Ministerie Infrastructuur en Milieu informeert Kamer onvolledig

Brekend, schokkend en afschuwelijk: het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft een kritisch rapport van de inspectie over ProRail een dik half jaar onder de pet gehouden. Ook toen minister staatssecretaris Mansveld er expliciet over gevraagd werd hoe het nu ging met ProRail was volgens haar alles koek en ei:

Oppositiepartijen CDA en SP willen zo snel mogelijk opheldering van staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur) over het kritische rapport. ‘Ik ben totaal verbaasd, omdat de Tweede Kamer vrij recent nog gevraagd heeft naar problemen bij ProRail en toen deed de staatssecretaris alsof haar neus bloedde en zei dat er niks aan de hand is. Die laconieke houding kan ik niet rijmen met de fikse beschuldigingen in dit crisisrapport’, zegt CDA-Kamerlid Sander de Rouwe.(Volkskrant)

Dus wat gaat er nu gebeuren? Welnu, dat kan ik u vertellen. Er gaat een debat plaatsvinden, kamerleden zullen zich verontwaardigd, geschokt en in een acute depressie aanbeland zijnde tonen, de woorden ‘kamer verkeerd informeren’,  ‘politieke doodzonde’ en ‘eens maar nooit weer’ zullen vallen, en vervolgens blijven Melanie Schultz met haar dikke reet en vier achternamen en Wilma Mansveld gewoon zitten waar ze zitten, fijn hun netwerk uitbreidend dat ze over een paar jaar kunnen gebruiken om diverse commissariaten te verwerven waarmee ze minstens drie keer zullen binnenlopen.

3 gedachten over “Ministerie Infrastructuur en Milieu informeert Kamer onvolledig”

  1. Hulde voor Strukton directie die de nek uitsteekt en de wantoestanden opnieuw aan de kaak stelt

  2. Verbaasd ! Geschokt! Verbijsterd!
    Zelf zitten ze niet in zo’n gevaarlijke trein…

Reacties zijn gesloten.