PVV-Friesland kon invasie van kamelen niet voorkomen

Kamelen van circus Renz (archieffoto)

Nauwelijks had Geert Wilders zijn hielen gelicht, of Friesland werd het slachtoffer van een tsunami van zeven kamelen!

De dieren hadden blijkbaar naar de knuffel-scènes van Wilders met exotische dieren zoals katten gekeken en wilden ook een beetje geaaid worden door de Blonde Verlosser.

Volgens berichten in o.a. Trouw, overwinterden de kamelen in een oude zuivelfabriek in het Friese Burgum. Het circus Renz had de woestijndieren daar tijdelijk ondergebracht. Zondag verschenen de zeven kamelen plotseling in de straten van Burgum. Onoplettendheid van de bewakers was de oorzaak.

Maar de je kunt je voorstellen, dat de joods-christelijk opgevoede bewoners van Burgum de schrik van hun leven hadden! Was achter hun rug om door de linkse Friese elite soms de sharia en het kalifaat ingevoerd? De PVV-Friesland haastte zich, om zich bij de geschrokken Burgumers te verontschuldigen. Met de PVV in de Provinciale Staten, komt een exotisch dier Friesland niet meer in! En Geert Wilders beloofde nooit meer in het openbaar immigranten (menselijk of dierlijk) te knuffelen.

“Dat was eens, maar nooit weer”, zei de blonde lijder. “Je ziet het. Even toon je weke knieën voor exotisch gedierte. En meteen komen ze in massa naar je toe om van je te profiteren!”.

3 gedachten over “PVV-Friesland kon invasie van kamelen niet voorkomen”

  1. “En meteen komen ze in massa naar je toe om van je te profiteren!”. .. en er blijft geen groen gras over van het mooie Friesland, ze vreten maar alles op. De echte Nederlanders worden weer achtergesteld.

Reacties zijn gesloten.