15 gedachten over “Marcial Hernandez test uitspraak rechter direct in Kamer”

 1. Wat een lul. Kijk wat hij zegt:
  “In een overleg over Defensie stelde Hernandez donderdag dat de islam een totalitaire ideologie en geen godsdienst is en dat er daarom geen uitingen van de islam in de krijgsmacht mogen voorkomen, zoals een aparte gebedsruimte of halal-voedsel. ”

  Ik eet geen vlees, ik ben vegetartier. Uit ideologie. Voor mij zelfs een totalitaire ideologie. Moet ik nou ook per se vlees eten als ik in dienst ga omdat ik geen uiting mag geven aan mijn levensinstelling en -doelstelling?

  Ik voel een enorme minachting voor die onaards domme PVV-broedsels.

 2. Ik bedoel dat ik vegetariër ben en geen vegetartier. Dat lijkt mij teveel op tartaar. ;(

 3. Kan Geert niet eens een keer een wet indienen waarin wordt vastgesteld dat de islam een totalitaire ideologie en geen godsdienst is? Pas als de Tweede Kamer het daar vervolgens mee eens is kunnen we islamitische uitingen gaan verbieden.

 4. Ja en alles natuurlijk vanuit het respect naar de PVV’er, je hebt kritiek op de PVV ideologie 👿

 5. @6: Altijd weer een genoegen om te lezen dat de grootste tegenstanders van de PVV de mondsnoerende voorstellen van de PVV vele malen overtreffen. Geruststellend.

 6. Met dank aan de Nederlandse “rechtstaat”. Dat wil niet zeggen dat rechters slechte mensen zijn. Okay okay als Wilders het niet zegt zal ik het voor hem zeggen maar dan om hele andere redenen. In een eerdere reactie en daarvoor hoef ik de telegrof niet te lezen. Eerder deze: http://www.ivir.nl/publicaties/dommering/groene_amsterdammer.pdf
  En dan concluderend;
  Het is dus het OM dat de vervolging van G.W. politiek heeft gemaakt. In G.W. een bondgenoot vond die zij niet wou vervolgen en om niet aangewezen te worden als zijnde de saboteur van de vervolging van G.W. percisteert, nee recideveert zij daarin door vrijspraak te eisen. Soort zoekt soort niet waar, aanklagers hebben altijd een rechter nodig om ze bij de les te houden. Zo is de rechterlijke macht gestructureerd. Rechters worden geacht correct en onafhankelijk de wet toe te passen en het OM klaagt, desnoods incorrect, aan. Want gaat ervan uit gecorrigeerd te worden door de rechter na een proces waarin de verdediging van een crimineel wat, wie, waar, hoe en waarom ook een woordje meespreekt. Er is hier inderdaad sprake van politieke sabotage van de rechtsgang. Tegenwerking van het wettelijke recht. Het OM zou erom vervolgd moeten worden.

  Al het verdere gezemel over hoogleraren, etentjes en getuige-deskundigen en wat al niet meer is irrelevante lariekoek, advocatentactiek om het proces te frustreren. Juristen-hobbyisten in de politiek en de media nemen het echter allemaal enthousiast serieus. Daarmee ons land opzadelend met schadelijke non-discussies van gerechterlijke aard, maar vooral van schadelijke racistische aard. En bepaalde politieke partijen misbruiken dit discours om toch aan de macht te komen om in sneltreinvaart, want zij weten dondersgoed dat zij het eindstation naderen, hun rechse gedachten’goed’ erdoor te drukken. De vrijemeningsuiting waar zij zogenaamd zo’n voorstander van zijn manipulatief misbruikend, en de vrijemeningsuiting van tegenstanders onmogelijk makend, nadat het OM daartoe de gelegenheid geeft, maar vooral heeft gegeven. Als een Trojaans paard dat een legioen rechtsverkachters schuilplaats bood die, tot zij hun plunderingen en rechtsverkrachtingen met medewerking van een aanwezige 5e-colonne collaborateurs, in een weerloze gemeenschap konden/kunnen uitvoeren.

  Ons land zal deze jaren van rechse onderdrukking nog lang heugen net als de vooroorlogse en de naoorlogse met de politionele acties. Ons land ritselt van potentiëel racisme, de potentiële racisten die uit de kruipruimten van kerken en krochten van departementen en de doofpotten komen kruipen, waarin zij zich achterbaks manipulatief hadden teruggetrokken. Ik neem aan dat die wurmen en walgingwekkende duizendpotige veelkoppige onderkruipsels straks weer daarin terug in die doos van Pandorra zullen kruipen. En dat de “Nederlandse Rechtstaat” weer zal doen als of er niks gebeurd is. Veinzen dat zij recht doet maar met haar “kierende doos” in feite een fascistoïde politieke sleutelrol speelt.

 7. Wat een misselijkmakende onderkruiper, deze Hernandez. Als je de islam zo nadrukkelijk als een gevaarlijke totalitaire ideologie beschouwt, dan kan daar natuurlijk vervolgens nooit uit volgen dat de dragers ervan “welkom in de krijgsmacht” zouden zijn. Hernandez liegt, misschien nog wel op achterbaksere en huichelachtigere manier dan al die PVV-adepten die roepen dat ze geen racist (kunnen) zijn, omdat moslims immers geen ras vormen.

 8. Sjuul van Dissel Schreef:

  Ons land ritselt van potentiëel racisme, de potentiële racisten die uit de kruipruimten van kerken en krochten van departementen en de doofpotten komen kruipen, waarin zij zich achterbaks manipulatief hadden teruggetrokken.

  Dit lijkt me overduidelijk. Bewijzen te veel.

 9. Over bewijzen gesproken:

  MacBert Schreef:

  Als je de islam zo nadrukkelijk als een gevaarlijke totalitaire ideologie beschouwt, dan kan daar natuurlijk vervolgens nooit uit volgen dat de dragers ervan “welkom in de krijgsmacht” zouden zijn. Hernandez liegt,

 10. Ik hoop echt dat bij de oppositie nu ook de fluwelen handschoenen uitgaan om de verdervelijke ideologie die de PVV uitdraagt eens echt aan te pakken.

 11. Jan uit Helmond Schreef:

  Ik hoop echt dat bij de oppositie nu ook de fluwelen handschoenen uitgaan om de verdervelijke ideologie die de PVV uitdraagt eens echt aan te pakken.

  wie denk je dat dat gaat doen , PvdA te zacht PvdD heeft ze bij een volgend Moslimpestend symboolwetje weer nodig , Groen Links is te druk bezig groen liberaal te worden , SP alleen op punten die Wilders niet van hen gestolen heeft en D’66 ??? pas weer tegen de volgende verkiezingen …..

 12. Slaappositie , niet of je op je buik of rug slaapt , maar wat er in Nederland voor Oppositie doorgaat 😥 😥

Reacties zijn gesloten.