9 gedachten over “Nog een PVV-er tegen democratisering beweging.”

 1. WHOEHAAAAAAAAAAAAAHAHAHA, weer een in de categorie dat mag alleen ikke:

  [[ Brinkman vindt dat Bosma voor zijn beurt spreekt. “Democratisering pvv wordt intern besproken Na onderhandelingen en daarna publiek gemaakt. Bosma praat voor zijn beurt en frustreert proces” ]]

  En zelf wel met z’n kop op TV verkondigen wat ie allemaal wel en niet wil. Blij dat dat stuk straattuig bij de politie weg is. Het zou een gevaar voor de samenleving zijn.

 2. En deze Kortenoeven is een soort extra ambassadeur van de beste democratie die de VS-belastingbetaler kan ophoesten in het Midden-Oosten. Veelzeggend democraat.

 3. Wim Kortenoeven mocht eens een keer mee met Geert, toen hij nog fractie-assistent bij de PVV was. Naar Israel, natuurlijk. En, o, o, wat was Wim onder de indruk van het islam-gevaar. Stel je voor. Je gaat naar de grens met het toekomstige Palestina. En daar waaien zo maar Palestijnse- en Hamas-vlaggen!
  Nou, daar moet toch meteen een “liberale jihad” tegen uitgeroepen worden! Niks democratie. We zijn IN OORLOG! Bevel is bevel. Eén Land, één Volk, één Leider.
  Wim K. is misschien nog nooit bij een echte grens geweest, voordat hij gratis met El Al meemocht. Anders had Wim gezien, dat het eigenlijk heel gewoon is, dat over de grens een andere vlag wappert dan de driekleur of de davidsster. Ga maar eens kijken, Wim: Aan de Duitse grens, vlak bij Cuijk, waar je vandaan komt, daar zie je de Duitse vlag. Aan de Franse grens, de tricolore. Ga je naar Groot-Brittannië, potdorie, weer een gekke vlag! Zelfs België heeft een heel vreemde vlag. Die is verweven in de dweilen die ze daar verkopen: zwart-geel-rood.
  Ik verzin het niet, ga maar kijken op de Tweede-Kamerpagina van PVV-kamerlid W. Kortenoeven. Ex-medewerker van het CIDI.

 4. Democratisering pvv wordt intern besproken Na onderhandelingen en daarna publiek gemaakt

  is nog wel het prachtigste , want alleen Geert is de PVV , de kamerfractie zijn geen eens PVV leden , alleen Geert is PVV lid .. dus Interne besprekingen zijn óf de stemmen in Geerts hoofd , of de geluiden die uit Geerts lichaam ontsnappen , laatste is leuk voor notulen van de ledenvergadering : “Deelname aan Bruin 1 is met 5 scheten tegen 3 boeren beslist in het voordeel van deelname “

 5. Al Bakrastani Schreef:

  Democratisering pvv wordt intern besproken Na onderhandelingen en daarna publiek gemaakt
  is nog wel het prachtigste , want alleen Geert is de PVV , de kamerfractie zijn geen eens PVV leden , alleen Geert is PVV lid .. dus Interne besprekingen zijn óf de stemmen in Geerts hoofd , of de geluiden die uit Geerts lichaam ontsnappen , laatste is leuk voor notulen van de ledenvergadering : “Deelname aan Bruin 1 is met 5 scheten tegen 3 boeren beslist in het voordeel van deelname “

  Ha-ha-ha, dit is weer een goede, Bakra!

  Overigens liberalen en voormalige liberalen in Nederland hebben sowieso een hekel aan democratie. Het was toch Wiegel toen die tegen het referendum stemde. Geen nieuws dus.

 6. [[ Brinkman vindt dat Bosma voor zijn beurt spreekt. “Democratisering pvv wordt intern besproken. Na onderhandelingen en daarna publiek gemaakt. Bosma praat voor zijn beurt en frustreert proces” ]]

  Als de PVV geen democratische beweging is wat valt er dan te onderhandelen? Wie onderhandelen er met wie? Wilders met zichzelf? Wilders met Brinkman & bondgenoten? Zijn er nog meer fracties binnen de PVV? Waarom dat geheimzinnige gedoe?

  Het is gestoord dat een partij zonder leden wordt toegestaan. De wet moet gewoon worden aangepast. Als je op de kieslijst staat dan hoor je te kunnen meepraten in de partij zelf. Het is idioot dat je op een kieslijst zou kunnen staan terwijl je geen lid met stemrecht binnen de partij bent. Dat is net zoiets als in een elftal voetballen terwijl je geen lid bent van de club. Dat slaat nergens op.

 7. Sofia van der Linde Schreef:

  Het is gestoord dat een partij zonder leden wordt toegestaan. De wet moet gewoon worden aangepast

  Zeer goede punt voor de democratische partijen in de 2e kamer die hier achter zouden moeten staan. Het zou niet zo moeilijk moeten zijn om de wet aan te passen zodat stichtingen niet meer in de 2e kamer toegelaten worden, waar plaats alleen nog voor normale politieke partijen moeten zijn!

 8. het is gewoon van de zotte,,,de PVV mag een ondemocratische partij zijn zit gewoon in de tweede kamer ,,,en wil dan even de “”macht “” inperken van onze vorst,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, eruit met die partij,
  een schande voor ons land gewoonweg

Reacties zijn gesloten.