No musk in de Paardenbergstraat Den Haag

Na de Ground Zero Moskee te hebben willen tegenhouden (die geen moskee is, niet op Ground Zero staat en ook niet tegengehouden is) laat de PVV Den Haag het er niet bij zitten en richt zijn pijlen nu op een te vestigen multicultureel centrum in een voormalige Christelijke school in de Paardenbergstraat te Den Haag.

Woordvoerder Veiligheid Paul ter Linden: “Deze Turkse vereniging die zich hier met de gebedsruimte en andere islamitische fratsen wil vestigen zorgt in hun huidige, relatief kleinere pand aan de overkant van de straat al voor veel ellende in de vorm van parkeeroverlast, geluidsoverlast en hangjongeren.”

Nou precies. Hangjongeren zijn dan ook ty-pisch een probleem waar ze in islamistisch-theocratische landen als Saudi-Arabië, Iran en Pakistan enorme last van hebben. Daar valt gewoon niet tegenop te onthoofden en te stenigen.

Woordvoerder integratie Machiel de Graaf: “Een christelijke school verkopen om er een islamitische gebedsruimte van te maken is wederom een gewonnen slag voor de steeds verder groeiende islam in Nederland. Ontoelaatbaar!”.

Het is ook allemaal de schuld van die slappen christenen, die hun kinderen niet meer naar De School met Den Bijbel willen sturen. Dan zouden dit soort scholen niet gesloten te hoeven worden en konden de buurtbewoners er verzekerd van zijn dat er slechts christelijke fratsen plaatsvonden in dergelijke gebouwen.

12 gedachten over “No musk in de Paardenbergstraat Den Haag”

 1. Overigens heb ik zelf jarenlang naast een moskee in Vlaardingen gewoond en het fenomeen hangjongeren heb ik daar nog nooit, maar dan ook nooit meegemaakt. Sterker nog de jongeren werden juist binnen met van alles beziggehouden met potjes tafelvoetbal, rummikub, films etc..

 2. “… de gebedsruimte en andere islamitische fratsen …”
  Dit is nu typisch een “offensive” (beledigende) vraagstelling, waarop het Haagse college zou moeten reageren zoals de Europese Commissie dat deed op die van de PVV-EU.
  “Ga eerst je mond spoelen, Paultje ter Linden.”
  😥

 3. Overigens trekt een moskee geen hangjongeren aan. Alleen hang-vragenstellers van de PVV. Daar kun je vergif op innemen. :mrgreen:

 4. 🙂 de pluche-hangers….
  En inderdaad Huib die vocabulaire is raadslid onwaardig en volgens mij wordt dat er in de PVV klasjes ingestampt dat ze iedere keer wanneer de media wordt bereikt een of andere minderwaardige sneer moeten geven, het komt welhaast obsessief over, bah.

 5. @4

  kennelijk zit er bij de vermaledijde EU meer fatsoen dan de diverse democratische organen in NL

 6. Wanneer een kerkgebouw of school door de oorspronkelijke eigenaar niet meer in stand gehouden kan worden, kan het door middel van een makelaar een nieuwe eigenaar vinden. Diverse andere godsdienstige gemeenschappen komen graag in aanmerking als mogelijke nieuwe gebruiker. Ook islamitische organisaties zitten soms dringend verlegen om een goede locatie, en tonen veel interesse in vrijkomende kerkgebouwen/scholen. Hier kom echt geen dwang bij kijken maar is het gewoon de marktwerking. De Hollandse handelsgeest die ons volk zo groot heeft gemaakt. Alles is in principe te koop, als je maar betaalt. Alleen een achterlijke, xenofobe PVV-er ziet hier weer iets negatiefs in.

 7. @9

  sterker nog, menig kerkbestuur is blij dat het voormalige kerkgebouw de functie behoudt in plaats van sloop of verbouwing tot appartementen o.i.d.

 8. “#8 Huib

  8 feb 2012 – 10:03 am
  PVV-fracties: Hangplekken voor edeltokkies ” :):):)

Reacties zijn gesloten.