PVV-horden saboteren Willem Arondéuslezing middels intimidatie

Hero Brinkmans gehetz tegen de te houden Arondéuslezing van René Boender heeft ertoe geleid dat deze afziet van het houden van de lezing, na het ontvangen van intimiderende telefoontjes.

Het commentaar van Brinkman: ‘Boender ziet af van Arondeuslezing. Hij kreeg een onvriendelijk telefoontje. Vervelend voor hem maar hoop dat provincie lezing nu afblaast’.

Hero Brinkman heeft dus opnieuw weten te bewerkstelligen dat een hem onwelgevallige Arondéuslezing niet gehouden gaat worden, en heeft de hoop uitgesproken dat dergelijke vrijdenkende lezingen helemaal niet meer gehouden worden.

In ieder geval heeft hij nu blijkbaar dus personeel om zulks te bewerkstelligen.

Zo kennen we de Partij voor de “Vrijheid” weer!

16 gedachten over “PVV-horden saboteren Willem Arondéuslezing middels intimidatie”

 1. En tot zover ook de homovriendelijkheid van de PVV (alsof we bewijzen nodig hadden).

 2. En dan zijn ze ook nog verontwaardigd dat de pvv als fascistisch wordt bestempeld. De hoeveelste keer is het al dat de partij van de vrijheidsbeperking door middel van dit soort acties de publieke opinie probeert te beïnvloeden. Worden ze in NL eindelijk eens wakkeer?

 3. ik hoop dat boender en de provincie doorzet en zich niet in een hoek laat drukken
  je gaat toch godverdomme niet bezwijken onder deze terreur
  dan is echt het eind zoek

  en van zo’n ‘vervelend telefoontje’ kun je ook aangifte doen
  alles is te traceren

 4. Zoiets kon je je in je meest paranoia fantasieën 10 jaar geleden toch niet voorstellen? ik zou dat bruine neofascistisch gepeupel toch tàrten net zoals onze kwien dat doet, táárten zelfs, het moet niet gekker worden! Als iedereen zou blazen is dat afzichtelijke Goebbbelsgezwel zó weg! Of ligt dat niet zo simpel?

 5. Zo Heil geertje ,vuil stinkende stel NSB-ers die smerige bruinhemden met hun knokploegen mentaliteit word eens tijd dat die gasten een flink pak op hun donder krijgen stelletje viespeuken.

  Zelf hebben ze het gore lef niet om iets in het openbaar te zeggen die vuilbekken te bang om een nekschot te krijgen stelletje lafbekken.

  En iedereen en alles neemt dat maar ook die vuile patsers in de regering en die vent met die wassen beelden kop Rutte die behoort die fascistische beweging een halt te roepen dat stel zwijnen.

  Zo dat lucht op……..

 6. @ Abdul Alhazred:

  Ik zou het niet beter hebben kunnen formuleren.
  Applaus dus.

  Maar….pas op want wellicht neemt ding #Wilders nu wel die lezing voor zijn rekening onder
  de titel HOOFDOEKJES EN FITNA

 7. Waarom biedt de PVV Boender geen zes bodyguards aan? Daar vragen ze zelf ook om bij het minste of geringste. Als het echt van die voorvechters voor het vrije woord zijn had dat in de lijn der verwachting gelegen.

  Einsatzgruppe Brinkman heeft weer een vuil klusje geklaard. Obersturmbannfuhrer Hero zal in achting zijn gestegen. Ondanks zijn potsierlijke akties voor zogenaamde democratisering mag hij gewoon Gauleiter Nord West blijven

 8. Hero heeft gelijk wat betreft de gage van Boender.

  De initiatiefnemers mogen de PVV wel danken om de lezing steeds opnieuw in de spotlights te zetten. Deze lezing biedt een belangrijk podium om over actuele en controversiële thema’s te debatteren.

 9. sjaax Schreef:

  Hero heeft gelijk wat betreft de gage van Boender.

  Nee, daar heeft ie over gelogen.
  Overigens, als Boender als kleine zelfstandige die lezing moet voorbereiden zal hij daar toch het een en ander aan moeten voorbereiden. Een week werk is het zomaar. Wat moet een zelfstandige vragen voor een week werk? Dat maak je niet goed met een paar honderd euro natuurlijk.

 10. GJ_ schreef:

  Overigens, als Boender als kleine zelfstandige die lezing moet voorbereiden zal hij daar toch het een en ander aan moeten voorbereiden. Een week werk is het zomaar. Wat moet een zelfstandige vragen voor een week werk? Dat maak je niet goed met een paar honderd euro natuurlijk.

  Weet je hoe lang een schoonmaker of een administratieve kracht moeten werken om €6000,- te verdienen?

  Een bedrag noemen van een paar honderd euro is demagogisch. Het verschil tussen dat bedrag en de gevraagde som door Boender is te groot. €1000,- vind ik ruim betaald. Bovendien betekent het een enorme publiciteit voor de man.

  Wat demagogie van mijn kant: Vroeg Willem Arondéus ook €6000 per verzetsdaad, of het toenmalige equivalent daarvan?

 11. sjaax Schreef:

  Wat demagogie van mijn kant: Vroeg Willem Arondéus ook €6000 per verzetsdaad, of het toenmalige equivalent daarvan?

  Geen idee, maar als dat al het geval mocht zijn geweest, dan deed hij daarvan vast geen aangifte op zijn belastingformulier.
  O.k., dat was even wat demagogie van mijn kant. Wat ik ermee wil zeggen is dat een optreden meestal wordt verloond o.b.v. ‘bruto-bruto’ (en daar komen de verloningskosten nog bovenop). Da’s dus heel wat anders dan wat je uiteindelijk ‘in het handje’ krijgt.

 12. Waarom heeft Hero de oorlog verklaard aan een verzetsstrijder? Omdat het een homo èn een socialist was? Blijkt wel weer de pvv liegt als het gedrukt staat als ze voor de rechten van de homo’s opkomen.

 13. Het feit dat een partij die onder het mom van vrijheid van meningsuiting zich van alles en nog wat permiteert heeft weten te voorkomen dat de lezing doorgaat zegt genoeg. De 1,5 miljoen domoren die worden voorgelogen en denken dat ze het allemaal veel beter zullen hebben als die buitenlanders maar geweerd worden zullen altijd wat te kankeren hebben en de schuld van hun eigen mislukking bij een ander neerleggen. Als de islam en alles wat niet westers is maar verdwijnt dan wordt alles beter. Arme zielen.

Reacties zijn gesloten.