Neonazi’s vormen ‘beschermend cordon’ rond veganistisch wappierestaurant in Utrecht

De gemeente Utrecht heeft de sloten vervangen van het veganistische wappierestaurant Waku Waku in Utrecht omdat de eigenares bij bezoekers de CoronaCheck-app niet wil controleren. Goed werk van de gemeente!

Extreemrechtse relschoppers hebben een ‘beschermend cordon’ gevormd rond het restaurant, maar dat mocht dus niet baten. Uiteraard zijn de gebruikelijke verdachten uit de nazihoek aanwezig:

Pikant detail: de eigenares is lijstduwer voor de Partij voor de Dieren. Reden voor Esther Ouwehand haar solidariteit te betuigen:

Jammer, want Ouwehand zegt regelmatig heel verstandige dingen.

Dat kunnen we niet zeggen van eigenares Naphassa Parinussa, die we duidelijk moeten rangschikken in de categorie Totaalwappies:

Het wordt echt tijd dat een op zich best sympathieke partij als de PvdD zich ontdoet van malloten wier restaurant op een hoge trillingsfrequentie vibreert, want als het zó moet kunnen we die club maar beter naar de shredder verwijzen.

Uitgelichte afbeelding: By Rory112233 – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=65416648