NSDAP’er maakt zich zorgen over jodenhaat

Ahmed Marcouch, de hypocriete zak stront met zijn Pavlov-reflex van ‘keihard aanpakken’ en die we niet voor het eerst en vast ook niet voor het laatst betrapt hebben op heulen met fascisten maakt zich zorgen.
Want hij heeft in het blad van het concern dat ooit schreef over ‘het joodse vraagstuk’, nog niet zo lang geleden mensen die op de vlucht voor honger, oorlog en vervolging (waar meestal een westerse handtekening onder staat) een afschuwelijke verdrinkingsdood sterven uitschold, moslims tot tweederangs burgers wil maken door ze universele mensenrechten als recht op privacy te onthouden en nog veel meer schandelijks gelezen dat er in Nederland ‘islamofobie’ zou bestaan:

2015-06-11 Ahmed Marcouch islamofobie

Als het in dat nazi-blad staat, zal het wel waar zijn hè.
Wanneer Krapuul het constateert moet Krapuul kapot. Wanneer Peter Breedveld het constateert en als gevolg ervan met zijn geliefde ik weet niet hoeveel bagger over zich heen krijgt luistert er geen hond.
Maar als het in een fascistisch vod dat haat prediken als core business heeft staat…
Het is ongeveer hetzelfde als een lid van de NSDAP die verrast is wanneer in ‘der Stürmer’ zou staan dat er in Hitlers’ Derde Rijk ‘jodenhaat’ zou voorkomen.
Sorry, maar deze Godwin moest er toch echt uit.

2015-06-11 Niemoller aanval moskee

Kijk: als Marcouch en de rest van dat moreel gedegenereerde spul in wat ooit een min of meer fatsoenlijk en capabel parlement was in plaats van een vergaarbak voor nazi’s en ander tuig niet jarenlang hijgend en kwijlend als een stel loopse honden hadden staan oprijen tegen het opkomende monster dat fascisme heet, hadden we nooit van lieden als Roos en Niemöller gehoord in plaats van dat ze nu zendtijd hebben en met politici op de foto gaan na het schrijven van een of ander zwakzinnig epistel. Of vooralsnog ongestraft op kunnen roepen tot moord op islamitische medemensen.
Dus denk ik dat een begin van een oplossing hem er in gelegen is dat lieden als Marcouch die onderdeel zijn van het probleem asap verdwijnen of in elk geval hun grote bek verder houden.

Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed
Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed

2010--06-13 Ahmed Marcouch stemadvies