Nu is de VVD eens boos

Voor de verandering is nu de VVD eens boos en nog wel op haar eigen partijgenoten!

VVD-prominent Loek Hermans krijgt een tik op de vingers van zijn eigen partij. NRC Handelsblad schrijft vanochtend dat de liberalen vinden dat Hermans, voorzitter van de VVD-senaatsfractie, fouten heeft gemaakt als voorzitter van de raad van toezicht van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Daar werd deze week bestuursvoorzitter Nurten Albayrak op non-actief gesteld.

U weet wel, Nurten Albayrak, die door Wilders in de APB nog werd genoemd als nichtje van PvdA prominent Nebahat. Volgens mij is het ook niet handig als je VVD’ers een linkse hobby laat leiden, sterker nog, je kunt ze beter helemaal niets laten leiden.
Hermans staat bovendien bekend om een uitspraak met een glas rode wijn, weten we die nog?

Lees verder op de site van het NRC.

4 gedachten over “Nu is de VVD eens boos”

 1. Dus de VVD-mafiosi beheersen de vastgoedsector, de zorgsector, het transport, grotendeels het onderwijs en niet te vergeten natuurmonumenten, en nu blijken ze ook de asielindustrie te beheersen.

  En om iedereen weg te laten kijken hebben ze een vvd-er een aparte niet-partij laten oprichten die voortdurend schreeuwt over de linkse elite.
  Wat een opzetje.

 2. Voordat de VVD zover was, is er wel dit aan vooraf gegaan: http://www.depers.nl/binnenland/599191/Hermans-onder-vuur-om-COA.html. Dan kun je op een gegeven moment niet meer doen alsof je neus bloedt.
  Dat de dames Albayrak nichtjes zijn, speelde binnen de PvdA wel degelijk als een probleem (vanwege ‘de schijn van’) toen Nebahat staatssecretaris was: http://www.vn.nl/Archief/Politiek/Artikel-Politiek/De-nichtjes-Albayrak.htm. Er bleek toen weinig tegen te doen. Maar om daar nou weer met het vingertje naar te gaan lopen wijzen is idd. niks anders dan een doorzichtige truc.

 3. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Dus de VVD-mafiosi beheersen de vastgoedsector, de zorgsector, het transport, grotendeels het onderwijs en niet te vergeten natuurmonumenten, en nu blijken ze ook de asielindustrie te beheersen.
  En om iedereen weg te laten kijken hebben ze een vvd-er een aparte niet-partij laten oprichten die voortdurend schreeuwt over de linkse elite.
  Wat een opzetje.

  Bingo! 🙂

 4. Het is te gek voor woorden wat bij het COA aan de hand is een dictatuur geleid door Albayrak ingedekt door de Heer Hermans!!
  Allemaal VVD
  Op de gewone man/vrouw wordt bezuinigt terwijl Albayrak en Hermans hier mee proberen weg te komen.
  Wilders roept wat over hoofddoekjes of roept “doe eens normaal man”
  Terwijl Albayrak en Hermans de zaak proberen te verdoezelen.

Reacties zijn gesloten.