Mark Rutte: Stef Blok kletst uit zijn nek

Een klysmaset
is
niet nodig

Het is niet de eerste keer dat Pinokkio Rutte een ander de schuld geeft en daardoor zijn leugens probeert goed te praten maar hij gaat nu wel heel ver daarin, door Stef blok te beschadigen als DE man die duizenden boze VVD’ers een onzinmail heeft gestuurd.

“Het is simpelweg niet mogelijk is om de gevolgen van de stijgende zorgpremies te berekenen.” Die ontluisterende bekentenis deed Rutte vrijdagavond op een partijbijeenkomst in Lunteren.

Wanneer je dan jezelf zo te kakken zet moet je natuurlijk de zaal gaan afleiden en dan is misselijk makend manneke Markio niet vies om zijn politieke kompaan en vriend daarvoor op te offeren en hem ronduit als leugenaar neer te zetten voor het eigen VVD volk.

De bekentenis van de VVD-leider is des te schokkender, omdat mede-onderhandelaar Blok de afgelopen dagen aan duizenden boze VVD’ers een mail heeft gestuurd met rekenvoorbeelden waaruit moest blijken dat de gevolgen in de portemonnee voor hardwerkende Nederlanders wel meevielen.

VVD-leider Mark Rutte maakt zijn naam waar dat hij niet alleen een politieke opportunist is die er alles aan doet om zijn tweede kabinetje te krijgen maar blijkt ook de leider te zijn van een leugeninstituut. Je vraagt je af hoe het gesteld is met zijn politieke integriteit nu hij toch echt de schijn tegen heeft en zelfs CPB berekeningen over koopkrachtverlies niet wil delen met de Tweede Kamer. Wat heeft Markio Rutte te verliezen? Zijn naam? Ik geloof dat we dat station al gepasseerd zijn.

6 gedachten over “Mark Rutte: Stef Blok kletst uit zijn nek”

 1. We zijn een Kennisland.

  Indien het volgende citaat inderdaad van Rutte is, hoort hij niet tot onze landbevolking. We zijn immers en Kennisland.

  ““Het is simpelweg niet mogelijk om de gevolgen van de stijgende zorgpremies te berekenen.”

  Of moet hij weer terug op schoolbank?

 2. Neem deze beroepsleugenaar toch niet serieus.
  Alles voor de macht.
  Er is nu bekend geworden dat de VVD op 12 september ( verkiezingsdag ) de HRA al opgegeven had.
  Deze nitwit brengt Nederland op het niveau van Griekenland met zijn bezuinigingen.
  Bezuinigen helpt namelijk niet.
  Alleen schulden saneren helpt.
  Dan vallen de banken en een pensioen kunt u vergeten.
  Dit is de echte keuze die men moet nemen.
  Maar onze politici durven niet, dus wordt het volk uitgemergeld t.b.v de financiele sector.

 3. Is dit niet een beetje eigen schuld dikke bult .De vvd heeft de afgelopen jaren rutte zo de hemel ingeprezen ,dat hij zelfs zijn onkunde niet hoeft te verbloemen .Hier blijkt wederom dat je totaal niets hoeft te kunnen om in de politiek aan de top te komen .Het hebben van de juiste kruiwagens enopportunist zijn is ruim voldoende .En als je dan je hand overspeeld is er altijd wel een mindere om geslachtofferd te worden .Ach het is in dit geval dan dat enge ijskonijn blok ,maar ja die is zoals zo veel vvders ongevoelig die heeft eenzelfde teflon laag als rutte .

 4. @1
  De inmiddels iets minder geliefde leugenaartje Markio Rutte (min 11 zetels in 1 week) zit wekelijks in de schoolbanken van een of ander schooltje in Den Haag alwaar de leerlingen hem vertellen hoe de Nederlandse samenleving in elkaar zitten. De leerlingen begrijpen inmiddels dat Markio doet alsof hij luistert naar ze maar iets anders doet wat hij zegt. Helaas weten de leerlingen en vele Nederlanders nog niet of je dat liegen of politiek bedrijven moet noemen.

 5. Rutte heeft ons allemaal een rad voor de ogen gedraaid. Als je op de verkizingsdag al de hypotheek rente aftrek opgeeft voordat er een uitslag is. En op de bill boards door heel nederland aangeeft dat werkend nederland 1000 euro erbij krijgt. En nu allemaal er flink op achter uitgaat in 2014. Niet vreemd dat de politiek niet meer geloofwaardig is. nooit meer een stem op de vvd.

 6. @5 het is nooit te laat om je fouten in te zien. Namens alle teleurgestelden in de VVD word je misstap in het verleden je vergeven.

Reacties zijn gesloten.