Poldertaliban maakt ernstig bezwaar tegen reclamespotje NLE

De Bond tegen vloeken vond het filmpje onder meer respectloos en kwetsend voor christenen. (AD)

Er zijn zoveel dingen die op de TV komen die ik respectloos en kwetsend vind, als ik Van der Staaij op TV zie en zalvend hoor spreken over zijn gedachtengoed, dan krijg ik uitslag. Kan ik daar ook een klacht over indienen? (overigens zag ik van de week opTV dat hij het niet leuk vindt als er in relatie tot de SGP over ‘Poldertaliban’ wordt gesproken, dat gaan we dan dus nog een tijdje volhouden!)

Ik vind het gewoon een heel flauw filmpje dat niet eens kan tippen aan Monty Python (welke stijl ze willen suggereren), maar mijn hemel, als je dan er bij haalt dat het kwetsend is voor christenen. Pfffffff……..

 

4 gedachten over “Poldertaliban maakt ernstig bezwaar tegen reclamespotje NLE”

 1. en wat als die dino adam had gepakt…

  kijk, de positie van de vrouw bij de PT is van ondergeschikt belang, die reikt niet verder dan aanrecht, wasmachien en zwabber, maar een man, de jager, de stamhouder, de verwekker de kop afbijten…

  het valt dus allemaal wel mee 😆

 2. Hmmm…….Keira, weet je zo 123 ook nog bij welk programma je Polderextremist Van der Staaij hebt horen zeggen, dat hij die zeer afgrijselijke typering “Poldertaliban” niet prettig vond?

  Ik heb spontaan zin om wat videobeelden op een ludieke wijze te bewerken.

  Bond tegen het vloeken moet opgeheven worden.
  Aan de andere kant, “godverdomme” is ook niet meer dan een verbastering van “god verdoem mij”…en een niet gelovige die een niet bestaande entiteit, zoals bijvoorbeeld god, verzoekt om hem/ haar te verdoemen, die spoort niet helemaal.

  Maar ja, die grefo’s mogen aan mijn Pan-fluit likken.
  [ https://en.wikipedia.org/wiki/Pan_%28god%29 ]

 3. @3 Marc, komt nog, zijn interviews van de NOS met alle lijsttrekkers (behalve Rutte geloof ik, die wilde niet). Worden sinds van de week uitgezonden en zijn te vinden via de NOS als ik het goed heb.

Reacties zijn gesloten.