Oh, u lijdt aan erkende psychische problemen? Dat kan ons bij de Bijstand geen zak schelen

Ja mijnheer. U bent uw afspraken niet nagekomen, dus krijgt u nu een maatregel en sollicitatieplicht.

Maar ik was zwaar depressief en suicidaal.

Nou mijnheer, ik kan me als mens wel iets voorstellen erbij maar dat maakt niet uit voor de Wet, en daar moet ik mij aan houden. U dient zich nu dus bij uitzendbureaus digitaal in te schrijven en op drie verschillende types banen te gaan solliciteren, vijf keer per week, waarvan drie op een bestaande baan en twee mogen open sollicitaties zijn.

Ja maar, ik ben bijna klaar met mijn studie en heb nu ik me eindelijk iets beter voel en in een GGZ wijkteam geplaatst ben voor specialistische intensievere zorg de tijd hard nodig om het af te maken!

Ja dat kan ons dus geen zak schelen want we hebben u al lange tijd alle kansen gegeven het af te maken.

Maar ik was depressief en werd steeds depressiever, onder meer door uw gedoe!

Dat kan ons eveneens geen zak schelen mijnheer. U kunt ook best vakkenvullen hoor, u bent weliswaar in de 40 maar dan nog. Natuurlijk, uw kansen verbeteren op de arbeidsmarkt als u uw diploma heeft maar daar zijn wij niet voor.

Maar ik loop al jaren bij de GGZ voor mijn PSYCHISCHE PROBLEMEN!!!!

Ook dat kan ons geen zak schelen.

En weet je………..

Dan krijg je dus enorme zin om een lange baard te laten staan en met een nep AK-47 door Den Haag te gaan rennen met een IS vlag. Kom je in elk geval in de gevangenis waar je minder zorgen hebt over eten, drinken, boodschappen, studie, werk, of wat dan ook.

crazy1

Maar zo gek ben ik ook weer niet…….. HAHAAAAAAAAA HAHAHAHAHAAAAAAAA HAHA.

Het aantal verwarde mannen neemt gestaag toe lees je dan.

Inderdaad.

Bezuinigingen op de Geestelijke Gezondheidszorg
PGB problemen en fiasco’ s
Bijstands terreur

Dat terwijl het UWV mensen 1000 Euro subsidie geeft om HELDERZIENDE TE WORDEN!!!
Ja…. want dan heb je een baangarantie bij een BELSPELLETJE!!

Ergo. Misdaad is nu officieel gesubsidieerd want deze oplichterij wordt als “Algemeen aanvaarde arbeid” aangemerkt. Wat dan weer niet als “Algemeen aanvaarde arbeid”  wordt aangemerkt is het jezelf verkopen voor seks. (onlangs nog een rechtszaak over geweest).

Vaste banen ? Nee die bestaan niet meer. Werklozen van boven de 40 ? Bijna geen kansen meer op de arbeidsmarkt. Maar wel graag even tot uw 67e doorwerken hoor!

Dit land heeft niet een probleem met psychiatrische patiënten, dit land heeft een zwaar gestoorde regering met nog gestoordere Politici en beleidsmakers!

Van de Politieke Oppositiepartijen hoef je niets te verwachten, die zitten lekker te genieten van hun salaris als Kamerlid. Fuck de burgers.

Ik ga denk ik in Calais in een vrachtwagen klimmen. Met mijn paspoort bij me, dat dan weer wel.