Politiemissie Kunduz gehinderd door koranverbrandingen

Dus jij staat als politiemissietrainer net uit te leggen dat iedereen voor de wet gelijk is, en dat Afghanistan nu een rechtsstaat moet worden waar ongeacht levensovertuiging of geloof redelijk tegen eenieder moet worden opgetreden. Dus dat het ook in het geval van parkeren langs een gele streep beslist niet rechtvaardig is iemand standrechtelijk te executeren, ook al betreft het een vuile christenhond.
En net als er voor het eerst een enigszins peinzende blik op het gezicht van sommige politierecruten verschijnt komt het bericht binnen dat een stel Amerkanen korans heeft staan verbranden op een vuilnishoop.

Dus nu voeren de trainers te Kunduz nog minder uit dan voorheen. Misschien weer eens een belmomentje met Rutte inplannen, Jolande?

2 gedachten over “Politiemissie Kunduz gehinderd door koranverbrandingen”

  1. De buitenlandse pers heeft op dit moment koppen als ” Volledig Chaos in Afghanistan” .
    ” NAVO troepen trekken zich terug van alle instituties” en gaan zich opsluiten in hun versterkte compounds.

    Even een vraag voor Jolande: Hoe zouden we in Nederland reageren indien een mogelijk vreemdelingen macht ons de “superieure beschaving” komt brengen en tevens onze Bijbels gaat verbranden? Afgezien dat ze iedereen zouden willen opsluiten die niet met hun eens is.

  2. Laurent schreef:

    Misschien weer eens een belmomentje met Rutte inplannen, Jolande?

    😀 Deze subtiele hint zegt alles.

Reacties zijn gesloten.