  http://www.youtube.com/watch?v=vxPwFhrk0L8
  En op 0.49 zegt Pauw: ‘u ziet eruit als een rdelijk mens’…
  Juist, Eichmann zag er ook niet uit als een kille massamoordenaar. Het is wat de journaliste Hannah Arendt ooit noemde ‘de banalitetit van het kwaad’.
  Hoedt u voor fascisten, ook al zien ze er nog zo beschaafd en netjes uit.

 17. Masker voor beschaafdheid en netheid.
  Juist daarom is burgerfacsime zo ontzettend gevaarlijk.

Reacties zijn gesloten.