PvdA voert buitenlands VVD-beleid uit en laat JSF doorgaan

Nee, dat gaat helemaal goedkomen met die PvdA, nu ex-kamerlid voor de PvdA Désirée Bonis heeft laten weten waarom zij in juni opstapte. Het werd haar namelijk duidelijk dat alhoewel het de PvdA is die het ministerie van Buitenlandse Zaken bezet met Frans Timmermans, het ’t beleid van de VVD is dat daar de boventoon voert. Zelfs een door haar reeds afgezwakte motie om Israël en Palestina slechts te vragen het internationaal recht te respecteren werd door haar eigen minister Timmermans afgeraden.

Verder laat Bonis nog weten dat de JSF doohoooor gaat – zoals ik ook al regelmatig heb geschreven hier – omdat dit reeds lang op hoog niveau tussen de PvdA en de VVD afgekaart is. Dat het ding niet kan klimmen, draaien of vluchten, en in een oorlogssimulatie compleet uit de lucht werd geschoten door de Chinezen doet er blijkbaar niet toe.

Het is maar dat u als PvdA-stemmer even weet wat er met uw stem gebeurt. Opvallend weinig, blijkbaar.

9 gedachten over “PvdA voert buitenlands VVD-beleid uit en laat JSF doorgaan”

 1. Niet alleen het buitenlandbeleid, dit hele kabinet is een VVD-kabinet. De PvdA is verleden tijd.

 2. Oké Laurent, hou vol inzake het schrijven over de JSF.

  Zelfs al was het een goed toestel, dan nog was de investering zinloos. We hebben geen vijanden die over vergelijkbaar materieel beschikken. Rusland en China besteden ten eerste veel minder aan defensie dan de NAVO en ten tweede zijn die landen nu veeleer medeproducenten in een wereldwijd kapitalistisch systeem in plaats van vijanden.

 3. Indien zij dat ding nog willen hebben moeten ze snel zijn de Amerikanen trekken er namelijk de stekker uit vanwege het niet kunnen functioneren zoals bedoeld .Dus zelfs die geloven er niet meer in ,maar ja onze VVD zit er vuistdiep in en lobbyt rustig verder .Het zou eigenlijk een onderzoek vragen om het hoe en waarom men van die club zo vast houd aan dat toestel .BILDERBERG misschien rubberen Rutte was plotsklaps gevraagd voor dat enge clubje .En men nodigt niet zomaar uit in die club .Kijk maar naar die Mat HERBEN onder FORTUIN tegen en na uitnodiging bij BILDERBERG voor .ja dat vliegtuigspottertje kwam nog eens ergens .

 4. VVD = rechts. PVDA = VVD light. Dus dit kabinet is rechts.

  Als je een echt sociaal bewogen mens bent en politicus, (kan dat ?) dan heb je het namelijk een stuk zwaarder.

  1. Je moet namelijk eerst alle rechtse leugens ontzenuwen en het weer helder krijgen voor de burger.
  2. Dan moet je alle rechtse puinhopen weer opruimen met echte oplossingen voor de problemen.
  3. En dan moet je nog het stuur overnemen om het schip (Nederland) weer op de juiste koers te brengen en weg van die ijsberg.

  En dat terwijl rechtsen als verwende pubers een beetje op dat schip lopen te spelenvaren en alles lopen te frustreren met hun nieuwe leugens en schandalen.

  Daarom gaat men maar op de makkelijke rechtse toer. Nu ff gauw je zakken vullen (Wiegel, Zalm, Rutte etc.) en daarna zien we wel. Duurzaamheid en vooruitzien niet hun ding. Rutte zei het zelf ook ooit “ik doe niet aan vergezichten”. Dus rechtsen geven het al aan.

 5. “PvdA voert buitenlands VVD-beleid uit en laat JSF doorgaan”

  Tuurlijk, maar dan zouden ze ook in de vette commissies moeten delen die aantal luitjes krijgen op geheime Zwitserse bankrekeningen, want zo gaat het in deze soort zaken en dit de voornaamste reden van het ageren voor het aanschaf is.

Reacties zijn gesloten.