Op heterdaad betrapt: PVVer Kortenoeven onder een hoedje met Breivik-website

Hoogmoed komt voor de val...

Tot ontzetting van de andere leden van de Nederlandse parlementaire delegatie naar de OVSE-conferentie in het Kroatische Dubrovnik, kwam PVV-parlementariër Wim Kortenoeven daar op 9 oktober aanzetten met een verhaal, dat zo aan de Apocalyps van Johannes ontleend kon zijn. De democratisch verkozen regering van Turkije werd gelijkgesteld met Gog en Magog, monsters die te vuur en te zwaard overwonnen moeten worden door Israël, teneinde, zo vermoeden wij, de Rapture, de hemelvaart der Rechtvaardigen, mogelijk te maken, waar christen-zionisten zo naar uitzien.

Een “anonieme bron” bezorgde ons het verlossende statement van “het gerespecteerde en deskundige PVV-kamerlid”, zo meldt Tundra Tabloids (TT), een van de vuilste hetzblogs die de islambashende wereld kent. Het tekstje concentreert zich vooral op de olie- en gasvoorraden voor de Libanese kust, die Israël wil gaan exploiteren. Daarbij wordt de kleinigheid over het hoofd gezien, dat de olie en het gas zich in de Libanese territoriale wateren bevinden. De achtergrond van Kortenoeven’s oorlogsverklaring aan Turkije is natuurlijk de aankondiging van Israël’s minister van Buitenlandse Zaken, onlangs gedaan, dat hij Turkije wel eens even zal gaan aanpakken via de Koerden en met andere middelen. Dat ging zelfs het Israëlische leger te ver. Het liet zijn ongenoegen openlijk blijken, een uitzonderlijk gebeuren in Jeruzalem.
Maar de PVV vaart op de koers van de extreem-rechtse Jirael Beteinu-partij van Lieberman, de minister van buitenlandse zaken. Dus Wim kon vol op het orgel gaan.
Sensationeel en exclusief is dat allemaal nog niet. Nee, het sensationele zit ‘m in de bijdrage die Wim Kortenoeven zelf aan de “scoop” heeft toegevoegd in de vorm van een mail aan TT. Had Kortenoeven het gelaten bij de “anonieme bron” die TT opvoert, dan had de PVV kunnen beweren, dat ze niets te maken hebben met de ultrarechtse viking-publikatie van Fjordman en Breivik.
Waarschijnlijk is het ijdelheid, een eigenschap die de Christen niet past, die Wim ertoe bracht, om de voorschriften van zijn Leider in de wind te slaan en het niet-racistische masker te laten vallen.
Wat schrijft Kortenoeven aan zijn Viking-vrienden?

Dear Editor,

Sorry for the delay, but I was ‘on the road’ until now. Yesterday afternoon in Dubrovnik, I delivered a speech at the OSCE meeting on peace and security in the Mediterranean (you received the text).  I did not make friends with this. But it had to be said, As no reference had been made to the Turkish agression. And that is absurd, considering that the OSCE is dealing with peace and security in Europe.

All delegates were busy with the so called Arab spring and/or with bashing Israel. I was the only one referring to the Turkish agression.

And the Turks responded with villainous accusations against me (I had issued an ‘anti peace declaration’) and a vicious attack against Israel: shooting innocents in the head and in the back, point blank, on the Flottilla ship last year.

There was complete silence when I spoke and I got no applause. And a wave of resentment engulfed the hall after I had finished. And even my Dutch colleagues (of the ruling Christian Democratic Party) distanced themselves from me – publicly, in a very harsh statement. The world is in state of denial.

Best wishes,
Wim Kortenoeven,
MP, Party for Freedom
The Netherlands

Nou, die Wim toch! Eén tegen Allen. Hier sta ik, ik kan niet anders. De Farizeeën van het CDA lieten de moedige profeet publiekelijk vallen! De hele wereld met blindheid geslagen. Dansen om het Gouden Kalf van de zogenaamde Arabische Lente. Behalve die Ene Rechtvaardige, Wim zelf dus.

Hoogmoed komt voor de val. Als Kortenoeven terugkomt uit Djerba, waar hij deelneemt aan het OVSE-toezicht op de Tunesische verkiezingen, moet hij een uitbrander van Geert tegemoetzien.
Want weer is een stuk van het PVV-masker gevallen.

111 gedachten over “Op heterdaad betrapt: PVVer Kortenoeven onder een hoedje met Breivik-website”

 1. Je kunt er niet omheen.
  Turkije is wel degelijk bezig heel Europa aan zich te onderwerpen.
  in 2018 treden ze toe en in 2019 moet elk land een seculiere regering hebben, ook Israël al hoort dat land niet tot Europa en het enige land is wat het meest veraf van een seculiere staatsvorm is. (Zie alleen al de Davidsvlag)
  Indien niet dan zal in 2020 Turkije ieder land opblazen en de bevolking afslachten.
  Daar liggen overal de bewijzen van maar de meeste op het PVV-kantoor die men verborgen heeft gehouden achter de NSB-vlaggen die helaas niet meer mochten blijven hangen.

 2. @ Henk Veldman:
  was het programma de drie divas zo intens om te kijken?en dan vandaag weer die supershow met lindi de mol///tja als je dat kijkt begrijp ik je domme reactie hierboven henk.
  maarre henk ondertussen wordt jij door de pvv onderworpen voelt dat lekker?zelfkastijding?liegen je zelf voorliegen en ondertussen genaaid worden?

 3. Turkije heeft m.i. wel last van een vorm van expansionistische neigingen, en zien hun kans om hun belangen dichter in de olieregio’s te leggen. Vanuit hun belang bezien natuurlijk niet vreemd, vanuit anderen hun belangen bezien lastig en irritant.
  Ik ben wel benieuwd hoe de strijd tussen de Turken en de Koerden af gaat lopen, alsook hoe de veenbrand tussen de Turken en de Armeniërs in de toekomst verder gaat.

 4. @ 14-5-1948:
  Goed opgelet met geschiedenisles op school?
  VOC en de veenbranden met diverse volkeren?
  Expansionistische neigingen van de VOC?

  En hoe is het afgelopen met de expansionistische neiging van saddam toen hij er nog zat?
  En de expansionistische neiging van kadaffi?

  haha jaja wellicht weten de Europese regeringen wel heeeeeeeeeeeeeeel goed hiermee om te gaan hoor 14-05-1948

 5. @4: Als ik zeg dat de Turken een vorm van expansionisme ontwikkelen, ontken ik daarmee toch niet expliciet het expansionisme van de VOC? In die VOC-tijd was trouwens het Turkse expansionisme ook niet mis, of ben je het Ottomaanse Rijk vergeten? Dat is niet bij elkaar gesprokkeld door gezellig praten.
  Khadaffi vergelijken met Turkije is absurd, en daar ga ik niet op in.

  Desondanks ben ik zeer benieuwd hoe de strijd tussen de Turken en de Koerden zich gaat ontwikkelen. Turkije kon zich nog wel eens flink gaan verslikken in de Koerden als ze werkelijk het Iraakse Koerdistan zouden willen gaan bezetten, onderwerpen of in hun invloedssfeer brengen.

 6. @ Kevin:
  Volgens mij mis je enige ironie en sarcasme in het commentaar van Henk.

  Behoud je gevoel voor humor. Laat je niet zo verzuren en verkrampen als het krapuul.

 7. @ 14-5-1948</@ 14-5-1948:
  dan weet je ook dat Europa heeeeeeelgoed weet wat ze doen dus bang van Turkije te zijn is gemaaktebangheid? je wilt bang zijn?
  en de koerden??? ach irak (koerden) hebben genoeg aan hun hoofd nu met de bevrijding die ze gehad hebben

 8. Walter Schreef:

  @ Kevin:
  Volgens mij mis je enige ironie en sarcasme in het commentaar van Henk.

  Behoud je gevoel voor humor. Laat je niet zo verzuren en verkrampen als het krapuul.

  Wellicht serieusiteit onder het mom van sarcasme bespeur ik walter

 9. #2 / #4 Kevin – Ik lees Henk Veldman als een sarcastische parodie op het PVV-denken.
  #3 14-5-1948 – Nu de EU aan Turkije nauwelijks uitzicht op lidmaatschap biedt, is het logisch dat het land op eigen houtje tracht orde op zaken te stellen in zijn omgeving. Dat zal Egypte ook gaan doen, als er een vervanger voor het Mubarak-regime aantreedt. Dat bedreigt de positie van Israël in de regio. Daarom zou Israël er goed aan doen, om de realiteit van de nieuwe machtsverhoudingen in het Nabije Oosten te aanvaarden, in plaats van Koerden en PVVers op te stoken tegen Turkije (en straks Egypte).

 10. Kevin, Henk Veldman heeft al menigeen op het verkeerde been gezet :mrgreen: met zijn persiflages, hij is echt geen PVV’er hoor! 😆

 11. Pikant: de delegatie bestond uit
  Coskun Çörüz (Tweede Kamer, CDA, delegatieleider)
  Ingrid de Caluwé (Tweede Kamer, VVD)
  Kathleen Ferrier (Tweede Kamer, CDA)
  Wim Kortenoeven (Tweede Kamer, PVV)
  Pauline Meurs (Eerste Kamer, PvdA)

  De anderen zijn niet bepaald van de lijn-Kortenoeven, dus dat wordt nog wat in de coalitie.

 12. @2
  Moet ironie nu echt altijd van het keurmerk “ironie” voorzien worden?

 13. #12 Boze Heks: Dat is interessant!
  Maar als ik me goed herinner, was Çörüz op het CDA-congres voor de PVV als gedoogpartner. Ferrier was, zoals bekend, tegen. Beide CDA-delegatieleden hebben volgens Kortenoeven zich publiekelijk van hem gedistantiëerd “in a very harsh statement”. Ik dank, dat Çörüz’ Turkse wortels hebben geholpen, om zijn gedoogpartner in diens ware gedaante te zien.
  Dat kan inderdaad nog leuk worden in de coalitie, als de OVSE-delegatie verslag uitbrengt aan de Kamercommissie. 🙂

 14. Het is trouwens opvallend, dat Likud Nederland hier nog niet, zoals gebruikelijk, is verschenen om ons van antisemitisme te beschuldigen. Zou het Lieberman-beleid van de PVV hun misschien ook te ver gaan? Netanyahu (Likud) ergert zich zichtbaar blauw aan zijn regeer-partner en diens brutalisering van Turkije.

 15. zullen we de mooie dag nog meemaken dat Geert Wilders bij aankomst in Israël wordt gearresteerd wegens het schaden van de Israëlische militaire en politieke belangen waarna hij vervolgens zonder proces tot zijn hopelijk pijnlijke dood mag rotten in een geheime gevangenis en Uri helemaal niets voor hem kan doen?

  Wim Kortenoeven is een hele enge man die Breivik-neigingen alleen onderdrukt ziet door zijn twee linkerhanden

 16. @17

  op het moment dat iemand een ironieteken nodig heeft om zijn ironische schrijfsels te duiden dan is een sarcastische opmerking compleet met sarcasmeteken op zijn plaats

  in mijn zoektocht naar het sarcasmeteken stuitte ik op het volgende citaat:

  The English language, complete with irony, satire, and sarcasm, has survived for centuries without smileys. Only the new crop of modern computer geeks finds it impossible to detect a joke that is not Clearly Labelled as such

 17. @14,

  Huib, Çörüz zat volgens mij inderdaad op de lijn ‘laten we het maar proberen’. Iemand die vindt dat het CDA een brede middenpartij moet zijn voor allerlei soorten gelovigen. Dat is pragmatisch, en gaat natuurlijk niet samen met de Eindtijd-enthousiasmen van Kortenoeven.
  Ingrid de Caluwé is jurist, en onder meer woordvoerder vervoer, luchtvaart en binnenvaart van de fractie. Komt van de KLM. Pauline Meurs is hoogleraar zorgmanagement in Rotterdam. Bij die twee hoef je echt niet met de Eindtijd aan te komen, dacht ik zo.
  Kathleen kennen we.

  Dat wordt dus nog wat.

 18. @ Henk Veldman:
  maar henk omdat jij zoooo goed ironisch schrijft lijkt het wel op pvv rethoriek…maar jezegt je bedoelt het sarcastich..nou daarom wel handig omdat duidelijk erbij te zeggen anders denkt men dat je gewoon pvv aanhanger ben en wanneer men er verbaast op reageert dat je zegt ja ironisch bedoelde ik het…we blijven allert henk

 19. @8: Wie zegt dat ik bang ben voor Turkije? Ik ben nieuwsgierig hoe de strijd afloopt en gaat verlopen met de Koerden, meer niet. Dat heeft wat mij betreft niets met Wilders etc te maken, die politicus stem ik niet op noch steun ik ergens mee.

 20. Henk Veldman Schreef:

  Je kunt er niet omheen.
  Turkije is wel degelijk bezig heel Europa aan zich te onderwerpen.
  in 2018 treden ze toe en in 2019 moet elk land een seculiere regering hebben, ook Israël al hoort dat land niet tot Europa en het enige land is wat het meest veraf van een seculiere staatsvorm is. (Zie alleen al de Davidsvlag)
  Indien niet dan zal in 2020 Turkije ieder land opblazen en de bevolking afslachten.
  Daar liggen overal de bewijzen van maar de meeste op het PVV-kantoor die men verborgen heeft gehouden achter de NSB-vlaggen die helaas niet meer mochten blijven hangen.

  weer een prachtige reactie Henk 😀 meester van het sarcasme …

 21. kevin Schreef:

  @ Henk Veldman:
  maar henk omdat jij zoooo goed ironisch schrijft lijkt het wel op pvv rethoriek…maar jezegt je bedoelt het sarcastich..nou daarom wel handig omdat duidelijk erbij te zeggen anders denkt men dat je gewoon pvv aanhanger ben en wanneer men er verbaast op reageert dat je zegt ja ironisch bedoelde ik het…we blijven allert henk

  Hahaha, ik ben er ook eens ingetrapt hoor, Kevin. Het is gewoon een tè naadloze imitatie.

 22. @ Laurent:
  Nou die henk slaat wel twee vliegen in een klap..en hij onderschrijft hier de pvv rethoriek die hij op deze website plaatst,en wanneer er op geregeerd word zegt henk ehhh ironisch bedoelde ik het hoor dat ik de standpunten precies zo pvv ideologisch verwoord is helemaal niet dat ik het ermee eens ben ofzo?Wel handig voor geert dat zijn ideologie hier tot in de puntjes geplaatst word

 23. Ach, Kevin, zo moeilijk is het niet om de pvv-rhetoriek te karikaturiseren. Jij kunt het ook. Gewoon even oefenen!
  Neem Turkije. Daarover zeg je dan iets als:

  “de Islamitische aap Erdogan, die uit de mouw van Job Cohen komt als Job thee drinkt in het Turkse haatpaleis dat hij ‘moskee’ noemt”.

  Ik geef toe, dat de PVV-standpunten van zichzelf al zo karikaturaal zijn, dat het wat moeite kost om ze nog absurder te maken dan ze al zijn.

  Kortenoeven is binnen de PVV weer een geval apart.. Hij gelooft heilig, dat al wie de voorspelde heroprichting van de Tempel in Jeruzalem, de Tweede Komst van de Messias en de strijd tegen Gog en Magog (niet: Van Gogh 😀 ) tegengaat, dat al die mensen door de Duivel geïnspireerd zijn en te vuur en te zwaard bestreden moeten worden.
  De Christen-Zionisten van dat type, zijn onverbiddelijke militairisten. Er wordt geen andere wang toegekeerd als er geslagen wordt!

  Daarom vond ik het zo leuk, om deze verbeten strijder voor een spoedige komst van de Eindtijd te betrappen op hoogmoed en ijdeltuiterigheid.

  Dat ik daarmee Henk Veldman misschien (mede) heb geïnspireerd tot zijn geslaagde parodie op de “Eurabia-hysterie” van Wilders c.s., beschouw ik als een compliment.

  We moeten hier af en toe ironisch en sarcastisch kunnen zijn, Kevin. Anders houden we het niet vol. Zoals Wim Kortenoeven het zegt: “The World is a State of Denial” – Alleen Wim steekt de kop niet in het zand.

  Als je dagelijks met zulke idioten van doen hebt, dan moet je je wel eens even kunnen uitleven in een karikatuurtje. :mrgreen:

 24. Kevin #26. Neem nou Koot & Bie die in een vorige eeuw, vèr voordat Tokkies op plasmabeeld waren, al op pijnlijke en hilarische wijze PVV avant la lettre uitbeeldden, dusdanig dat ze besloten ermee te kappen omdat het teveel verwachtingen opriep bij de doelgroep. 😆

 25. Abdul Alhazred Schreef:

  Kevin #26. Neem nou Koot & Bie die in een vorige eeuw, vèr voordat Tokkies op plasmabeeld waren, al op pijnlijke en hilarische wijze PVV avant la lettre uitbeeldden, dusdanig dat ze besloten ermee te kappen omdat het teveel verwachtingen opriep bij de doelgroep.

  Ze zijn op een hele smerige manier vermoord toen ze eindelijk Nederland de vrijheid weer terug wilden geven.
  Achteraf bleek overigens dat ze naar Argentinië waren gevlucht waar ze nog heel even contact hebben gehad met Hitler (http://is.gd/bEuWIm )
  Het is daarom niet zo vreemd dat Wilders’ nobele gedachtegoed sterk overeenkomt met die van de heren van de Tegenpartij.

 26. kaaskop Schreef:

  Wim Kortenoeven is een hele enge man die Breivik-neigingen alleen onderdrukt ziet door zijn twee linkerhanden

  Iemand die zich uitspreekt tegen Turkije gelijkstellen met Breivik is toch wel een walgelijke beschuldiging. Vind je zelf ook niet?

 27. PVV’er Schreef:

  kaaskop Schreef:
  Wim Kortenoeven is een hele enge man die Breivik-neigingen alleen onderdrukt ziet door zijn twee linkerhanden
  Iemand die zich uitspreekt tegen Turkije gelijkstellen met Breivik is toch wel een walgelijke beschuldiging. Vind je zelf ook niet?

  Een PVVr die klaagt over Walgelijke beschuldigingen , mag alleen de Grote Geert doen zeker ???

 28. PVV’er Schreef:

  Iemand die zich uitspreekt tegen Turkije gelijkstellen met Breivik is toch wel een walgelijke beschuldiging. Vind je zelf ook niet?

  Uit de tekst : `De democratisch verkozen regering van Turkije werd gelijkgesteld met Gog en Magog, monsters die te vuur en te zwaard overwonnen moeten worden door Israël, teneinde, zo vermoeden wij, de Rapture, de hemelvaart der Rechtvaardigen, mogelijk te maken, waar christen-zionisten zo naar uitzien.’ (Samenvatting van K’ s woorden)

  De overeenkomst is dat Breivik ditzelfde nietmenselijke Engel-der-Wrake-motief daadwerkelijk in daden omzette en daarmee de democratische regering van Noorwegen niet respecteerde om het zacht uit te drukken. Ik hoop dat K. bij zinnen komt en de Turkse democratische regering alsnog wenst te respecteren.

 29. PVV’er Schreef:

  kaaskop Schreef:
  Wim Kortenoeven is een hele enge man die Breivik-neigingen alleen onderdrukt ziet door zijn twee linkerhanden
  Iemand die zich uitspreekt tegen Turkije gelijkstellen met Breivik is toch wel een walgelijke beschuldiging. Vind je zelf ook niet?

  PVV-er zou je eens kunnen aangeven wat je/jullie behoefte is om ongeveer net als Hitler c.s. weer mensen te willen vervolgen? Je merkt dat praktisch iedereen heel eenvoudig het geraaskal van Kortenhoeve weet te weerleggen. Jij ziet dat ook wel in maar toch blijf je proberen om steeds maar weer nieuwe argumenten te verzinnen om mensen te kunnen vervolgen, te schofferen, bedreigen en te beledigen precies dus wat Kortenhoeve op z’n site doet als hij zegt: Dit onverantwoordelijke Turkse beleid van bedreigingen, beledigingen en provocaties, deze macho strijdlustigheid, moet dringend worden aangepakt.
  Precies dus wat het de Wilderse leer voorschrijft. Beschuldig anderen waar je je zelf schuldig aan maakt.
  Wat hopen jullie eigenlijk te bereiken. Jullie zijn ver inde minderheid en worden door een heel groot deel van de bevolking geminacht of zelfs veracht. Realiseer je dat je familie slachtoffer kan worden van je gedrag.
  Ik weet heus wel dat je van Wilders hebt geleerd nergens verantwoording voor te nemen zoals je Geestelijk Leider ook heel handig de verantwoording voor wat Breivik deed van zich afschuift al heeft die vent hetzelfde nobele gedachtegoed als jullie.

 30. #36
  Er is een verschil tussen grootspraak en daadwerkelijk actie ondernemen. Breivik is uitzonderlijk en je kunt Kortenoeven daarom dus niet verdacht maken. Het blijkt ook dat iedereen gemakshalve de uitsspraken van Erdogan erbuiten laat. Europa veroveren met een heilige oorlog? “The minarets are our bayonets, the domes our helmets, the mosques our barracks and the faithful our army.”

 31. PVV’er Schreef:

  Breivik is uitzonderlijk en je kunt Kortenoeven daarom dus niet verdacht maken.

  In de herhaling: Beschuldig anderen ervan waar je zelf schuldig aan bent.
  Jullie Wilders-aanbidders zijn dolgelukkig als er ergens in Islamistan een imam iets roept, omdat jullie dan weer fijn elke moslim hier in Nederland er medeschuldig van kan maken.
  PVV’er Schreef:

  The minarets are our bayonets, the domes our helmets, the mosques our barracks and the faithful our army

  Ik weet zeker dat deze uitspraak ook heel fijn voor jullie is, terwijl er niks anders staat dat het geloof een steun is voor onze belangen/opvattingen.
  Jullie Geestelijk Leider Wilders heeft jullie voorgeschreven dat je dit als een gewelddadige actie moeten lezen en dus dat jij het volste recht hebt om mensen die niet in aanbidding voor jullie neerknielen de grond in mag trappen.

 32. @38

  dus grootspraak is wel ok? en als die grootspraak andere mensen tot daden inspireert is er ook niets aan de hand? en als de grootspraak in eigen daden wordt omgezet dan ben je een lone wolf?

  een parlementariër heeft een voorbeeldfunctie, zelfs als de personen waartegen hij ageert zich niet voorbeeldig gedragen

  ik maak Kortenoeven niet verdacht, dat doet hij zelf door actief te zijn op een Breivikwaardige haathoerensite met zijn eigen fact free kruistocht

  de CV van Kortenoeven is veelzeggend, Christenen voor Israël, de club van Wiesje “genocide” de Lange, het CIDI, een Israëlische lobbyclub

  zijn loyaliteit ligt duidelijk niet bij Nederland maar bij Israël, Henk & Ingrid gaan natuurlijk geen belasting betalen om hem hier aan een parlementariërsalaris te helpen terwijl hij met hele andere dingen bezig is, van NSB vlaggen tot zionistische brainfarts

  als hij zichzelf zo graag aftrekt over de Israëlische vlag, kan hij dan niet beter gewoon emigreren en zijn werkzaamheden aldaar voortzetten?

 33. jvdheuvel Schreef:

  Is PVV’ert soms bang dat ie door een minaretje geprikt wordt?

  Het ligt iets anders: Zie: http://is.gd/AzQRGH
  Wilders: ”De minaretten doen pijn aan de ogen. Het zijn torens van een oprukkende woestijnideologie”.

 34. Ter aanvulling:
  Wilders heeft ook eens gezegd dat hij gek is geworden na het zien van de zoveelste moskee. Zie eens hoe gekmakend dat ding in Groningen is: http://is.gd/UowuIm Begrijpelijk dat je dan dit soort dingen krijgt: http://is.gd/IlZlMD
  Nu willen ze er naast een nieuwe moskee bouwen met zo’n enge minaret erop:
  http://is.gd/c2No67

  Ik durf bijna niet meer daar in die buurt te komen…..

 35. Henk Veldman Schreef:

  Wilders heeft ook eens gezegd dat hij gek is geworden na het zien van de zoveelste moskee

  …en in die toestand is hij voor altijd blijven hangen? 🙂

  Dat verklaart een heleboel.

 36. @43

  de architect had de scud-raket beter kunnen camoufleren met een lik witte verf

  PS een kleine poging om op hetzelfde hoge ironische niveau te komen 🙂

 37. nexus m. Schreef:

  Henk Veldman Schreef:
  Wilders heeft ook eens gezegd dat hij gek is geworden na het zien van de zoveelste moskee
  …en in die toestand is hij voor altijd blijven hangen?
  Dat verklaart een heleboel.

  Volkskrant http://is.gd/aVXuvn
  ‘We hebben er gewoon te veel. Dat is een heel goede reden. Ik word gek van al die moskeeën.

  Hij vertelt ook dat voor hij in Kanaleneiland in Utrecht kwam wonen het een nette buurt was, maar toen hij vertrok het er een puinhoop was. Ook dat verklaart veel.

 38. Henk Veldman Schreef:

  Hij vertelt ook dat voor hij in Kanaleneiland in Utrecht kwam wonen het een nette buurt was, maar toen hij vertrok het er een puinhoop was. Ook dat verklaart veel.

  Inderdaad is het hem gelukt om zich daar uit te leven en die nette buurt helemaal te slopen.
  Aan de hand van dit voorbeeld huiver ik voor wat zal van Nederland overblijven nadat hij weg is getrokken!

 39. Henk Veldman Schreef:

  dat ding in Groningen is: http://is.gd/UowuIm

  Ik weet het, het is verschrikkelijk of-topic maar ik vind het leuk om te vertellen.
  Die “Witte Boerderij” wat dus nu een moskee is was vroeger een “poptempel”.
  Er werden regelmatig concerten gegeven. De zaal was altijd uitverkocht. Er konden bijna 200 mensen in. (Eigenlijk mochten er maar 150 in volgens politie en brandweer)
  De groepen die er optraden waren o.m. Solution (http://is.gd/CXcEfv ) The Ro-d-ys (http://is.gd/khRVsW ) en Zen (http://is.gd/gvMd1z )
  Als je de biografieën van deze groepen leest zul je zien dat er zowel verbanden zijn met Cuby en de Blizzards als met een andere popgroep genaamd “Tykes” (http://is.gd/vz0CsX )
  Die “Tykes” hadden daar hun repetitie/oefenruimte.
  Ik kwam er regelmatig. De basist Loutje Leeuw, heeft ook bij Muskee gespeeld. Je ziet een foto van hem op de achtergrond in dit filmpje http://is.gd/bq9Kls Tóen zag hij er inderdaad als een “leeuw” uit.
  Een jaar of 5 geleden zou Lou een afscheidsconcert geven.
  Voor mij.
  Ik was toen terminaal. Het is er niet van gekomen. Jammer! Maar het was m’n eigen schuld. Ik heb me( als gewoonlijk) niet aan de afspraak gehouden. Ik zou dood gaan maar heb het niet gedaan.
  In die ruimte wat nu een moskee is kwamen ook wel eens Hans Waterman en Herman Brood.
  De Tykes hadden een roadmanager. Als bijbaantje dealde die jongen. Toen (verboden) porno en drugs. Ik was één van z’n afnemers. Net als Herman Brood.

 40. kaaskop Schreef:

  @50
  dus van Muskee naar Moskee

  Je hebt gewonnen van me !!!!! Dat ik er zelf niet opgekomen ben……………..!!!!!

 41. Henk Veldman Schreef:

  Jullie Geestelijk Leider Wilders heeft jullie voorgeschreven dat je dit als een gewelddadige actie moeten lezen en dus dat jij het volste recht hebt om mensen die niet in aanbidding voor jullie neerknielen de grond in mag trappen.

  Je meet met 2 maten. Uitspraken van PVV politici moeten gezien worden als aanloop naar Breivik-praktijken maar uitspraken van Islamisten en Islamitische leiders moeten afgedaan worden als gebakken lucht. Leg dat even uit.

 42. kaaskop Schreef:

  ik maak Kortenoeven niet verdacht, dat doet hij zelf door actief te zijn op een Breivikwaardige haathoerensite met zijn eigen fact free kruistocht

  Dat doe je wel, door te zinspelen dat hij weleens Breivik-achtige trekjes zou kunnen hebben en een site te veroordelen tot “Breivikwaardig”. Artikelen op deze site, en jouw bijdragen, zijn maar al te vaak fact-free en pure stemmingmakerij. Pot, ketel.

 43. @pvv-er

  welke islamisten ed heeft u het over?

  is er een islamitische pvv in Nederland?

  we moeten idioten bestrijden
  en in nederland is dat de pvv die (roepen we al jaren) aanzet tot breivik-praktijken

  een dergelijke partij van rare moslims bestaat in dit land niet
  zou dat wel zo zijn zou ik ook die idioten bestrijden

  Maar nu kennen we alleen een PvdB (partij voor de Breiviks) en die heet de PVV

  l

 44. PVV’er Schreef:

  Artikelen op deze site, en jouw bijdragen, zijn maar al te vaak fact-free en pure stemmingmakerij. Pot, ketel.

  Waarom zou de Telegraaf alleenrecht hebben op meningsuiting? Moeite met de vrije gedachte soms?
  `k Dacht dat PVV die juist voorstond. 😯

 45. #56
  Daar gaat het niet om. Jij verwijt anderen wat je zelf, en deze site, net zo goed nalaat. Pot, ketel, dus.

  #57
  Zie bovenstaand commentaar.

 46. PVV’er Schreef:

  Leg dat even uit

  Je kan moeilijk Europol een interview afnemen, want daar moet je met je ideologie en vragen wezen.
  Ons land blijkt op dit moment een rusthaven te zijn voor neo-nazi’s in spe.
  Gelukkig deze handelwijze wordt niet door andere Europese lidstaten opgevolgd en Polen heeft inmiddels een uiterst scherpe toezicht, tevens onderzoek verricht en daarbij horende arrestaties verricht.
  Alle vertakkingen over de grenzen worden nagelopen en (Kortehoeven) verbindingen vastgelegd.

  Nog meer vragen PVV-er?

 47. PVV’er Schreef:

  #56
  Daar gaat het niet om. Jij verwijt anderen wat je zelf, en deze site, net zo goed nalaat. Pot, ketel, dus.

  #57
  Zie bovenstaand commentaar.

  Kunt u mij eens uitleggen waarom “wij” altijd ongelijk hebben en U, c.q. de partij die u aanhangt, het schijnbare alleenrecht op het gelijk heeft. In al uw bovenstaande uitlatingen heb ik dit nog niet echt kunnen ontdekken.

 48. @58

  de website waar Kortenoeven actief is heeft alle uitwendige kenmerken van de sites die door Breivik werden bezocht/van commentaar werden voorzien

  als je al voldoende in opspraak bent met zionnazistische geschiedsvervalsing en NSB vlaggen dan kan dit er ook nog wel bij, guilty by association

  hou je pot en ketel lekker bij je

 49. #60
  Het gaat er niet om dat “jullie” ongelijk hebben, maar niet anderen verwijten waar je jezelf ook aan schuldig maak.

  #61
  Dat is jouw mening, probeer die niet aan mij te verkopen als absolute waarheid. Jouw denkwijze van “guilty by association” volgend kan ik concluderen dat jij een potentiële Volkert van der Graaf zou kunnen zijn. Van der Graaf bezocht, en bezoekt, wellicht dezelfde sites die jij bezoekt. Dit nu in het juiste perspectief zetten en dan is dit wel duidelijk een zaak van pot verwijt de ketel.

 50. Hoe komt het toch dat ik de PVV gewoon een stel ondergeschoven neo-nazi’s vind? Ik heb het vaker beweerd en nu in de Nederlandse politiek te zien, de nazi’s zijn nooit weggeweest alleen ondergedoken! De grote blonde fuhrer tracht het nazisme nieuw leven in te blazen en ziet daarvoor in Israel een mogelijkheid. Ook Israelisch gebruiken het systeem “een volk een natie”en wel tegen de Palestijnen! Hier zien Wilders, en met hem Kortenhoeven, de ideale mogelijkheid om hun natte droom te verwezelijken!

 51. PVV’er Schreef:

  Het gaat er niet om dat “jullie” ongelijk hebben, maar niet anderen verwijten waar je jezelf ook aan schuldig maak.

  Goed je lesje geleerd PVV-er. Dat schreef ik je @39 gisteren om 11:13. Jullie soort mensen beschuldigen anderen waar jezelf schuldig aan bent. In dit geval dus in het kwadraat.
  PVV’er Schreef:

  concluderen dat jij een potentiële Volkert van der Graaf zou kunnen zijn

  Bedenk dat Volkert van de Graaf een moord pleegde als dierenliefhebber. Fortuyn was er groot voorstander van om beestjes ter wille van het bont te martelen.
  Eén van jullie helden Dion Graus claimt ook een groot dierenliefhebber te zijn. Hij mept(e) z’n vrouwen.
  Denk je dat hij dat deed omdat hij een tijdje geïslamiseerd is geweest? Immers als bekend slaan moslims hun vrouwen ook regelmatig in elkaar. Dat weet jij dankzij je Geestelijk Leider Wilders en Hans Jansen.
  Sla jij je vrouw(en) ook in elkaar? Immers volgens de Wilderiaanse logica doe jij precies hetzelfde en/of ben je medeschuldig aan hetgeen een lid van jou “stam” uitvreet. Dat idee is overigens niet uniek hoor. Het is al eeuwen gepraktiseerd door de Christenen en m.n. de Katholieken onder hen die de Joden vervolgden om iets wat eeuwen eerder is gebeurd. Jou Geestelijk Leider Wilders heeft een Katholieke opleiding gevolgd. Hij heeft je haarfijn uitgelegd hoe je hetzelfde bij moslims kan doen. Breivik heeft ook les gehad bij je Leraar Wilders.

 52. @62

  zo te zien kom jij op dezelfde sites, dus jij bent ook een potentiële Volkert

  oordeel niet over iemand die je niet kent

  op basis van wat ik zie van de PVV in de praktijk weet ik voldoende

  als het bruin is en het stinkt naar poep dan is het poep, PVV idem dito

  heel veel plezier met je fascistische one man show

  de absolute waarheid bestaat niet, absolute leugens wel en de PVV heeft daar patent op

 53. Links Schreef:

  Hoe komt het toch dat ik de PVV gewoon een stel ondergeschoven neo-nazi’s vind? Ik heb het vaker beweerd en nu in de Nederlandse politiek te zien, de nazi’s zijn nooit weggeweest alleen ondergedoken!

  Dat klopt. Tijdens “Fortuyn” is er een onderzoek geweest naar het verschijnsel. Naar schatting 12 à 15% van de Nederlanders is geneigd naar de extreemrechtse en/of fascistische standpunten over te hellen.
  Je kunt er vrij zeker van zijn dat Wilders en Bosma hier wel degelijk rekening mee hebben gehouden en er (nog steeds) aan appelleren. Hiermee wil ik overigens Fortuyn niet beschuldigen. Hij zat wel hopeloos fout in heel wat standpunten maar hij heeft NIET BEWUST gemikt op het volkje waar Wilders nu goede sier mee maakt. Wel is hem herhaaldelijk gewaarschuwd dat het daar uiteindelijk op uit zou draaien.

 54. @66

  als je die circa een op de zes extrapoleert kom je op anderhalf miljoen Henks & Ingrids, Adolfs & Evas en Geerts & Krisztinas

  volgens mij valt er ergens een muntje…

 55. Kaaskop, Henk en anderen moeten toch wel eens leren lezen. Helegaar niks mis met wat die PVVer neerkalkt. Ik heb nog geen racisme of fascisme ontdekt bij hem (of haar). Met stront smijten krijg je zelf vieze handen beste mensen. Oh ja, ben ook tegen PVV maar dan wel op een nette manier handelen, kinders.

 56. Huppeldepup Schreef:

  Kaaskop, Henk en anderen moeten toch wel eens leren lezen. Helegaar niks mis met wat die PVVer neerkalkt. Ik heb nog geen racisme of fascisme ontdekt bij hem (of haar). Met stront smijten krijg je zelf vieze handen beste mensen. Oh ja, ben ook tegen PVV maar dan wel op een nette manier handelen, kinders.

  Wie heult met de haat leeft onder de maat.

 57. @68

  ik heb de PVVer geen persoonlijke verwijten gemaakt

  hij begon met een pot, ketel en Volkert van der Graaf

  dergelijke verwijten zijn inderdaad niet a priori als racisme of fascisme te kwalificeren

 58. Abdul:
  Ja, ik heb het niet zo op mensen die one-liners gebruiken. Ben je het allochtone neefje van Wilders of zo?

 59. PVV’er Schreef:

  Er is een verschil tussen grootspraak en daadwerkelijk actie ondernemen. Breivik is uitzonderlijk en je kunt Kortenoeven daarom dus niet verdacht maken.

  Ja, die grootspraak zet anderen tot daden aan. Die daders kun je nog domheid en een blind volgen verwijten, maar het “aanzetten tot” middels haatzaaien gebeurd door mensen die verdomt goed weten waar ze mee bezig zijn. Want wat jij grootspraak noemt noem ik haatzaaien. Deze mensen lopen bewust het risico medeverantwoordelijk gehouden te worden voor de slachtoffers die al gevallen zijn en die nog gaan vallen.

 60. Huppeldepup Schreef:

  …Helegaar niks mis met wat die PVVer neerkalkt….
  …kinders.

  kinders? Als je met een paar hufterige kinderen op een schoolplein een kind gaat lopen zwartmaken, uitschelden enz enz weet je best wat het volgende is dat er te gebeuren staat. Denk nog even aan Winnenden in Duitsland.
  Daar zijn die PVV’er mee bezig, structureel. PVV’ers hebben per defenitie bloed aan hun handen.

 61. Huppeldepup Schreef:

  Ja, ik heb het niet zo op mensen die one-liners gebruiken. Ben je het allochtone neefje van Wilders of zo?

  De trollen bedienen zich zo te zien van een nieuwe tactiek, zal er een stukje over schrijven.

 62. Kaaskop, misschien jij niet maar ik lees toch wel dat hij, of zij, uitgemaakt wordt voor nazi sympatisant en ik ken genoeg pvvers die heel beschaafd zijn en heel veel die zich trots “links” noemen en gewoon tuig bij het criminele af zijn. Er zitten goeie en foute aan beide kanten zullen we maar zeggen.

 63. @75

  Henk is naar mijn mening altijd correct en vaak subtiel sarcastisch.

  Er zijn ongetwijfeld mensen die zich beschaafd gedragen maar dat zegt weinig over iemands karakter. Als iemand een weinig beschaafd gedachtegoed uitdraagt of steunt dan is de verpakking bijzaak

 64. Huppeldepup Schreef:

  …ik ken genoeg pvvers die heel beschaafd zijn…

  Sorry, maar de standpunten en het handelen van de pvv en de pvv’ers is zodanig dat van beschaving geen sprake kan zijn. Je beschaaft voordoen is wat anders dan beschaaft zijn natuurlijk.

 65. nummer 73 GJ
  Ik wordt af en toe wel een beetje moe van dit soort debiele reacties: “PVV’ers hebben per defenitie bloed aan hun handen.” Dat is nou precies wat Wilders ook doet en daar heeft iedereen zo een hekel aan.

  nummer 74 Abdul
  op je pikkie getrapt knul? Kom, wees een vent. Ook voor jou geldt wat ik aan GJ schreef en ik denk dat je toch wel beter bent dan dat soort dooddoenerige one-liners. Ik kom ze nou echt te vaak tegen op forums en ze worden nu echt vervelend, we weten het nou wel. Je hebt gelijk hoor, met je kritiek maar doe eens iets origineels of zo.

 66. Huppeldepup Schreef:

  Kaaskop, Henk en anderen moeten toch wel eens leren lezen. Helegaar niks mis met wat die PVVer neerkalkt. Ik heb nog geen racisme of fascisme ontdekt bij hem (of haar). Met stront smijten krijg je zelf vieze handen beste mensen. Oh ja, ben ook tegen PVV maar dan wel op een nette manier handelen, kinders.

  Je hebt duidelijk niet door hoe het werkt bij de PVV.
  Als de Grote Leider het heeft over mensen uit “niet-westerse landen” die hier niet welkom zijn, is dat dan “racistisch”? Je zou zeggen “nee”.
  Maar waar wonen die mensen uit “niet-westerse landen”? Afrika, het Midden-Oosten, China, Indonesië enz.
  Hoe weet je of iemand daar vandaan komt?
  Joden zijn moeilijk te herkennen. Als Job Cohen Johan Cornelissen zou heten zou, niemand hem er van verdenken een Jood te zijn.
  Ons werd vroeger geleerd hoe je Joden kon herkennen. Ze kunnen hun tong op de neus leggen.
  Ik ben (half)Joods. Ik kan zelfs niet eens met m’n tong voelen of ik me moet scheren.
  Mijn moeder kon haar tong tégen het puntje van haar neus leggen. Mijn oma krulde ‘m er makkelijk bovenóp. (Toen ze oud waren hebben ze overigens nooit geprobeerd om met hun tong te voelen of ze zich moesten scheren. Dat was ook niet nodig. Dat zagen wij of hun verzorgsters wel)
  Nu zal je het mogelijk zijn opgevallen dat je maar weinig Joden ziet die voortdurend hun tong op de neus leggen. Sterker nog, die kans is maar heel klein om die sensatie mee te maken.
  Die verwijzing naar die “tong” is verradelijk.
  Immers die tong zit in de regel IN de mond en niemand is zo gek om de lengte ervan op te meten om het ras te bepalen.
  Er bestaan een aantal uitdrukkingen die met “tong” te maken hebben. De meeste zijn niet positief. “Dubbele tong” is een leugenaar. ‘Lange tong” een roddelaar. “In tongen spreken” Een geheime agenda hebben; je zegt het ene je bedoeld het andere.
  Als je van iemand zegt dat hij z’n tong op de neus kan leggen zeg je ook iets anders maar verhuld. Hij/zij heeft een grote kromme neus. Eén van de “ras”kenmerken van Joden en überhaupt mensen uit die streken.
  Die verwijzing naar die neus heeft voor de oorlog heel goed gewerkt. Na de oorlog mijdt men dat liever om niet de Joden nogmaals te stigmatiseren.
  Terugkomend op mensen uit een “niet-westers land”.
  Dat zijn, dat weten we allemaal mensen die het niet best met ons voor hebben. Ze komen hier namelijk om hun verderfelijke ideologie eventueel met behulp van Iraanse atoombommen hun wil op te leggen en ons te onderdrukken, terwijl ze al werkloos zijnde hun handen ophouden en stiekem onze baantjes proberen in te pikken en profiteren van de mooie sociale voorzieningen die dankzij de linkse kerk in stand wordt gehouden.
  Dus ongeveer hetzelfde type mensen als wij Joden vroeger waren. Wij waren er immers ook op uit om te profiteren van de hardwerkende Nederlander zonder er ook maar een klap te willen uitvreten?
  En je kon ons ook herkennen. Een grote kromme neus. Met als die mensen van nu uit niet-westerse landen. Als je ze niet herkent aan hun neus dan wel aan hun huidskleur of de vorm van hun gezicht. Hoe dan ook, ze zijn (gelukkig) te herkennen en dus mag je ze gewoon in opdracht van Wilders c.s. discrimineren net als dat vroeger met de Joden mocht.

 67. 80 jvdh
  Hahahahaaa, das toch wel een leuke! Nee hoor, ik bedoel alle sites die zo leuk tekeer gaan. En dan zie ik het hier ook, alsof er niks anders is dan dezelfde verwensingen eindeloos te herhalen. De pvv een plaat die blijft hangen noemen maar dat dan zelf ook doen. Kom op zeg, kan er niet eens iets frissers tegen de pvv verzonnen worden? Ja, als ik er mee kom ben je de eerste die het hier kan lezen. 🙂

 68. Huppeldepup Schreef:

  nummer 73 GJ
  Ik wordt af en toe wel een beetje moe van dit soort debiele reacties…

  Zo debiel vind ik het eigenlijk niet. Als je zo nodig deel uit wil maken van een club die weinig anders doet dan een hele bevolkingsgroep verdrukken en beledigen dan weet je dat er slachtoffers gaan vallen.

 69. Henk op 81
  Volgens mij hebben die “tong” uitdrukkingen helemaal niets met het “herkennen van Joden” te maken, maar ja. Gaat het Wilders niet om de statistieken? Eerlijk gezegd ben ik er ook niet zo voor om onnodige buitenlanders hier in de watten te leggen, daar hebben echte vluchtelingen geen baat bij. Zo’n zaak als die van Mauro is natuurlijk diep triest, die moet hier gewoon blijven. Maar waarom zou een criminele Pool of Pakistani niet gewoon teruggestuurd kunnen worden? Of is dat racistisch? Kom nou toch. Als jij een feestje geeft en iemand misdraagt zich gooi je hem er ook uit. Ongeacht geloof, kleur of herkomst. Wat je natuurlijk NIET doet is iedereen die op die persoon LIJKT er zomaar uitgooien. Laat dat maar aan de pvv over!! 😀

 70. Huppeldepup Schreef:

  nummer 74 Abdul
  op je pikkie getrapt knul? Kom, wees een vent. Ook voor jou geldt wat ik aan GJ schreef en ik denk dat je toch wel beter bent dan dat soort dooddoenerige one-liners. I

  De vlucht in het ordinaire is de angst voor het Zijn.

 71. Aan de taal van de kinderen herkent men de vader.
  Een van de redenen waarom ik beweer dat de nazi’s nooit weg geweest zijn maar ondergedoken. Kijk naar het taalgebruik en je herkent het nazidom. Beluister de verhullende en in de gebruikelijke one-liners van Wilders verstopte ideologie! Je reinste nazi-ideologie!

 72. Huppeldepup Schreef:

  Er zitten goeie en foute aan beide kanten zullen we maar zeggen.

  Uitdrukkelijk zitten de sociopaten bij de PVV : allemaal op het nippertje net niet crimineel geworden.
  Jij ook?

 73. Huppeldepup Schreef:

  Volgens mij hebben die “tong” uitdrukkingen helemaal niets met het “herkennen van Joden” te maken, maar ja.

  Ik begon m’n reactie met “Je hebt duidelijk niet door hoe het werkt bij de PVV. en die geldt nog steeds.
  Die “tong” verwijzing was een maskerende truuk om te verwijzen naar de zogenaamde grote neus die Joden zouden hebben. Die hebben ze niet in de regel, (ik heb een wipneus, m’n moeder een mopsneus, m’n oma een kromme mopsneus)
  Als je naar cartoons van joden kijkt zie je dat ze bijna altijd een kromme neus hebben. (Dankzij Jansen en Wilders weten we in ieder geval dat áls moslims al geen idem dito kromme neus hebben, ze in ieder geval haatbaarden hebben en je weet dat die gasten nog méér dan gewone moslims de allah-ganse dag ons aan het terroriseren zijn.
  Je verwijst naar zaken waar je het niet mee eens bent, maar waar Wilders wel succes mee heeft.
  Tegelijkertijd verwijs je ook naar zaken waar je het wel mee eens bent en waar Wilders ook succes mee heeft.
  Je verwijst naar een criminele Pool of Pakistaan die best teruggestuurd mag worden.
  Iets waar je het helemaal mee eens bent met Wilders.
  Wat denk je hoe “wij” daar over denken?
  Wilders suggereert met succes in jou geval dat hij de enige is die de criminaliteit onder allochtonen aan wil pakken en dat ‘wij” linkse elite juist die mensen de hand boven het hoofd houden.
  Dankzij Wilders huldig jij de opvatting dat er geen probleem is om ALLE mensen van allochtoonse afkomst zo niet totaal te discrimineren, maar in ieder geval met argwaan te bekijken.
  Immers jij hebt tenminste in de gaten dat het niet koosjer zit met die allochtonen. En dat ze wel degelijk bijna de enigen zijn die de grootste smeerlapperijen uithalen ten koste van de hardwerkende Nederlander?
  En overal liggen toch de bewijzen hoe achterbaks al die allochtonen zijn?
  En volgens jou kan dat toch iedereen zien, zelf al stemmen ze niet, zoals jij dat ook niet doet, op Wilders?

 74. @85

  De term “onnodige buitenlanders” is veelzeggend. In een zin diskalificeer je jezelf op het morele vlak. Ben je verder wel beschaafd? Misschien dat andere mensen dat wel willen weten. Ik weet genoeg

 75. “Huppelup.”‘ heeft duidelijk niet door wat “etnisch racisme” inhoudt en op hoe een verraderlijke manier Wilders z’n volgelingen op het verkeerde been weet te zetten.

 76. GJ_ Schreef:

  Ja, die grootspraak zet anderen tot daden aan. Die daders kun je nog domheid en een blind volgen verwijten, maar het “aanzetten tot” middels haatzaaien gebeurd door mensen die verdomt goed weten waar ze mee bezig zijn. Want wat jij grootspraak noemt noem ik haatzaaien. Deze mensen lopen bewust het risico medeverantwoordelijk gehouden te worden voor de slachtoffers die al gevallen zijn en die nog gaan vallen.

  Je hebt het hier over onze Islamitische medelanders, neem ik aan. Ik heb nog niets vernomen over scooterdiefstallen, winkelovervallen met dodelijke afloop, groepsverkrachtingen, etc door PVV aanhangers.

 77. @94

  domme sukkel dat je bent, geloof heeft er helemaal niets mee te maken

  de kans dat een vrome moslim zich aan dergelijke praktijken schuldig maakt is vrijwel nihil

  als jij iemand ziet met een kleurtje dan is dat volgens jou een moslim en vervolgens ga je allerlei rare conclusies trekken

  je bent gewoon een trieste racist

  je mede PVVer Tristan deed andere dingen in een winkelcentrum met dodelijke afloop

  ondergeschikten neuken, faillissementsfraude, de buurt terroriseren, dronken een ongeluk veroorzaken, openlijke geweldpleging, allemaal typische misdrijven voor leden van de PVV fractie

  PVVers zijn in de openbare ruimte minder snel herkenbaar (tenzij het de kaalkopjes met kisten variant betreft) anders konden we een mooie bloemlezing maken van alles strafbare feiten die ze op hun kerfstok hebben

 78. kaaskop Schreef:

  domme sukkel dat je bent

  LET OP!!! Op straffe van wissen reactie en mogelijk IP ban is het hier niet toegestaan om: beledigen

  Doe eens normaal.

 79. @94 er is hier pas een enorme bende van jongeren opgerold. Diefstal, wapenbezit, overvallen, mishandeling, verkrachting enz enz. Allemaal 100% Hollandse jongens en meisjes.

  Kennelijk is er hier dus een golf van criminele katholieken de regio binnengerold. Ik denk dus dat we nu dan ook het katholieke geloof tot een verachtelijke ideologie kunnen bombarderen als ik jouw redenatie goed volg.

 80. PVV’er Schreef:

  …onze Islamitische medelanders…..scooterdiefstallen, winkelovervallen met dodelijke afloop, groepsverkrachtingen….

  PVV’er Schreef:

  LET OP!!! Op straffe van wissen reactie en mogelijk IP ban is het hier niet toegestaan om: beledigen

  Wie is er nu aan het beledigen?

 81. #99

  GJ_ Schreef:

  Ja, die grootspraak zet anderen tot daden aan. Die daders kun je nog domheid en een blind volgen verwijten, maar het “aanzetten tot” middels haatzaaien gebeurd door mensen die verdomt goed weten waar ze mee bezig zijn. Want wat jij grootspraak noemt noem ik haatzaaien. Deze mensen lopen bewust het risico medeverantwoordelijk gehouden te worden voor de slachtoffers die al gevallen zijn en die nog gaan vallen.

  En wat doe jij hier? Als je niet kunt of wilt discussiëren dan reageer je maar niet op mijn commentaar.

 82. @100 : %
  PVV’er reageerde:

  [En wat doe jij hier? Als je niet kunt of wilt discussiëren dan reageer je maar niet op mijn commentaar.]

  Je toon is echt heel vervelend aan het worden.

 83. PVV’er Schreef:

  #99
  kunt of wilt discussiëren dan reageer je maar niet op mijn commentaar.

  Ik gaf even aan dat jij hele bevolkingsgroepen aan het beledigen bent door ze tot dieven en verkrachters te bombarderen. En zoals ik al aangaf, er heeft hier in de regio een bende huisgehouden die volledig uit banke nederlanders bestond en die honderden misdrijven gepleegd hebben. Het rechtstreekse verbant dat jij legt bestaat dus niet. Dat heb je bedacht uit rascistische motieven. En als je het niet bedacht hebt dan praat je anderen na. Dat is in de geschiedenis vaker gebeurt en we weten allemaal waar dat toe leidt.

 84. @100
  PVV-er, alleen al in de Kamer hebben ongeveer de helft van de PVV-Kamerleden iets op hun kerfstok.
  Van mishandeling tot zwendel, financiële malversaties buurtterreur en wildplasserij, dronken rijden tot lidmaatschap van extreemrechtse organisaties toe.
  Daarnaast is het heel eenvoudig op basis van statistieken aan te tonen dat jullie überhaupt hoog op de criminele ladder staan. Voorts moet je hier http://is.gd/Yg0aKS eens kijken. Je kunt zo zien dat ook hier jullie een groot aandeel hebben óók wat betreft homodiscriminatie want jullie groep mensen hebben het meeste tegen homo’s.

  (Helemaal of-topic maar bij mij doet de @cijfer verwijzing het niet meer. Hoe is het bij anderen? )

 85. PVV’er Schreef:

  Ik heb nog niets vernomen over scooterdiefstallen, winkelovervallen met dodelijke afloop, groepsverkrachtingen, etc door PVV aanhangers.

  Hahahaha, wat ben je grappig zeg – je bedoelt eigenlijk dat ze stelselmatig door de MMS worden verdoezelt en je wijst tevens op de omerta over de handelingen van “ons kent ons”.
  Elke dag zijn er misdaden en criminele handelingen die nooit ruchtbaarheid krijgen en/of worden vermeld want het betreft altijd etnisch zuivere Nederlanders.

  In hetzelfde tijdstip moeten we steeds het hysterisch krijsen van de xenofobe PVV aanhangers aanhoren over hun waandenkbeelden over buitenlanders.

  Volgens mij ben je ook helemaal gek.
  Wees gerust – dit is de kenmerk van de huidige tijden. Voelt nu beter?

 86. Ach die PVVstemmende vuilnishopen moet je geen aandacht geven,dat tuig is gefrustreerd jaloers en vals,zit in hun genen wat generatie op generatie wordt overgebracht,zo ook hun houding en mentaliteit
  je ziet dat de armoe en ellende en laaggeschooldheid generatieslang bij deze zwiebers doorgaat,maar ze hebben niets anders in hun leven,je moet hopen dat eens dit addergebroed vanzelf uitsterft.

  We moeten gewoon ons focussen op belangrijke maatschappelijke dingen en zoals je ziet we gaan steeds verder de toekomst in,zo ook de PVVstemmende komozak,dus het gelieg,en gezeik en zeer irritant gediscrimineer is vervelend ja..maarja ze hebben totaal geen invloed op integere mensen,zorg dat je niet in zon tokkiebuurt woont en ga niet werken op plekken waar herintreders of exuitkeringsgerechtigden verplicht aan de slag zijn gezet,en vermijd volksfeesten en goedkope campings enzo dan heb je geen last van dat tuig.

 87. Kevin Schreef:

  ,zorg dat je niet in zon tokkiebuurt woont en ga niet werken op plekken waar herintreders of exuitkeringsgerechtigden verplicht aan de slag zijn gezet,en vermijd volksfeesten en goedkope campings enzo dan heb je geen last van dat tuig.

  Goed gezegd, maar we moeten toch samen gaan leven in dit land.
  Je kan niet alles en altijd vermijden en is ook niet erg sociaal. 😛

 88. Henk Veldman Schreef:

  (Helemaal of-topic maar bij mij doet de @cijfer verwijzing het niet meer. Hoe is het bij anderen? )

  Bij mij ook niet… er zijn enkele kleinigheidjes die na onze verhuizing kennelijk iets moeten worden opgelapt, maar daar wordt vast heeeeeeeeel hard over nagedacht!

 89. Ik dacht al, wat mis ik toch? 😆

  Tempo van de site lijkt trouwens aanmerkelijk hoger, klopt dat?

Reacties zijn gesloten.