PVV jongerendag op 21 april

Ja, ook op jonge leeftijd hoef je je niet langer geïsoleerd te voelen te midden van al die andersdenkenden in uw omgeving, die niets tegen de linkse, oriëntaalse, negroïde dan wel Oost-Europese mens lijken te hebben!

Gooi de voordeur achter je dicht, luister niet langer naar je hopeloos redelijke, theedrinkende ouders en zet koers naar Noord-Holland, alwaar die leuke oom Hero een heusche jongerendag voor oud-hollandsche jongeren zoals jij zal organiseren!

Ome Geert zal er evenwel niet bij zijn, maar dat komt omdat die niet tegen al die drukte van jongeren kan, laat die maar even met rust. Ook ome Bosma kan daar niet goed tegen, je kunt aan zijn hoofd zien dat hij permanent aan een soort van knarsende hoofdpijn moet leiden, ook al zonder het gedruis van enthousiast jong racisme, dus jullie moeten hem maar niet kwalijk nemen dat ook hij verstek zal laten gaan.

Maar afgezien daarvan zul je dus de hele dag met anderen kunnen praten over kutmarokkanen, kankernegers, linksch tuig en klotepolen zonder dat iemand ‘ja maar’ of ‘nounounou’ zegt of ook maar een wenkbrauw optrekt. Het wordt een geweldige dag!

24 gedachten over “PVV jongerendag op 21 april”

 1. @9 Niks nieuws, het zijn zuid Duitsers die zijn altijd al zo geweest.

  Het erge is dat Noord Duitsers het over gaan nemen. Saksen is trouwens niet het “Saksische volk” Dat is een Noord Germaans volk, de staat Saksen is meer zo genoemd omdat de hertogen zo heten vroeger ;). Dus niet verwarren met Neder Saksisch graag of andere Noord Duitsers of Nederlandse Nedersaksen en hun taal. Deze mensen zijn echt niet zo en zeker niet Zuid Duits :P.

 2. Ach wat een heerlijk vooruitzicht moet dat zijn, om een hele dag, ongegeneerd en zonder enige belemmering, de onderbuik te kunnen gaan voeden…

 3. Ik zit werkelijk met de gedachte te spelen om daar in een boerka naar toe te gaan en ze te helpen met foldertjes uitdelen.

 4. De Dag van Hero en zijn sinds kort meerderjarige vriendinnetje, valt 1 dag te vroeg. 22 april is immers de verjaardag van … ?
  Juist!
  88

 5. he? Hierboven zegt iemand 20 april.

  Anyway 21 april is de geboortedag van het Kolonelsregime in Griekenland. Kan geen toeval zijn. Raymond de Roon was daar vroeger fan van toen hij nog een PVV-jongere was:

  Als mooi voorbeeld ziet het duo dan het dictatoriale Griekse kolonelsregime dat eind jaren zestig de macht had gegrepen in Griekenland. Vooral de repressie tegen de linkse Grieken spreekt Evers en De Roon aan: “Wij als jongeren zijn er van overtuigd, dat er ook in ons land personen zijn, die een dergelijk bewind zouden kunnen voeren en in dit verband noemen wij met instemming een uitspraak van de Griekse minister Pattakos: “Er zijn in alle landen onbekende kolonels, zoals wij dat zelf waren voor de 21e april van het jaar 1967″. Het duo stelt verder: “Wij als jongeren willen, dat het houden van zinloze demonstraties en het organiseren van provocaties door extremistische jongerengroepen aan banden wordt gelegd. Wij als jongeren eisen, dat de overheid ondermijnende activiteiten van instellingen als de ASVA, Socialistische Jeugd, Rode Jeugd, VPRO enz. aanmerkt als bedreigingen van de Nederlandse samenleving en de rechtsorde, zoals die door de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking wordt aanvaard en ondersteund en dat de overheid dergelijke activiteiten met alle middelen zal bestrijden en ze de kop indrukken.

  https://krapuul.nl/blog/7049/de-extreemrechtse-wortels-van-raymond-de-roon-leest-als-spannend-jongensboek/

 6. 21 april 1619: Jan van Riebeeck geboren.

  `In 1652 stichtte hij de eerste Europese handelspost in Zuid-Afrika in een toen nog onontgonnen gebied. De nederzetting bij Kaap de Goede Hoop zou uitgroeien tot de Kaapkolonie en uiteindelijk tot de huidige Republiek Zuid-Afrika.’ (bron wiki)

 7. @14
  Het lijkt inderdaad op een EO-jongerendag. Lekker luisteren naar holle retoriek, daarna fanatiek het PVV-evangelie verkondigen, maar geen ene moer inspraak.

Reacties zijn gesloten.