Peilers en de hetze tegen Mark Rutte

Ook Maurice de Hond blijkt net zoals de eigenaar/beheerder van deze site het hele pakket van maatregelen die de heer Rutte met dhr Samsom heeft doorgenomen niet te begrijpen. Ook hij spitst zich toe in zijn laatste peiling waarvoor ik vandaag een uitnodiging heb mogen ontvangen tot suggestieve vragen die ook meewerken aan het beeld dat dhr Rutte niet helemaal goed wijs is geweest tijdens de formatiegesprekken. Wat natuurlijk niet waar is, want mocht dhr Rutte een foutje gemaakt hebben in de berekeningen dan was daar altijd de wakkere en alerte compaan dhr Blok bij om hem daar, onopvallend, op te wijzen.

Peil nl vragen van vandaag (1 nov 2012):
Vindt u dat de VVD kiezersbedrog heeft gepleegd?
Hoopt u dat de regering blijft zitten tot aan de verkiezingen van mei 2017?
Tot wanneer denkt u dat dit kabinet blijft zitten?

Om premier te blijven heeft Mark Rutte teveel weggeven
Mark Rutte voelt zich beter thuis bij dit nieuwe kabinet dan bij het vorige kabinet
Mark Rutte maakt te gemakkelijk de overstap van de ene naar de andere kant
Ik weet niet goed waar Mark Rutte zelf echt voor staat
De kritiek vanuit de VVD op Mark Rutte is terecht

Bovenstaande vragen sturen de argeloze peilingbezoeker een richting in waar hij nog helemaal niet klaar voor is. De bezoeker wordt als het ware gedwongen na te denken over de beloftes en handelingen die dhr Rutte doet om wederom premier te worden van ons land en verder te kunnen gaan met zijn beleid om Nederland krachtiger te maken. Het is niet aan de meesterpeiler om vragen te stellen die appelleren aan twijfels over het waarheidsgehalte van dhr Rutte zijn uitspraken of twijfels aan zijn politieke integriteit en politiek handelen.

6 gedachten over “Peilers en de hetze tegen Mark Rutte”

  1. Het is niet de eerste keer dat de peilers niet objectief zijn. Peilingen zijn bedoeld om het volk te manipuleren. Daarom zijn er ook zoveel tijdens de verkiezingstijd.

  2. @1 niet alle peilingen zijn niet objectief hoor. De peiling die regelmatig op de site te vinden is, is daar een voorbeeld van.

  3. scusa! ik bedoelde: niet niet objectief Dat staat er ook
    maar dat is moeilijk te lezen als er woorden tussen staan ((-;

  4. Aanvaard! Ik begrijp het ook wel: je bent erg druk met je te verkneukelen over de hysterische taferelen bij VVD kiezers en over de VVD angsthazen in de Tweede Kamer.

    Ik kijk met spanning uit naar je nieuwe peiling op deze site
    ik verwacht toch wel opmerkelijke resultaten

Reacties zijn gesloten.