Peilingpunten voor Wilders

onderbuik_saxofoon
onderbuik_saxofoon

Op de valreep van 2012 en voor het Marokkanenprobleemjaar 2013 weet Good Old God Geert te scoren door Kamervragen te stellen. De antwoorden die Dijsselbloem genoodzaakt is te geven zullen het profijt voor Wilders alleen maar groter maken. Wat hij ook zal schrijven, het gestrekte been van Geert en de valse muziek van Teun ‘Tony Saxofoni’ van Dijck verzwakken de Europese ambities van Jeroen Dijsselbloem.

De PVV wil dat de Griekse oud-minister van Financiën George Papaconstantinou die mogelijk familieleden liet schrappen van een lijst met belastingfraudeurs, wordt vervolgd. En minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) moet daar voor zorgen, aldus de PVV.
De PVV wil van Dijsselbloem ook weten hoe het zit met de moeder van ex-premier Papandreou, die volgens berichten ruim 500 miljoen euro uit het familievermogen heeft weggesluisd naar een bankrekening in Zwitserland.

Blazen en klepperen via Kamervragen levert zetels op:

„Kunt u uitleggen waarom de Nederlandse belastingbetalers dit corrupte land met miljarden moeten steunen, terwijl de Grieken zelf weigeren belasting te betalen en hun geld wegsluizen naar het buitenland?”, vragen Wilders en Van Dijck aan Dijsselbloem.

10 gedachten over “Peilingpunten voor Wilders”

 1. En die PVV stijgt weer naar grootse hoogtes. Heb een tijd geen peilingen meer kunnen volgen maar houd mijn hart vast met die idiooten. Las vandaag ergens dat ie in 2013 zijn pijlen weer op de islam gaat richten …..
  Hoezeer ik de PVV ook verafschuw, er schijnt niks deze “beweging” tegen te kunnen houden in dit land.

 2. Luc, op het moment dat jij (en velen met je, incl. PVV’ers en ander simplistisch gepeupel) stopt, danwel stoppen, met je te laten beinvloeden door verder nietszeggende peilingen, pas dan zal ‘die beweging’ stoppen.

  Kan je even opzoeken hoe vaak & wanneer die peilingen in overeenstemming met de uitslagen waren?
  Ik zal je even helpen: nimmer! Meerdere zetels *blijven* ze, keer op keer, ernaast zitten. Peilingen worden namelijk verricht op basis van de waan van de dag. Welke waan wens jij te geloven, en wat is de volgende?

  O.a. voor Maurice de Hond blijft het geld binnenstromen, zolang een ieder zich op een uiterst negatieve (en m.i. ook maatschappelijk destructieve) wijze laat beinvloeden door die verder nietszeggende peilingen.

 3. @2
  Weet niet waar je al die woorden vandaan haalt mijnheer Marc maar euh, wat bedoel je mij nu te zeggen, dat ik de peilingen van de Hond geloof? Dat ik stop? Get a grip!

 4. Het Ministerie ter Beantwoording van Demagogische Flutvragen (BDFV) meldt:
  1. De 2000 Griekse mega-belastingontduikers worden streng aangepakt. Hun Zwitserse rekeningen zijn tot nader order geblokkeerd.
  2. Financiële transparantie heeft in buiten- èn binnenland hoge prioriteit. Politieke partijen dienen daarin het voorbeeld te geven.
  – Helaas, zo zullen de antwoorden van het kabinet Rutte-Asscher niet luiden.
  🙁

 5. Die woorden rammel ik zo van mijn toetsenbord, zo op je monitor, Luc Maar om antwoord te geven op je vraag, verwijs ik je naar je eigen reactie.

  “…En die PVV stijgt weer naar grootse hoogtes. Heb een tijd geen peilingen meer kunnen volgen maar houd mijn hart vast met die idiooten…”

  Zijn er recent verkiezingen geweest, dat de PVV naar ‘grootse hoogtes’ is gestegen? Kan best zijn dat ik weer iets heb gemist, hoor. En hoe staan die mogelijke verkiezingen in verhouding met de door jou genoemde (en nu door mij aangehaalde) peilingen? Want dat is hetgeen waarop ik reageerde. Ik ben niet degene die een grip moet getten, Luc.
  ___
  Ontopic:
  De PVV probeert met de gouden dageraad mee te spelen. Overlap creëren tussen nationalistisch sentiment en fascisme hier en daar, via de EU. Binnenkort een aantal van dat gouden dageraad tuig op bezoek bij GW/ PVV? Het zal mij niet verbazen!

 6. Wanneer wordt het privevermogen van Wilders zelf gecontroleerd? Het is toch bekend dat hij een schimmige BV of soortgelijke rechtspersoon heeft op de Cayman eilanden, waarover hij geen mededelingen wilde doen.

 7. @7, goed punt Charles. Wilders stelt vragen om de aandacht van Nederland en zijn vriendjes af te leiden.

  Wanneer gaat de OM en Ministerie van Financiën in navolging van het voorbeeld van Duitsland CD’ s met Nederlandse belastingontduikers in Zwitserland opvragen?

  De Duitsers waren zo tevreden met de resultaten van de eerste CD paar jaren geleden dat ze nog meer hebben gevraagd en hiermee tientallen miljoenen euro aan belastingen reeds binnengehaald.

  Of speelt bij ons de Maffia ook op dit niveau?

 8. Prima toch dat de PVV weer de grootste is in de peilingen. Of je het nu leuk vind of niet, het is toch de partij die zijn kiezers het minst laat stikken. Beter dom genoemd te worden en eerlijk te zijn, dan al het hypocriete “neo intellectuele” anti PVV geneuzel. Ook verder prima natuurlijk, want slechte reclame is ook reclame.

 9. Hans , leef je soms met je hoofd in je anus ???, De PVV heeft haar kiezers constant laten stikken , Geert begon al toen de verkiezingsuitslag bekend was met de AOW leeftijd .. Wat heeft de PVV voor jouw bereikt in hun gedoogperiode ?? noem een concreet iets !!

 10. Als je dat afzet tegen wat er momenteel allemaal gebroken wordt,breekt PVV praktisch niets. PVV bereikt ook nog te weinig, daar hebben ze nog wat extra zetels voor nodig. Maar als het huidige kabinet zo doorgaat komt ook dat helemaal goed.
  En zoals de heer In de Bakrastani wel terecht opmerkt, heb ik gelukkig een hoofd om de plekken te kunnen zien waar het vuil vandaan komt. Aan de PVV vervolgens de schone taak het vuil door te spoelen. Gelukkig nieuwjaar!

Reacties zijn gesloten.