Polenmeldpunt levert PVV zetelwinst op

Ja, maar het kan nog beter, Geert. Pleit nu toch ook gewoon eindelijk eens voor doorgangskampen en deportatie van moslims (uit Nederland, niet dat vage geklets over Europa) en Polen, en je hebt er nóg drie zetels bij! Je weet dat je aanhang het wil, dus waarom nog die twijfel?

Je bent je nog steeds niet bewust van het totale potentieel aan electoraat hè? Er is nog veel te halen bij het CDA en de VVD hoor. Die voelen zich nu nog te netjes voor jouw PVV, maar die moeten alleen  even over het randje worden geduwd, zodat ook zij zich met volle teugen aan de sappen van hun onderbuik durven te laven.

Op zichzelf was dat meldpunt wel een mooie vondst, om die kiezers binnen te halen die nog steeds niet willen toegeven dat wat hun ingewanden wegvreet een allesverterende vreemdelingenhaat is in plaats van een rationaal-economische overweging. Maar uiteindelijk moeten die sappen toch hun vrije loop hebben, en dat weet jij ook Geert.

Over je reputatie hoef je je geen zorgen meer te maken, je staat toch al bekend als de grootste racist in de Nederlandse politiek sinds Seyss-Inquart, dus waarom zo voorzichtig?

Kom op, je kunt het Geert! Ga ervoor!

12 gedachten over “Polenmeldpunt levert PVV zetelwinst op”

 1. Het zijn alleen wat stemmen teruggewonnen na de stennis over het hoofddoekje van de koningin.
  en het blijft nog steeds ver onder de peilingen van ruim een jaar terug. Door advertenties in de volkskrant hoopt hij deze opleving nog wat te rekken. en hij moet nog iets achter de hand houden voor het geval er verkiezingen komen.
  Het verbaast me trouwens dat bij de vvd geen potentiele stemmers zijn afgehaakt..
  Overigens ook leuk om te weten dat 42 % van PVV-ers vindt dat het wel wat langer mag vriezen.

 2. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Ik moet toegeven dat Geertje uitstekend aanvoelt waar wrok ontstaat. Maar kan hij ook met oplossingen voor de klachten komen? Als hij dat niet kan, raakt hij snel uitgesprongen.
  Bovendien is hij niet onverdacht met zijn ‘moeie’ Krisztina.

 3. we zijn een volk van klagers

  straks kunnen zelfs mensen met de klachten over de PVV bij de PVV terecht, de PVV voor elk wat wils

 4. @3 ‘moeie’ Krisztina, is dat een verschrijving of ???? 😀 Want volgens mij word je wel erg moe van zo’n man, die altijd maar weer loopt te chagrijnen en te domineren en vooral zoveel lawaai maakt. Of zij hij dat privé niet doen? Lijkt mij dat zijn twee persoonlijkheden aardig vergroeid zijn, dit doet hij al zo lang.

 5. #5 Keira
  Ho, ho Keira je moet je literatuur beter bijhouden. Wilders heeft in de Volkskrant van 7 oktober 2006 (http://is.gd/aVXuvn ) juist gezegd dat z’n vrouw niks moet hebben van z’n opvattingen. Lees maar:

  Maar gewoon even afspreken met vrienden is er niet meer bij.

  ‘Sterker, er zijn vrienden die zeggen: kom maar niet meer langs, we hebben jonge kinderen.’

  Dat moet door uw hart snijden.

  ‘Dat is niet leuk, nee. Maar het gebeurt.

  Houdt uw vrouw dat nog vol? Zij moet het ondergaan, terwijl ze niet in de politiek zit.

  ‘Dat vreet nog het meest aan me. Kijk, ik ben niet schuldig aan deze situatie. Ik heb me altijd aan de wet gehouden, nooit heb ik anderen bedreigd.

  ‘Maar eerlijk is eerlijk: die beveiliging is wel het gevolg van mijn gedrag, niet van het gedrag van mijn vrouw. Daar komt nog bij dat zij het op z’n tijd helemaal niet met me eens is.’

  Het is een wonder dat uw huwelijk nog stand houdt.

  Opmerkelijk is ook dat z’n vrienden niet willen hebben dat hij met hun jonge kinderen in contact komt.
  Wij haden ook zo’n gozer in de straat wonen waarvan we liever niet hadden dat onze kinderen bij hem kwamen. Hij is later ook opgepakt.

  Ook geeft Wilders in dat interview toe hoe het is gekomen dat hij gek is geworden:

  U wilt geen nieuwe moskeeën hè?

  ‘Zo is dat.’

  Waarom eigenlijk niet?

  ‘We hebben er gewoon te veel. Dat is een heel goede reden. Ik word gek van al die moskeeën. Het is gewoon niet goed. Vier- vijfhonderd moskeeën, dat is meer dan genoeg.’

  Waar wordt u dan gek van?

  ‘Van die tsunami van een ons wezensvreemde cultuur die hier steeds dominanter wordt. Daar moet een halt aan worden toegeroepen.’

  Altijd weer die linkse praatjes van jou Keira, terwijl je kunt zien dat Wilders een goed mens is die zelfs toestaat dat z’n vrouw het niet met hem eens is, iets wat hij anderen terecht verbiedt.

 6. #9
  Inderdaad. De “vragen” van MdH zijn soms zelfs komisch als je ze analyseert.
  Ik zou hem wel eens een enquête- vraag willen laten stellen met de vraag of Hitler ook zo fout zou zijn geweest als hij de moslims had vervolgd i.p.v. de Joden.
  Of de vraag als in plaats van het ontkennen van de Holocaust wat strafbaar is, het ontkennen van het feit dat de Palestijnen wel op een heel rottige manier worden behandeld door de Joden strafbaar dient gesteld worden.

Reacties zijn gesloten.