Partij van de Volksverlakkers

En weer stapt een PS-lid op van de Partij van het Verbieden omdat hij het werk niet kan verenigen met zijn kamerlidmaatschap. Het wachten is tot super bedrieger Hero de Hoofddoekenheld Noord Holland de rug toekeert. En Europarlementariër Stassen in Limburg laat weten dat ze het te druk heeft met presentiegeld trekken in Brussel en Straatsburg. Eerder verneukte Wilders zelf al de kiezers van Den Haag en deden zijn acolieten dat ook in Den Haag en Almere.

Frans Verhagen op Joop.nl. Je mag pessimistisch zijn dezer dagen.

4 gedachten over “Partij van de Volksverlakkers”

  1. De PVV was wel tot deze constructie gedwongen omdat ze anders gebruik hadden moeten maken van nog gestoordere types dan Dion Graus.

  2. het is puur kiezersbedrog, maar dat zal de gemiddelde PVV-ert een worst zijn! Zolang Geert aan het roer staat, maakt het niet uit wie of waar zijn matrozen zijn. Gisteren heeft er een artikel van Rita Verdonk in de telegraaf gestaan en dit keer sprak ze een keer geen onzin…maar de reactie’s van de PVV aanhang waren als vanouds….er durft iemand kritiek te leveren, dus afbranden op alle mogelijke manieren….en voor de gelegenheid zetten we de huisregels (alleen voor PVV aanhang) even uit…

Reacties zijn gesloten.