PVV wil opheldering over te bouwen Westermoskee

PVV-proleet Joram van Klaveren
De PVV – bij monde van Joram van Klaveren –  wil opheldering van de minister van Binnenlandse Zaken én de minister van Veiligheid en Justitie over de bouw van de Westermoskee. Van Klaveren is vooral benieuwd op welke wijze de moskee gefinancierd wordt.

Zo wil Van Klaveren weten of de betrokken organisaties of personen bekend zijn bij de AIVD, en of er banden zijn met radicale organisaties.

Dat is nu net ook wat wij al jáááren van de PVV willen weten. Zou het moskee-bestuur ook met koffers geld hebben rondgereisd net als Geert?

15 gedachten over “PVV wil opheldering over te bouwen Westermoskee”

 1. Nou kijk, PVV. Daar gaan we gewoon een moskee bouwen met het geld van de nalatenschap van Osama bin Laden. Die heeft altijd gezegd nog eens iemand plezier te willen doen met z’n poen. Snap je dat Klavertje Verdriet? Mijn God, wat een idioot is dat….

 2. WAHAHAHAHAHAHAHAHAA! Wat een idioten! Vragen van anderen te antwoorden op hun vragen terwijl ze zelf nooit met een antwoord komen. Wat een open doel! Als ze dat dan ook eens zo openlijk in de TK belachelijk maken. Dat zou wel eens goed zijn! Of dat Dickerdack zegt:,, Eh, eh, eh, en hoe komt u aan al dat eh, eh, ehgeld voor uw eh, eh, eh, beweging?”

  Genoeg eh’s? 🙂

 3. Om dezelfde reden dat ik opheldering wil omtrent de financiering van de PVV wil ik ook opheldering omtrent de financiering van deze moskee.

 4. @3 en van de kerk om de hoek ??? en van de Hindoe tempel in Den Haag en van de Sjoel in Amsterdam ??? én van de plaatselijke voetbalvereniging ???

 5. @6:

  Omgekeerd al helemaal niet.

  Maar dit van Klaverengezeur heeft niets met religie te maken.

 6. Waar hij zich druk over maakt ,de kwestie van hoe en waar het geld vandaan komt word al jaren niet goed na gegaan .Indien u als nederlander een bedrijf of wat dan ook begint word u hele hebben en houden binnenste buiten gekeerd. .Waar u het geld vandaan hebt ,dat komt bij de meeste inwoners met een achtergrond uit het buiten land niet voor .Enword er om gevraagd dan is als antwoord van familie vaak genoeg ,dus ik bedoel maar

 7. @12 Dacht ik ook niet, is allemaal ‘sssstttttt, mag je het niet over hebben’. Als alles gewoon het daglicht kan verdragen, waarom is dat dan al niet eens een keer boven water gekomen?

  En @11 dat gejank en die jijbakken word ik wel zo vreselijk moe van! Doe normaal en stel je niet aan!

 8. Het is een pracht ontwerp, past geheel bij de al reeds gebouwde omgeving (was een integraal onderdeel daarvan) Qua architectuur is het een verrijking voor de Baarsjes ( Voor niet Amsterdammers: zo heet de buurt )
  Een buurt die in hoog tempo opknapt en die steeds positiever wordt bevonden door Amsterdammers die er wonen en zij die er nu wel willen wonen omdat het een van de laatste buurten is die nog niet aan het veryuppen is.

  We moeten niet praten over tolerantie, maar praten over het feit dat we in een land wonen waar religie en daarbij behorende gebedshuizen normaal zijn. Daar mag je best trots op zijn en er alles aan doen om dat zo te houden ook al ben je het niet met de religie of uitingen daarvan mee eens.

 9. @11 t,
  Een religieuze instelling krijgt per definitie altijd heel veel giften. Een bedrijf dat veel giften krijgt is sowieso verdacht. Dat bedoel ik maar.

Reacties zijn gesloten.