PVV Limburg loopt weg voor debat over Bosman

De fractie van de PVV in de Limburgse Staten doet op 2 maart niet mee aan een debat over voormalig PVV-Statenlid Cor Bosman.

“Wij willen geen podium bieden waarop links weer de pijlen richt op de PVV”, zei Heemels.

Hef dan gelijk die hele sekte op zou ik zeggen, want het blijft toch prijsschieten met al die racistische Neanderthalers die er rondlopen.

Bosman
Overigens kan er best gedebatteerd worden over de PVV zonder die haatgekken met tunnelvisie erbij. Veel belangrijker dan die verzameling gefrustreerde vuilspuiters zijn namelijk de linkmiegels die hen faciliteren, het CDA en de VVD, die daar veel en veel harder op aangepakt moeten worden. Gisteren werd daar al een poging toe gedaan in de Tweede Kamer in het debat met Rutte over de Polenverlinksite van de PVV, maar het moet en kan veel harder.

Vraag het CDA en de VVD in Limburg maar eens waarom ze zo graag met tuig als Cor Bosman samenwerken, en vraag het ook in die woorden. Maar dat gebeurt natuurlijk niet. De PVV mag roepen wat ze wil, het CDA en VVD werken er van harte mee samen, maar iedereen blijft toch oh zo beschaafd.

43 gedachten over “PVV Limburg loopt weg voor debat over Bosman”

 1. Maar – even onder ons – waar willen ze in de Limburgse Staten nou lang en breed over discussiëren? En debatteren is misschien sowieso een groot woord, aangezien het schijnbaar geen eigen debat, maar een vraagstelling binnen het vragenuurtje lijkt te worden. Ik zal – uit principe – niet beweren, dat ik enig begrip heb voor de houding van de PVV ten aanzien van dit specifieke vragenuurtje, maar erg veel heil zie ik er dan eigenlijk ook niet in…
  😕

 2. Marcheervereniging PVV kan de hakkenklakkende laarzen weer aantrekken om er opnieuw laf vandoor te marcheren. Heil, proost.

 3. Je scheldt iemand uit voor uitgekotst stuk halal vlees en als er dan om tekst en uitleg wordt gevraagd loop je weg omdat je bang bent dat de pijlen op je gericht worden……….Als het niet zo triest was zou je d’r om kunnen lachen.

  Nee jongens, echt een man een man een woord een woord bij die club, want het is geen partij, die club…..

 4. Ze hebben geen fatsoen, ze hebben geen verantwoordelijkheid, geen empathie, geen medeleven, eigenlijk hebben ze geen menselijke trekken meer.

 5. #5 Heel formeel, en ik weet het, dat oogt enigszins overdreven/lachwekkend aangaande “die club”, heeft de PVV Limburg Cor Bosman uit de statenfractie gezet. Niet van harte ongetwijfeld, maar de vraag is dan opeens wel, wat men in de Staten wenst te bewerkstelligen met een vraag in het vragenuurtje. Ook de coalitiepartners kunnen eenvoudigweg verwijzen naar het eerdergenoemde formele aspect en dan is het meteen einde oefening voor het debat. En een debat alleen op gronden van de geconstateerde verruwing is op dat niveau ook enigszins belachelijk, lijkt me.

 6. ben wel benieuwd naar de verklaring die de PVV wil afleggen, vast iets met demoniseren en hetze

  misschien kan Bosman ook alvast de titel van zijn autobiografie onthullen: van vakkenvuller tot zakkenvuller (en weer terug)

 7. @#7 Ik weet niet, wanneer P.S. om één of andere actie het landelijk nieuws haalt, TV, kranten en weet ik veel wat lijkt het me zeker een debatje waard. Ik vind het niet gek dat de raad hierover wil praten en ik vind het heel gek dat de club zich terugtrekt, wie a zegt moet b zeggen.

  Of -ie nou weggestuurd is of niet de club is op zijn minst verantwoordelijk voor de sfeer waarin mensen zich vrij voelen zulk soort uitspraken te doen heb dan in ieder geval de ballen om dit te verdedigen.

 8. PVV Limburg loopt weg voor debat

  Dit is toch standaard PVV beleid?
  Zoals een wijze rechter al eens opmerkte: ‎”U krijgt nog wel eens het verwijt, meneer Wilders, dat u stellingen poneert, maar vervolgens het debat uit de weg gaat. Het lijkt er een beetje op dat u dat nu ook weer doet”

 9. @9 Dat “die club” niet “de ballen” had om “dit” te verdedigen, was al duidelijk, toen ze in allerijl Bosman uit de fractie schopten omdat naar buiten was gekomen, wat al vrij lang intern speelde. Maar wat valt er te verdedigen? Omdat ze dit nu goed uitkomt (en ik zeg dus niet dat ik vind dat dit het geval is) zijn de schriftelijke uitspattingen natuurlijk die van een enkeling. “Dat doen wij hier natuurlijk niet zo, dat doet alleen die boze, boze Bosman” of woorden van die strekking.
  Schandelijk is eigenlijk al bijna eerder, dat de oppositie de PVV Limburg weer zo’n gemakkelijk wegloopmoment heeft geboden. Want dat de PVV Limburg voor zo’n “debat” zou weglopen, zag iedereen toch echt wel mijlenver aankomen… En voor de PR-machine van de PVV is weglopen rechtpraten zo langzamerhand “gesneden koek”, lijkt me.

 10. @#11, ik begrijp wat je bedoelt maar sinds ik weet dat Jhim hier meeleest wil ik het toch even benadrukken 😉

 11. Maaruh, die Jhim van Bemmel, dat is toch die criminele klimaat deskundige van de PVV? Of is dat een andere?

 12. Focus, people! – Cor Bosman, PVV Limburg, halalvlees, vragenuurtje, weglopen fractie… 😀

 13. #21 @vhMadPride
  Ah je, Limburg, Cor Bosman. Heb werkelijk wel zo gelachen aan het eind van de P & W uitzending dd 18-01-2012.
  Gesprek eindigt met een soort opsomming wat de gasten hun rede/doel is om aan te schuiven bij P&W (ze willen iets verkopen).
  Bij Bosman hoor je iedereen denken: “He onbeschofte klootzak, we weten niet wat je bedoeling hier was, maar beter was het voor je om de eerste paar jaar je snor te drukken ipv je kop op tv”
  http://gemi.st/13689574
  (laatste minuut zon beetje)

 14. Dat laffe zooitje moet niet te veel aandacht krijgen vind ik.
  Wat mij betreft heeft Rutte gewoon gelijk hoor, je moet de lijder niet te groot maken.

 15. #26
  Precies. Daarom vind ik dat je hier in Nederland niet al te veel heisa moet maken om Wilders en co, aangezien die klodder malloten daardoor groter wordt.
  In Brussel zal het heus wel meevallen hoor, zelf denk ik dat Rutte wel zo intelligent is om ze daar in Brussel mede te delen dat dat niet het Nederlandse standpunt is ten aanzien van Polen en andere buitenlanders, maar alleen dat van Wilders is, dat zelfs z’n achterban het daar niet mee eens is en dat hij liever Wilders kan negeren dan er op in te gaan.
  Als je kleuters probeert te dwingen stil te zitten zul je merken dat de beweeglijkheid alleen maar toeneemt, zo ook Wilders, daarom moet je hem laten spelen en brabbelen en spullen die gevaar opleveren buiten zijn bereik bewaren. Gedoogconstructie is één van die gevaarlijke spulletjes en heeft al zat schade aangericht.

 16. @27 ‘en spullen die gevaar opleveren buiten zijn bereik bewaren.’

  Precies! En dat hebben die +(^(%*^)(*$(% niet gedaan, ze hebben hem lucifers gegeven en zeggen nu dat het hun schuld niet is dat het huis in de fik staat. Stelletje malloten.

  Verder vind ik het een goed plan dat er over gepraat wordt in d PS van Limburg. De essentie is niet dát hij het heeft gezegd – wat op zich al schandlaig genoeg is – maar waarom heeft de PVV dit een jaar gedoogd en stil gehouden? En toen het naar buiten kwam moest Bosman ineens wieberen. Is toch rare situatie?

 17. #27 @El Houssain schreef:

  Precies. Daarom vind ik dat je hier in Nederland niet al te veel heisa moet maken om Wilders en co, aangezien die klodder malloten daardoor groter wordt.

  Wegkijken en doen alsof er niets aan de hand is dan maar Houssain?
  En over een poos, in de smeulende ruïnes van wat ooit Nederland was, roeptoeteren we massaal:
  Wir haben es nicht gewusst

 18. Stil houden en wegkijken, da’s precies wat Rutte wil tijdens zijn grote sloopactie.
  Aan de grote klok!!!! Alles!!!

  Die PVV stemmers blijf je toch houden met veel of met weinig nieuws.
  De CDA en VVD aanhangers die moeten constant met de neus op de feiten blijven gedrukt aan wat voor stukje rood vlees ze hun dierbare zeteltje te danken hebben.
  Moge zij er slecht van slapen!

 19. Jezus… dit valt me nu pas op:
  Is die foto hierboven van Cor Bosman authentiek of istie ge-PhotoShopt ™ © ®
  Wat een varkens neus heeft die schoft!

 20. Bovendien, waarom zou ik, ik heb een geheel legale versie van PaintShopPro 9.01, die kan dat ook. 😛

 21. Complimenten voor de creatieveling, subtiel gedaan. De oortjes staan hem ook goed 😉

  (GIMP is ook een goed – en gratis! – alternatief voor dat programma wat je niet mag vermelden zonder ™ © ®)

Reacties zijn gesloten.