16 gedachten over “PvdA-live: bekendmaking opvolger Job Cohen”

 1. Hah! Fijn voor dhr. Samsom en de PvdA! En fijn voor alle overige “linkse” rakkers. Dat gaat de komende dagen weer lachen, gieren en brullen worden op alles aan de (extreem-)rechtse zijde van het politieke spectrum. 😀

 2. De PvdA heeft gekozen voor iemand met IQ! Een kernfysicus nog wel. Gefeliciteerd. En nog welgemeend en van harte ook.
  En nu maar hopen dat hij dat IQ niet nivelleert voor de Henken & Ingrids.

 3. Twee namen van gerenommeerde uitgevershuizen als fractievoorzitter…

 4. Zien – Geloven , maar dit biedt hoop:

  Diederik Samsom (PvdA) ziet helemaal niks meer in samenwerken met de VVD Samsom zegt dat als hij fractie-voorzitter wordt, er geen Paars kabinet meer komt in de nabije toekomst.
  http://goo.gl/2xGlK

  Beste Mark, ik heb nieuws voor je. Nederland is veel meer dan een stapel individuen. Wij maken samen dit land. Omdat een kind dat in armoede opgroeit, ook ons armoedig maakt, al is het niet ons kind. Omdat een tasjesdief die vrijuit gaat omdat de politie geen tijd had, ook mijn veiligheid verkleint, al was het niet mijn tas. Omdat een moslima die gediscrimineerd wordt en van sommigen niet eens de bus in mag, ook mijn burgerrechten aantast, al ben ik geen moslim. etc
  http://goo.gl/lTGB0

 5. Joey, zou je mogelijk rechtstreekse links kunnen/ willen gebruiken? Zien – geloven, prima, maar *niet* via URL-shorteners. Gebruik die bagger voor de max. 140 tekens, bij dat kolderieke twitter. Los van dat, de meeste google links heb ik in mijn hosts-file geblokkeerd. Dank.

 6. @ 7
  Zelfs roemer reageerde met….van harte gefeliciteerd! Ik zie uit naar de samenwerking. Hard nodig tegen dit
  afbraakkabinet.

 7. @12: jocghum:

  [ Zelfs roemer reageerde met….van harte gefeliciteerd! I ]

  Echt waar joh? zou je toch niet verwachten van zo’n socialist hè?

 8. Gefeliciteerd Diederik.
  Nu kun je de degens kruisen met Geert.
  Ik verheug me al op het spectakel wat Samson en Gert zullen brengen.
  Wat voor mij nog steeds een open vraag is, wat zal de visie zijn van de PVDA.
  Zweren ze nu eindelijk hun neo-liberale uitgangspunten af ?

 9. Beware of the Evil: om het systeem dat Rutte naar voren heeft gebracht en onderhoudt te kunnen aanvechten moet je maatregelen nemen die bekend zijn uit de maffia-bestrijding, want dit is het aard van het beestje. Gewoon financieel-politieke maffia.

  Afwachten en zien.

 10. #14
  Foutje. Wilders gaat nooit met iemand in debat.
  Je kunt er zeker van zijn dat op het moment Samsom hem van repliek dient dat hij krijsend weg holt met in z’n kielzog z’n aanbidders die wéeéér het zoveelste bewijs zien van de onderdrukking door de linkse elite en dat daar maar eens een eind aan moet komen.

Reacties zijn gesloten.