Mark Rutte failt veel

Fail en veel klinken zo goed als het zelfde en kan een ernstige combinatie zijn voor de persoon die het betreft. Daar kan geen sorry zeggen tegenop. De onvrede over Markio Rutte groeit niet alleen op Twitter maar overal in de samenleving. De Social Media zijn de boodschappers van het slechte nieuws voor de Minister President. De peilingen zijn de bevestiging. Arme VV(d) wanneer de volkswoede zich uit.

Premier Mark Rutte heeft Geert Wilders van de troon gestoten als meest besproken persoon op Twitter in Nederland. Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerd jaaroverzicht van PeerReach.com, een in sociale media gespecialiseerde zoekmachine.

PeerReach constateerde dat de naam van de premier opvallend vaak voorkomt in combinatie met de hashtag #fail

twitterpower

6 gedachten over “Mark Rutte failt veel”

 1. Het is dan ook niet te begrijpen ,dat niemand maar dan ook niemand bij de vvd ingegrepen heeft om deze despoot tegen te houden .Hij zadeld hele generaties na ons met grote schulden op en breekt in een mum van tijd een welvarend land tot de grond toe af .Met zijn lastenverhogingen en vast houden aan de door brussel opgelegde drie % .En dit alles omdat meneer pluche geil is vooral in dat torentje wil zitten en hoopt op een vet baantje in brussel .Ik mag hopen dat dat torentje een kerker voor hem word samen met die andere mongolen .

 2. Slash fail & facepalm voor dit onderzoek….

  Er zijn nogal wat meer mensen die géén gebruik maken van een zoveelste digitale hype, zoals twitter/ facebook. Dit soort “onderzoeken” van ‘social media’ heeft dan ook maar betrekking op een X-aantal mensen en zegt verder NIETS over de meningen van het grotere geheel: de altijd grotere massa die niet als een mak schaap achter een zoveelste hype aanwaggelt.

  Dat er nogal wat simpele zielen gebruik maken van, en zich laten beinvloeden door….daar zijn nogal wat meer interesantere onderzoeken naar verricht. Zoals bijv. een onderzoek van Harvard, waar uit voortkwam dat mensen die bijv. een bericht plaatsen op twitter/ facebook hier een zekere mate van ‘beloning’ uithaalden. Vergelijkbaar met het gevoel wat iemand heeft na het nuttigen van een smakelijke maaltijd, of spetterende sex. Andere onderzoeken wijzen weer uit, dat bij een substantiëel deel van de gebruikers die ‘social media’ gebruiken, zij dit juist doen ’ter compensatie van hun verdere miserabele leventje’.

  “…opvallend vaak voorkomt in combinatie met de hashtag…”

  Daar is maar één gepast antwoord op: LOL @ PeerReach

 3. Ik kan mij niet voorstellen dat er mensen zo dom zijn als Rutte doet, het lijkt me sterk hoor.
  Ik zie geen andere mogelijkheid is dan dat het opzet is.
  Befehl ist befehl noemde velen dat vroeger…

 4. @ Harm,
  Lees het boek de gesel van het hakenkruis eens en je hoeft voor een gruwel film alleen wat namen te veranderen.
  Het lijkt wel een studie boek voor politici.

 5. Ben nog steeds niet vergeten dat rutte bij het aantreden van bruin1 verkondigde dat hij een MP wilde zijn voor alle nederlanders ,nou daar is in der loop der tijd net als met trix geen koningin van alle nederlanders meer is weinig terecht gekomen

Reacties zijn gesloten.