Ook Wilders pakt werklozen graag hard aan

Doorbraak-activisten spreken veel met baanlozen en dwangarbeiders over de ellende die ze dagelijks meemaken. Soms blijken ze hun hoop te richten op Geert Wilders. “De PVV is de enige partij die voor ons opkomt tegen de regering”, zeggen ze dan bijvoorbeeld. De naar rechts afgesplitste VVD-er Wilders heeft inderdaad soms kritiek op het kabinet, maar meestal omdat staatssecretaris Jetta Klijnsma werklozen niet hard genoeg zou aanpakken.

Als het gaat om het opleggen van dwangarbeid aan werklozen, dan loopt deneo-liberale Wilders steevast voorop. Al in 2005 schreef de PVV: “Uitkeringsgerechtigden die niet volledig arbeidsongeschikt zijn, moeten als tegenprestatie voor hun uitkering maatschappelijke taken verrichten (in de zorg, bij de plantsoenendienst, etc.) tot zij weer reguliere arbeid verrichten.” En in 2008 pleitte de partij voor “vrijwilligerswerk met behoud van uitkering”: “De PVV zou graag zien dat de regeling voor uitkeringsgerechtigden die zich als vrijwilliger inzetten in met name de zorg wordt uitgebreid. Vooral oudere uitkeringsgerechtigden (50plus) met een grote afstand tot de arbeidsmarkt (>1 jaar werkeloos) zijn goed inzetbaar als vrijwilliger in de zorgsector (bijv. in de thuiszorg).”  (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Doorbraak

7 gedachten over “Ook Wilders pakt werklozen graag hard aan”

 1. PVVaanhangers denken dat dit niet voor hen geld omdat ze nederlands zijn,en deze nieuwe wetten alleen voor allochtonen worden ingevoerd.ze denken geert van hen houd en ze zal belonen met maagden en goud en mooie huizen en een gelukzalig leven en dat ze niets hoeven te vrezen.
  Hun Messias zal hen mooie huizen geven zonder wachtlijsten,een mooie auto,straten zonder allochtonen,een rijkelijk inkomen,zomaar uit de Europese unie,er komen schandalen in de wijk,zwarte Piet wordt verplicht in het land,elk huis een Nederlandse vlag verplicht uithangen,al hun geldproblemen opgelost,crisis opgelost,geen parkeerkosten meer,iedereen die afwijkt van de volksmening wordt uit het land gezet,geen buitenlands beleid,staatspolitie met leger outfit marcherende door de wijken opzoek naar allochtonen enzzzz
  De reacties onder berichten in de krant staan bol juichende haast huilend van geluk dat PVV wellicht de grootste is in den Haag.

 2. Wilders = VVD. NOG STEEDS.

  Wilders is met zijn PVV voor tokkie dom. De VVD van Rutte is voor elitair dom en daartussen zitten wij allen gevangen. Heel slim van de VVD om met Wilders een 1, 2tje te doen. Dat is de VVD pur sang verdeel en heers. Wilders weet een groot deel van het plebs aan zich te binden en daarmee onschadelijk te maken voor de VVD. Zo kunnen zij zich volkomen richten op “linkse” partijen en heulen met de gristen griezels.

  Smerige rechtse spelletjes over de ruggen van de overgrote meerderheid.

 3. Oh, over Wilders? Morgen even kopen, of naar de bieb.

  http://www.hpdetijd.nl/2014-02-12/de-pvv-sekte-ex-leden-over-macht-geld-en-seks-in-de-partij-van-geert-wilders/

  “Geert heeft een psychopathische persoonlijkheid. Hij wil beheersen, controleren, seksuele grenzen opzoeken.”

  Seks wordt als machtsmiddel gebruikt:
  “Alle vrouwelijke fractieleden wilden in het gevlij komen bij Geert. Lilian Helder en Fleur Agema lijken wel verliefd op Geert, ze dwepen met hem. Onderling vochten ze een nietsontziende concurrentiestrijd uit.

  “Tijdens een buitenlandse reis vraagt Wilders medewerksters in bikini aan het zwembad te verschijnen. Na een trip met Wilders en Fleur kreeg ik ineens bikinifoto’s van Fleur ge-appt.”

  “Toen ik Kamerlid was is op mijn werktafel seks bedreven. Dat is me later verteld. Het idee dat mensen mijn werkkamer binnenkwamen als ik er niet was, vond ik bedreigend.”

  Wedje leggen dat ‘het bureau’ van (de door mij) geachte Jhim, vlekken had!

  Wilders weet van ‘doorpakken’. De noeste Arbeider! ;-]

 4. @Knelis, uiteindelijk blijft de vraag liggen: Ben jij -momenteel- ‘zonder werk’, en in hoeverre denk jij, mede gezien het artikel, dat ‘een (al dan niet “wilde”) Wilders’ er zelfs maar ‘aan zal denken’ om het op te nemen voor ‘die ene roekeloze werkeloze’. Gezien de -inmiddels vele- politieke keuzen van deze 1-mans-partij?!

  En dat heeft niets met ‘sex’ uit te staan. Bieb, of even kopen.

 5. Ik ben met werk en het lijkt me dat Wilders eerst de schuld bij allochtone (lees: moslim) werklozen zal leggen. Die zorgen er vast wel voor dat de hardwerkende, gewone Nederlandse werkeloos nu moet bloeden. Een oud reflex van ‘m.
  (Knelis?)

Reacties zijn gesloten.