Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos maakt zich zorgen om oranjefans #EK2012

De PVV’er Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos, tegenwoordig ook boswachter, maakt zich zorgen om hoeren, honden en hotels tijdens het aankomende EK voetbal.

De afgelopen maanden zijn er talrijke berichten, vooral vanuit de Oekraïne, binnengekomen over gedwongen prostitutie, mensenhandel, de slechte positie van vrouwen en homoseksuelen, massamoord op zwerfhonden, onveilige stadions, slechte infrastructuur en corrupte vastgoedbendes die de schaarse hotels overnemen.

De Partij voor de Vrijheid wil daarom dat het Ministerie van VWS samen met de KNVB komt met een duidelijke EK-TravelGuide, oftewel een waarschuwingsfolder, waarin de gevaren, risico’s en misstanden in de EK-organiserende landen staan, die de Oranjesupporters kunnen tegenkomen. PVV

Ik weet niet goed waar dit over gaat en ik vraag me ook af waarvoor je dat EK wilt bezoeken dan, kom je als fan voor het voetbal of om even lekker van bil te gaan? Je zou bijna denken het laatste. Of om even lekker los te gaan op honden? Misschien een aanrader voor ons nationale intellect om daar zelf eens te gaan kijken? Heb ik ook gedaan.

Ik heb geen idee waar ons licht naar toe wil met de geponeerde vragen maar het geeft mij wel te denken. Had hij een déjà vu toen hij deze flauwekul opschreef?

Misschien moet hij eens in conclaaf met Lodewijk Asscher? Eens kijken hoe het er in ons eigen land aan toegaat? Niet veel beter als ik de berichten mag geloven.

5 gedachten over “Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos maakt zich zorgen om oranjefans #EK2012”

 1. Meneer de voorzitter, ’t is een schandaal, er zijn daar corrupte vastgoedbendes 🙂

 2. Wat de PVV-er aanhaalt zijn de gewone problemen van de Westerse wereld.

  Merkwaardig is dat hij dan met de vinger nar Oekraine wijst die in de Oostelijke deel van Europa ligt.
  Het valt gewoon binnen de gebruikelijke racistische en discriminerende uitlatingen van de PVV en consorten.

  Van mij mag hij hierover aangifte doen op de Verklikpunt/Meldpunt MOE landers.
  Past goed bij de NSB gehalte van zijn clubje.

 3. Wellicht heeft hij het sjabloon 1 (omschrijving islamitisch land) ipv 2 (omschrijving oost-europees land incl geëxporteerde overlast) gebruikt. Niets menselijks is hem vreemd.

  Misschien is er een uitgever die zich wil wagen aan een soort PVV Lonely Planet. De mogelijke inhoud laat ik aan de verbeelding van de lezer over 🙂

Reacties zijn gesloten.