Malik Azmani (VVD): werkloze Oost-Europeanen raus!

Steeds onbeschaamder schuift de VVD richting PVV op waar het achterstelling en rechtstreekse discriminatie van ‘hen die niet zoals wij zijn’ betreft. Nu komt Malik Azmani weer met het volgende smerige plannetje aanzetten voor het geval een Oost-Europeaan het waagt werkeloos te worden:

Nu geven gemeenten automatisch een uitkering en kijken dan pas of iemand kan worden teruggestuurd of niet. De VVD wil dat eerst wordt gekeken of iemand wel in Nederland mag blijven.

Nou precies. Wij Nederlanders hebben gewoon recht op een uitkering bij werkeloosheid, maar als het Oost-Europeanen betreft moeten we eerst eens kijken of we ze niet naar hun eigen pauperland terug kunnen schoppen.

“Wat ons betreft geldt voor deze mensen: als ze de handen niet uit de mouwen steken maar de hand ophouden moeten ze vertrekken”, stelt Kamerlid Malik Azmani.

Zegt deze fluim, die zelf elke maand zijn hand ophoudt voor het ontvangen van 8000 euro in ruil voor het stellen van borreltafelvragen in de Kamer.

30 gedachten over “Malik Azmani (VVD): werkloze Oost-Europeanen raus!”

 1. en Ondertussen bij de PvdA .. Doodse stilte … Al vast aan het oefenen voor een PvdA VVD PVV kabinet ??

 2. Zo, lekker ongenuanceerde, ongefundeerde en onzinnige mening weer Laurent. Jij bent er dus voor dat iedereen die zielig is maar naar NL mag komen om hier op onze centen onderhouden te worden?? Die gasten komen hier om te werken. het zijn ARBEIDsmigranten. Ze mogen hier zijn om te werken. Als ze dat niet doen, mogen ze hier dus niet zijn en moeten ze dus weg. Volgens mij een logische 1 + 1 = 2. Niets smerigs aan.

 3. @ 3 Wist jij trouwens dat Azimi een Allochtoon met een dubbel paspoort is , wil jij met je bruine meningen zo iemand wel volgen ???

 4. @3, die “komen” niet, die worden hierheen “gehaald” door het bedrijfsleven. Wij waren in Nederland een van de laatste landen die de grenzen openstelde voor oost Europeanen, na bv Engeland en Duitsland. Kun jij je nog herinneren hoe het bedrijfsleven moord en brand schreeuwde? We hadden die mensen dus kennelijk hard nodig. En kennelijk nog steeds.

  Als je mensen uitnodigt is het niet meer dan fatsoenlijk om ze ook netjes te behandelen.

 5. Kent Azmani het begrip KaPo?
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Kapo

  @3 Die ARBEIDSmigranten komen ook om te werken, maar omdat die kut-Nederlanders hun zaakjes niet op orde krijgen, komt het wel eens voor, dat zo’n ARBEIDSmigrant toch zijn baan verliest. Waarom zou hij niet, zoals elke andere EU-burger, verzorgd mogen worden terwijl hij nieuw werk zoekt?

 6. Even in herinnering roepen: de token nigger Malik Azmani van de partij van fascisten, hufters en graaiers VVD heeft niet alleen wat tegen mensen die hier voor een vaak schandelijk loontje (als het al zo mag heten) in vaak schandalige omstandigheden ver van huis en haard komen werken, maar ook tegen allochtonen en blijkbaar in het bijzonder mensen uit Marokko:

  https://krapuul.nl/nieuws/94740/brekend-vvd-schrikt/

 7. Mijn huis is potdorie al drie keer bezocht door werkeloos tuig terwijl ik hard aan het werk was. De vierde keer zijn ze gepakt. Een week later waren ze alweer bij de buren bezig. Werkloze oost Europeanen. Aub weg ermee.

 8. @10 Oh, dus jij kent twee inbrekende Oost-Europeanen. Welnu, ik heb ooit twee uiterst degelijk werkende Poolse collega’s gehad. Dus het is 2-2 of zoiets. Heb je verder nog keiharde data waaruit we vérstrekkende, deportatierechtvaardigende conclusies kunnen trekken?

 9. @10,@11, Tegenover ons wonen 6 mensen uit Polen. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en ze werken hard terwijl Nederlanders hun tijd verdoen met zeiken over dat ze 2 Polen kennen die….enz.
  Hoe dan ook: het is nu 8-2 of zo.
  Oh, en zei de premier van hufterig Nederland niet dat schelden meesta; terugslaat op degene die het bezigt, tuig Hassie?

 10. Bij mij waren het werkloze marokane. Door het slappe beleid van Marx Rutte na 3 dagen alweer vrij

 11. @10, nou ja, ze deden toch wat voor de kost in plaats van bij de pakken neer te zitten? Ook wat waard toch? 😉

 12. Nou, hier was een hele bende aan het werk. Tientallen bendeleden hebben een paar jaar huisgehouden met gewapende overvallen, inbraak enz enz. Allemaal heel erg.

 13. De reacties waren ook wel vreemd. Het betrof een bende van allemaal roomblanke kinderen van 15 tot 25 jaar.
  En niemand begreep het omdat het “zulke hele gewone nette kinderen waren”.
  Nou, dat waren het dus niet, het waren gewoon kutkinderen. En het was “zooo raar” omdat het geen kutmarokkanen, kutpolen en kutroemenen waren.

 14. Ik weet ook niet of die Azmani wel eens buiten komt maar zo makkelijk gaat ’t allemaal niet hoor.
  Bij die lui heerst nog steeds het idee dat je zomaar ‘automatisch’ geld krijgt aan een loketje in ’t gemeentehuis.
  Bij werkeloosheid betaalt, na wat over en weer geharrewar met formulieren, het UWV over wat je met werken hebt opgebouwd (geen cent teveel hoor) maar als dat afgelopen is dan wordt het pas echt lastig, je krijgt hier echt niks ‘automatisch’ .Er is volgens mij ook nog een soort oprotpremie en de pensioenpremies blijven fijn in ons aller spaarpot.

  Dan ben je ook wel een pisvlek zeg als je deze massale uitbuiting zo promoot en stimuleert, getver.

 15. Rechts zal alleen maar sterker worden dus droom lekker verder Laurent. De enigen die onder hun steen terug moeten kruipen zijn de kakkerlakken van de linkse elite die dit land naar de kloten hebben geholpen.

 16. @22 zeg eens domme kleuter. Pas het niveau van je bijdragen aan of aanvaard de consequenties.

 17. @22 het uitermate bevredigende van achterlijk rechts is dat ze hun eigen ondergang bewerkstelligen. Modaal verdienen en stemmen alsof je een bankier bent; ik lach me kapot.

 18. “de kakkerlakken van de linkse elite die dit land naar de kloten hebben geholpen” wat een mongool.

 19. Links, rechts. We zijn toch allemaal mensen en mensen hebben hun problemen en zorgen. Waarom andermans zorgen belachelijk maken. Met een beetje begrip bereik je veel meer. Neem de mensen serieus en je kunt zelf ook je boodschap kwijt. Haat zaaien zal haat oogsten. Met mensen beledigen wordt je zelf alleen maar ongelukkiger. Het zal de sfeer op deze site zeker verbeteren. En als je iemand voor gek wil zetten doe dat dan bij jezelf. Wees blij dat er mensen zijn die hun zorgen aan deze site proberen toe te vertrouwen. Schelden, schimpen, vloeken en andere voor paal proberen te zetten maakt je ziek en ik kan het weten want ik was een haatimam. Allah zij met u allen, links, rechts, Wilders en zijn tegenstanders. Liefde is voor iedereen.

 20. Pingback: Zeg Tijs van den Brink, moslimvluchtelingen kunnen toch beter aan een boom bungelen? | Krapuul

 21. Pingback: VVD Zeewolde: mensen alleen welkom als je ze kan uitzuigen, afpersen en een poot uit kan draaien | Krapuul

 22. Pingback: Ik herhaal: dit land is echt van iedereen! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.