Publieksgelduitgever Fatima Elatik stopt ermee

Alleen niet met geld uitgeven. Fatima Elatik, het lievelingetje, ook wel excuustruus genoemd, van de PvdA in Amsterdam zal gaan genieten van wachtgeld en wachten op een plaatsje in het rusthuis voor Stadsdeelbestuurders: de PvdA-fractie in de Amsterdamse Raad.
Alwaar ze naast de al eveneens wachtgeld ontvangende voormalige Stadsdeelbestuurders voor de PvdA-backbenchers Hans Weevers, Arco Verburg en Martin Verbeet haar dagen kan slijten met slap geouwehoer over vroeger.

Even niet vergeten:

Elatik laat het stadsdeel achter met grote financiële problemen. Amsterdam-Oost zakt financieel door zijn hoeven als gevolg van het debacle rondom de garantstelling voor het Muziekmakerscentrum (MuzyQ).

Overigens heeft de VVD Werner Toonk in het rusthuis der Amsterdamse politiek geplaatst. Ook een mislukte stadsdeelbestuurder die zijn hand weet op te houden en zijn wachtgeld met de raadsvergoeding weet aan te vullen tot eerder genoten salaris. (ook VVD)

8 gedachten over “Publieksgelduitgever Fatima Elatik stopt ermee”

 1. Fatima Elatik is de heintje davids van de gemeentelijke politiek ze keert ook steeds weer terug ,en dat zal nu ook wel weer gebeuren .Dat pluche he ,deze o zo sociaalvoelende troela die als ze iets op de dappermarkt staat te eten bij de een of andere kraam geen nederlanders aan haar tafeltje dult ,nee stel je voor je moet geen nederlanders met een andere of geen godsdienst naast je velen .

 2. @1 bewijs voor je zoveelste PVV brabbel ??? : “stel je voor je moet geen nederlanders met een andere of geen godsdienst naast je velen “

 3. @3 Is goed , gezien je PVV type brabbel hoeft ( en verbaast ) dat voor mij ook niet , maar geef nou eens bewijs , heeft Elatik mensen van haar tafel weggestuurd omdat ze geen moslim waren ?? Wanneer en waar ???

  Dat Elatik een typische PvdA politica is bestrijd ik trouwens niet , heb niets met die excuus-truus , net zomin als met Al Bayrak , Marcouch en Abutaleb , maar jij kom met beschuldigingen van discriminatie … en aangezien je hier niet bij de Telegraaf of Geen Stijl zit ….

 4. Dit is gebeurd op de dappermarkt in de maand juli bij een stal met een of ander broodjes gedoe .En nogmaals ik heul niet met wilders mijn familie is in de 40er jaren slachtoffer geworden van dat zoort politiek ,droplul.

 5. @5 Nee hoor gewoon een boerenlul , maar dat is ter zijde , je lult namelijk wél als een PVVr , met Je ” de grieken ” en zo .. Als je daar niet op aangesproken wilt worden is het misschien een idee om eerst te lezen wat je hebt gezegt voor je de knop ” plaats een reactie ” aanklikt..
  Wat is je bron van dit verhaal ?? horen zeggen of Telegraaf ?

  Ik vind het trouwens wel leuk als eens een keer een Moslima iemand aan haar tafeltje weigerd , met Nederlanders krijg je meestal te horen ” Nee hoor deze plaats is al bezet mijn vriendin, vriend ect komt zo ” later is die plaats nog steeds leeg …

  Dat je familie is in de jaren 40 slachtoffer geworden van lui als Wilders zou je nog meer op moeten doen letten dat je niet praat als ” die lui “

 6. Bakra, met alle respect, definiëer een (willekeurige) ‘PVV’er’. Je (persoonlijke) aanval op op ’t de vries’ slaat als dit op dat.

  “… je lult namelijk wél als een PVVr…”

  @3 is wel grappig, overigens. Aangezien ‘het gezamelijk tafelen’, van zuurkool tot en met kikkererwt, bij menig helaas nog steeds onbekend is.

 7. @7: Marc:

  Heb je al het gelul van t de vries gelezen? Dan begrijp je het misschien. Helaas logt hij niet in, jij ook niet , dus kan je ze niet op een rijtje lezen.

Reacties zijn gesloten.