Mag PVV zich gediscrimineerd voelen?

Een gastbijdrage van Abdul Alhazred

PVV-ers worden gediscrimineerd.

http://digitalehofstad.wordpress.com/2011/06/13/ook-leden-van-de-pvv-fanclub-worden-gediscrimineerd/

Wat is discrimineren? Woordenboek Van Dale: Discriminatie is het maken van ongeoorloofd onderscheid.

Wikipedia: Discrimineren is het onrechtmatig onderscheid maken tussen mensen of groepen.

Zie ook, voor wat de wet ervan zegt: http://www.watwilwilders.nl/DefinitiesVerdragenEnWetten.html

Laten we er eens een taalkundige blik op werpen. Wat is `dis’? Dis los is: maaltijd.

Dis- plus woord betekent geen of niet. Bij `disharmonie’ bv. is géén sprake van harmonie. Bij `disfunctie’ functioneert er iets niet.

`Dissonant’ wil zeggen dat iets niet klinkt omdat er een valse noot te horen is.

We kunnen bij `discrimineren’ dus stellen dat er niét wordt gecrimineerd.
Wat is crimineren dan eigenlijk?  Daar is niet zoveel informatie over maar

http://www.encyclo.nl/begrip/crimineren

zegt: crimineren: Beschuldigen. En: Vals aanklagen.
Je zou je afvragen of PVV-gemeenschap dan liever heeft dat ze gecrimineerd worden ipv. gediscrimineerd? Zou kunnen, want dan
is er weer een goede reden om zich gediscrimineerd te voelen, kortom het zal ook dan niet goed zijn.

Maar laten we de aanklacht serieus bekijken. Stel dàt de PVV wordt gediscrimineerd. Wie moeten dan klagen? Er zijn immers geen leden? Omdat er maar één lid is.

Een van de betekenissen van `lid’ is in de Nederlandse taal overigens: `mannelijk geslachtsdeel’. Maar dat terzijde.

Als er geen leden zijn, wie voelen zich dan gediscrimineerd? De jongste berichten melden dat aanhangers van deze 1-lid-beweging zich gediscrimineerd voelen.

Want een partij kan het dientengevolge niet zijn. In een partij ben je namelijk sámen! Samen met andere leden die inspraak hebben in het beleid.

Ik kan me voorstellen dat iemand die ergens aan zou meedoen zonder iets te zeggen te mogen hebben over doel en richting van de club; en zelfs geen tegenspraak mag leveren op datgene wat iemand die zich `Leider’ noemt dicteert, zich
ernstig gediscrimineerd zou voelen. Geschoffeerd zelfs.

Zodoende zou strikt semantisch geredeneerd (http://nl.wikipedia.org/wiki/Semantiek) een bewonderaar van het PVV-gedachtengoed zich gediscrimineerd moeten voelen door diegene die hij of zij heeft gekozen als leidsman. Toch?

Tja, je bent dis-cipel of je bent een vrije cipel. Een discipel (lat. discipulus, -i) is een leerling of een volgeling van een leider. (wikipedia)  Cipel, siepel, is het Nedersaksische en West-Friese woord voor ui.  (afgeleid van het Franse woord ciboule)

Laat mij dan maar vrije ui zijn, als gezond knolgewas. En zo is de cirkel rond, weer een komkommertijdmythe gedebunked. Smakelijke dis! 😆

95 gedachten over “Mag PVV zich gediscrimineerd voelen?”

 1. Ik snap sowieso niet waarom ze zich zo druk maken over deze vorm van ‘discriminatie’. Het is volgens hen toch geen discriminatie om een abjecte, politieke ideologie anders te behandelen? Als ze consequent zijn, moeten ze er dan ook vrede mee hebben dat sommigen hun ideologie als abject zien en hen daarom anders behandelen.

 2. Taal kan mooi zijn 🙂 In het engels hebben ze ook een mooie definitie van discriminatie.

  Discriminate
  b. To make sensible decisions; judge wisely.

  Valt me mee dat Brammeke zich nog niet beroepen heeft op semantiek. Hij had ervoor kunnen pleiten dat discriminatie een deugd is, waarvoor Wilde Greet een euro symbolische beloning verdient.

 3. Discriminatie, discrimineren is, dan niet taalkundig maar meer redenaarskundig, al een discriminatie, discrimineren van het woord uitsluiten, uitsluiting, om redenen die gelegen is in het plegen van deze politieke en economische misdaad door de autoriteiten zelf die onder meer ook de redeneertaal stukje bij beetje in hun politieke voordeel uitleggen. De verwarring tussen deze begrippen is ontstaan doordat een zeurcultuur van kleingeestigen er mee aan de haal is gegaan. Hetwelk enthousiast is overgenomen in wollig taalgebruik om maar waar het echt om gaat onbesproken te laten omdat taal het voertuig van het denken is. M.a.w. kleingeestige zeurders zijn er zat en we kunnen waarnemen dat wanneer taal de realistische werkelijkheid niet meer bevat de kleingeestigheid en het zeuren toenemen. Woorden als bijvoorbeeld uitsluiting en uitsluiten, toch gewone Nederlandse woorden die precies en maar voor 1 uitleg vatbaar zeggen wat ze zeggen zijn in onbruik geraakt. Zijn gediscrimineerd door discriminatior taalgebruik van politici, wetenschappers en autoriteiten die nog steeds en enthousiast uitsluiten wat niet in hun kraam te pas komt. Discrimineren zou nu iets desVolks zijn terwijl het toch echt iets desRegenten is.

 4. Geachte Abdul Ahazred,als ik uw commentaren op deze site lees dan moet het volgende van mijn hart.
  U lijkt mij iemand die uit Egypte komt,daar kunt u niets aan doen en daarom bent u naar mijn Nederland gekomen.Nederland een vrij land[nog wel]Ik ben daar ook geweest en daarom begrijp ik dat u naar Nederland bent gekomen.Het eerste wat mij daar opviel was dat je daar haast geen vrouwen ziet.Niet bij zwembaden ,niet in publieke gelegenheden,nergens.Je vraagt je af hebben ze daar wel vrouwen?Jazeker wel alleen die mogen zich niet of nauwelijks op de openbare ruimte bewegen.Als je ze ziet dan zitten ze verscholen onder zwarte gewaden,vreselijk om te zien.Ik persoonlijk zal daar nooit meer komen.Ik heb daar ook met christelijke Egyptenaren gepraat,die noemen zich Kopten.Ze vertelden mij dat ze geen enkele bewegingsvrijheid hebben om hun geloof te belijden.Men liet mij foto,s zien van Kopten die waren doodgeschoten door die moslimvrienden van u die geen enkel ander geloof duldenDaarom beste man ga naar je land terug en neem het voor die mensen op,die kunnen uw steun wel gebruiken.Maar u zult het wel ontkennen want daar zijn mensen zoals u goed in.Op mijn werk heb ik een Egyptise collega die het land samen met zijn vrouw ontvlucht is vanwege de bedreigingen aan zijn adres omdat hij zijn vrouw NIET kort wenste te houden.Maar ook dat zal volgens u niet waar zijn.Op dat grote plein waar de revolutie van uw volk begon zijn vrouwen verkracht omdat ze mee protesteerden,en vrouwen zijn minder als honden in uw land dus de verkrachters werd geen strobreed in de weg gelegd.U zou die Allah van u op uw blote knieen moeten danken dat u van de Nederlanders hier mag wonen in plaats van zo tegen de PVV te ageren.Hier in Nederland mogen vrouwen in topjes en korte rokjes lopen.Alleen volgens uw geloof mogen ze dan wel lastig worden gevallen[volgens uw geloof lokken ze dat zelf uit}Nogmaals als u een statement wil maken moet u dat in uw eigen land doen.Zo ik ben benieuwd wat ik nou weer voor racistise reacties hier krijg.
  p.s doe vooral de groeten aan die belastinggeldverspilster Elatnik.Toch de groeten van een PVVer

 5. Ruud Beijer Schreef:

  U lijkt mij iemand die uit Egypte komt,

  Lijkt? Deze aanname alleen schetst een persoon dat te vies om een knijptang aan te pakken.
  Om daana de moeite nemen een A-4 te wijden aan eigen onderbuiksche frustraties waarvoor een normaal mens zich zou schamen om die zelfs maar aan zijn psych op te lepelen.

  Nou ja heb je ook inhoudelijk nog wat te vertellen over het stuk? Anders solliciteer je ernaar om door de plee
  te worden gespoeld hier als stinkende kloon van Rost, Inquart & Mussert. 🙁
  Mij maak je er alleen maar mee aan het lachen, hoe belachelijk kan een ordinair, ranzig stuk pévévee-vreten zich nog meer manisfesteren? 😆

 6. Ruud Beijer Schreef:

  U zou die Allah van u op uw blote knieen moeten danken dat u van de Nederlanders hier mag wonen in plaats van zo tegen de PVV te ageren

  En jij en je Lijder zullen nog eens amechtig moeten smeken om pïeteit als wèldenkend multicultureel Nederland op adequate korte metten heeft gemaakt met minderwaardig & verwerpelijk xenofobisch en racistisch extremisme.

 7. @Ruud Beijer

  Nederland is niet van jou. Dit land is van ons allemaal. Dat minderheden het elders slechter hebben is geen reden om met dit land tot een dergelijk niveau af te zakken.

  Saoudi Arabië bestaat uitsluitend om PVstemV wat argumenten te geven, anders zouden ze veelal met de mond vol tanden staan net als Hans Jansen die desgevraagd geen enkel voorbeeld kon geven van beweerde “islamisering” in ons land.

  Als het je hier niet aanstaat adviseer ik je om te emigreren naar een land waar “jullie” (excusez le mot) in de meerderheid zijn.

  Het schijnt dat Ehsan Jami graag helpt met koffers inpakken, wellicht kan hij je helpen

 8. En Beijer, ik ben overigens atheïst, neemt niet weg dat ik het volkomen eens ben met Kaaskop hierboven: als het jouw en je onderbuikse slag je in Nederland niet aanstaat? Koffers pakken!! Wieberen! Exit!! En ook hier.

 9. Ruud Beijer Schreef:

  U lijkt mij iemand die uit Egypte komt,daar kunt u niets aan doen en daarom bent u naar mijn Nederland gekomen.

  Jezus man ik weet het ik mag het niet zeggen maar wat ben jij dom. Oeps nou heb ik het toch gezegd. Sorry.

 10. #10 Heuvel’. Oei, dat wordt een vette klacht bij het discriminatieburo! 😳

 11. #11 Joke. 😉 Tja een masochistisch element moet je geen ecxuses aanbieden maar ook niet straffen, want daar smeekt het immers om. Wat dan?
  Beetje figureren met een denkbeeldig kromzwaard om neurotische angsten te bevestigen? Teneinde een gedragscorrectie te realiseren bij dergelijke geestelijk geperverteerden? Ik zal Freud en de Sade er eens op naslaan. 😆

 12. Het trieste relaas van Ruud doet me denken Ann, vriendin van Ehsan Jami, wie kent haar (m/v) niet

 13. #15 Kopkaas. Inderdaad. Ann, nou valt het kwartje, zelfde underdogmuziekje. 🙁

 14. #4
  Een raar stukje onzin van iemand die blijkbaar nog nooit in Egypte is geweest.
  Erg als je probeert beledigend te zijn en het enige wat er gebeurt is dat je overkomt als een volslagen idioot.
  Beschamend!
  Het niveau van de gemiddelde pvv-er.

  Verder zal ik er geen woorden aan vuil maken, lijkt me wijzer.

 15. Ik vind het niet raar dat een PVVer zich gediscrimineerd voelt of wordt, het is goed grond recht om daarover aangifte te doen.
  Ik heb wel eens gedacht je zal maar Henk of Ingrid heten!

  Wilders heeft van zijn veelal onzichtbare achterban het advies gegeven overal te zeggen PVVer te zijn.
  Maak het die mensen niet zo moeilik , doe ze een PPV logo button met daarop “Ik ben trotse PVVer”

  Ina Dijstelberge GAF ALS REACTIE op Link BV Wilders dat JS Mill zich in zijn graf om zou draaien.
  Ik ben meestal niet bijster geïnteresseerd wie er zich wie nu weer in zijn graf ergens over omdraait, toch wilde ik weten wie JS Hill was.
  ,
  Het werd interessant genoeg, ik heb Censuur en Free Speech van deze filosoof ter discussie uitgelicht.
  Hill was tegen Censuur en pro Free Speech..

  • Censuur en Free Speech. Censuur Freedom of Speech en meer

  • ”I heb bezwaar tegen wat u zegt maar zal u het recht het te zeggen tot dood verdedigen’ komt niet van Voltaire maar werd door Evelyn Beatrice Hall, 1906 als vertegenwoording van Voltaire’s ideeen over vrijheid van gedachte en expressie, opschreef.

  Wie heeft er niet vaak gelezen dat de burgers geen Wilders supporter is maar in geval van veroordeling op hem zal naar Voltaire’s uitspraak zal stemmen?
  Wat er allemaal aan verworven Free of Speech vooraf is gegaan is expertise werk, FS valt onder de universele mensenrechten die qua wetgeving /toelaatbaarheid per land verschillen.
  Het gaat mij er om Censuur en Freedom of Speech omwille van Freedom of Speech onder de loupe te nemen.

  In een poging te begrijpen wat er tegelijk gaande is kan gezegd worden dat censuur niet alleen al langer politiek hot topic is maar dat de praktijk evan al wordt gerealiseerd.
  Balkenende heeft n.a.v. een parodie over zichzelf en 1 over het Koningshuis een sluipende aanzet tot censuur als legitiem politiek media middel ingezet.
  Dan is er Wilders, media pogingen tot censuur genoeg met een geslaagd spreek verbod voor PVV kandidaten. Eveneens hebben prominente moslims, 1 van Egyptische komaf Oost West bruggenbouwer en 1 Neerlands politica een geslaagd verbod op toneelvoorstellingen gerealiseerd.

  Aanvullingen op mijn lijstje als welkom al gaat het om de beginselen.
  Politiek censuren, dit is nooit anders geweest, zijn voortekenen van een zich aankondigend dictatoriaal gedachten goed..
  Op het moment dat politieke censuur of poging daartoe in onze democratie plaats vindt laat de zittende politiek het aan de burger over om dit als sluipend gevaar te zien en in opstand te komen.
  Terwijl kabinet en 2e kamer op het moment dat het zich aandient gezamenlijk een motie van wantrouwen zou horen in te dienen tegen een partij die probeert te censuren of heeft gecensureerd.

  .
  .

  Al het semantische media gestoei daarom heen ,op de fora en mainstream opinies is nonsensical in relatie tot de ernst van wat er qua pogingen tot en qua censuur al plaats heeft gevonden.

  Free Speech
  JS Mills [oderaan, over Free Speech.
  Ik geef dit voor de goede orde in relatie tot Wilders zo goed mogelijk als volgt beknopt neer:
  Mills stelt dat, hoe immoreel of disrespectvol de persoonlijke overtuiging ook moge zijn en hoewel gesteund bij de huidige publieke opinie des lands , Free Speech zonder wederhoor als onfeilbaar wordt verondersteld en dat dit het meest dodelijke is.

  Kijk daar, dat is nog eens door denken ipv alles voor behoud van Free Speech omwille van Free Speech en zie hoe actueel dit wel niet is.

  Wilders heeft wederhoor van de moslimgemeenschappen vanaf zijn opkomst afgewezen en daarmee zijn Free Speech over de Islam als onfeilbaar veronderstelt hetgeen volgens Hill het meest fataal is.[
  Wilders proces.
  Een misgeving rond dit proces zou bij de aanklagende moslimgemeenschappen zelf liggen dwz. zonder gegeven wederhoor over de Islam was en is er geen aanklacht of verdediging.
  Joke Mizée stelde op een andere link ook al iets dergelijk als hou de Islam/moslims erbuiten om een zaak tegen Wilders aan te gaan.
  Haar reactie stemde mij al tot denken, Hill zou dit nu bevestigd hebben.

  Waarbij mijn gedachte dat daar waar het gaat om wetgeving, moraliteit en ethiek het het raadplegen van advocaten zonder onderzoek naar de grote denkers uit de geschiedenis erbij gebrekkig is.

  Tot zover he proces zelf waarvan de uitkomst onbeslecht is. Prognose is dat het Wilders hoe dan ook geen windieren zal leggen dan wel voor meer polarisatie en maatschappelijke onrust zal zorgen.

  Ik stel een mijn lange reactie al uiteindelijk simpel .
  Zowel censuur als Wilders FS zonder wederhoor in binnen en buitenland wordt door onze politiek vanaf ongeveer de Irak oorlog als democratisch acceptabel voorgeschoteld.

  How about that?

  En zie daar VDD Rutte 1, die ook niet vies van het censuren van gemeentes provincies qua eigen inzicht over kabinets bezuinigings opdrachten is, maakt niet uit wat de burger heeft gestemd.

  Ik kwam niet onder vertaling uit, de tekst was te nauwkeurig en te lastig om als geheel bevatten.
  Hills komt er zelf op persoonlijke titel als voorvechter van Free Speech in voor..
  Ik ben zonder te weten wat hij daarover te vededigen had zo dicht mogelijk bij de tijd en tekst als volgt gebleven.

  Hij zegt: “Ik kies, bij voorkeur de gevallen die het minst gunstig voor mij zijn – waarin het argument tegen de vrijheid van meningsuiting, zowel op grond van waarheid en die van nut , wordt beschouwd als de sterkste. Laten aangevochten opinies het geloof van God en in een toekomstige staat zijn, of een van de algemeen ontvangen doctrines van de moraal .Maar ik moet worden toegestaan op te merken dat het niet het gevoel zeker van een leer te zijn (zij het wat het kan), die noem ik als aanname van onfeilbaarheid . Het is de onderneming om die vraag voor anderen te beslissen , zonder van ze te horen wat er in de strijd gehoord kan worden.
  En ik weerleg en verwerp deze pretentie niet minder als deze over mijn meest ernstige overtuigingen naar voor wordt geschoven.

  Hoe positief iemands overredings kracht ook moge zijn, niet slechts van mentale faculteit, maar over de verderfelijke gevolgen (om een expressie te adopteren die ik totaal veroordeel) van een immorele en goddeloze opinie , om deze toch na te jagen op grond van een persoonlijke overtuiging , alhoewel gesteund door het publieke opinie van zijn land of tijdgenoten maar de opinie van wederhoor als verweer verhinderd, hij daarmee veronderstelt onfeilbaar te zijn.

  En ver van de veronderstelling dat zijn zaak minder bezwaarlijk of minder gevaarlijk zou zijn omdat zijn opinie immoreel of goddeloos wordt genoemd, gaat dit als veronderstelling voor alle gevallen als het meest dodelijk op.

  Ik vind het niet raar dat PVVers zich gediscrimineerd voelen of worden het is goed grond recht om daarover aangifte te doen.
  Ik heb wel eens gedacht je zal maar Henk of Ingrid heten!

  Wilders heeft van zijn veelal onzichtbare achterban toch al het advies gegeven overal te zeggen PVVer te zijn.
  Maak het die mensen niet zo moeilik , doe ze een PPV logo button met daarop “Ik ben trotse PVVer”

  Ina Dijstelberge GAF ALS REACTIE op Link BV Wilders dat JS Mill zich in zijn graf om zou draaien.
  Ik ben meestal niet bijster geïnteresseerd wie er zich wie nu weer in zijn graf ergens over omdraait, toch wilde ik weten wie JS Hill was.
  ,
  Het werd interessant genoeg, ik heb Censuur en Free Speech van deze filosoof ter discussie uitgelicht.
  Hill was tegen Censuur en pro Free Speech..

  • Censuur en Free Speech. Censuur Freedom of Speech en meer

  • ”I heb bezwaar tegen wat u zegt maar zal u het recht het te zeggen tot dood verdedigen’ komt niet van Voltaire maar werd door Evelyn Beatrice Hall, 1906 als vertegenwoording van Voltaire’s ideeen over vrijheid van gedachte en expressie, opschreef.

  Wie heeft er niet vaak gelezen dat de burgers geen Wilders supporter is maar in geval van veroordeling op hem zal naar Voltaire’s uitspraak zal stemmen?
  Wat er allemaal aan verworven Free of Speech vooraf is gegaan is expertise werk, FS valt onder de universele mensenrechten die qua wetgeving /toelaatbaarheid per land verschillen.
  Het gaat mij er om Censuur en Freedom of Speech omwille van Freedom of Speech onder de loupe te nemen.

  In een poging te begrijpen wat er tegelijk gaande is kan gezegd worden dat censuur niet alleen al langer politiek hot topic is maar dat de praktijk evan al wordt gerealiseerd.
  Balkenende heeft n.a.v. een parodie over zichzelf en 1 over het Koningshuis een sluipende aanzet tot censuur als legitiem politiek media middel ingezet.
  Dan is er Wilders, media pogingen tot censuur genoeg met een geslaagd spreek verbod voor PVV kandidaten. Eveneens hebben prominente moslims, 1 van Egyptische komaf Oost West bruggenbouwer en 1 Neerlands politica een geslaagd verbod op toneelvoorstellingen gerealiseerd.

  Aanvullingen op mijn lijstje als welkom al gaat het om de beginselen.
  Politiek censuren, dit is nooit anders geweest, zijn voortekenen van een zich aankondigend dictatoriaal gedachten goed..
  Op het moment dat politieke censuur of poging daartoe in onze democratie plaats vindt laat de zittende politiek het aan de burger over om dit als sluipend gevaar te zien en in opstand te komen.
  Terwijl kabinet en 2e kamer op het moment dat het zich aandient gezamenlijk een motie van wantrouwen zou horen in te dienen tegen een partij die probeert te censuren of heeft gecensureerd.

  .
  .

  Al het semantische media gestoei daarom heen ,op de fora en mainstream opinies is nonsensical in relatie tot de ernst van wat er qua pogingen tot en qua censuur al plaats heeft gevonden.

  Free Speech
  JS Mills [oderaan, over Free Speech.
  Ik geef dit voor de goede orde in relatie tot Wilders zo goed mogelijk als volgt beknopt neer:
  Mills stelt dat, hoe immoreel of goddeloos ( dis naar mijn vertaling in tekst en tijd, zou nu disrespectvol zijn) de persoonlijke overtuiging ook moge zijn en hoewel gesteund bij de huidige publieke opinie en tijdgenoten des lands , Free Speech zonder wederhoor als onfeilbaar wordt verondersteld en dat dit het meest dodelijke is.

  Kijk daar, dat is nog eens door denken ipv alles voor behoud van Free Speech omwille van Free Speech en zie hoe actueel dit wel niet is.

  Wilders heeft wederhoor van de moslimgemeenschappen vanaf zijn opkomst afgewezen en daarmee zijn Free Speech over de Islam als onfeilbaar verondersteld hetgeen volgens Hill het meest fataal is.
  Wilders proces.
  Een misgeving rond dit proces zou bij de aanklagende moslimgemeenschappen zelf liggen dwz. zonder gegeven wederhoor over de Islam was en is er geen aanklacht of verdediging.

  Joke Mizée stelde op een andere link ook al iets dergelijk als hou de Islam/moslims erbuiten om een zaak tegen Wilders aan te gaan.
  Haar reactie stemde mij al tot denken, Hill zou dit nu bevestigd hebben.

  Waarbij mijn gedachte dat daar waar het gaat om wetgeving, moraliteit en ethiek het het raadplegen van advocaten zonder onderzoek naar de grote denkers uit de geschiedenis erbij te betrekken gebrekkig blijft.

  Tot zover he proces zelf waarvan de uitkomst onbeslecht is. Prognose is dat het Wilders hoe dan ook geen windieren zal leggen dan wel voor meer polarisatie en maatschappelijke onrust zal zorgen.

  Ik stel mijn lange reactie al uiteindelijk simpel .
  Zowel censuur als Wilders FS zonder wederhoor in binnen en buitenland wordt door onze politiek vanaf ongeveer de Irak oorlog als democratisch acceptabel voorgeschoteld.

  How about that?

  En zie daar VDD Rutte 1, die ook niet vies van het censuren van gemeentes provincies qua eigen inzicht over kabinets bezuinigings opdrachten is, het maakt niet uit wat de burger heeft gestemd.

  Reacties zie ik graag tegemoet.

  Bron http://en.wikipedia.org/wiki/John_Stuart_Mill

  Ik kwam als PS“niet onder vertaling uit, de tekst was te nauwkeuig en te lastig om als geheel bevatten.
  Het was daarbij duidelijk dat Hill op persoonlijke titel als integere voorvechter tegen censuur en pro van Freedom of Speech dit beninne zijn boodschap, weer te geven had.
  Ik ben in beknopte vertaalde weergave zo dicht mogelijk bij zijn tijd en tekst gebleven..

  Een volledige vertaling zie ik van anderen tegemoet of wil ik voor geinteresseerden zelf geven.

  Ik was blij met vondst met dank aan Hill over de puzzel Freedom of Speech als dodelijk/ /fataal zonder wederhoor……brrr…… Wilders die voor ons allen Freedom of Speech als grootste`verworven vrijheid en goed heeft verkracht …….. je moet het maar durven en er op stemmen……

 16. Oh jetje moderator , het is weer mis gegaan.[Ik heb DUS moeite met knippen en plakken terwijl ik mijn reactie eerst op word had gezet.
  Kan eerst lezen ook wat je er qua beeld emoticons bij plaatst svp weer terug komen?
  Ik ben geen forum fanaat en gebruik mijn word teksten verder niet om op fora door te geven, ik ben ondeskundig te noemen en gebleven.

 17. katja Schreef:

  Joke Mizée stelde op een andere link ook al iets dergelijk als hou de Islam/moslims erbuiten om een zaak tegen Wilders aan te gaan.

  Wil je aub geen dingen uit hun verband rukken? Ik stelde dat het niet had moeten draaien om religie, maar om ‘discriminatie op grond van hun ras, huidskleur, herkomst en nationaliteit’. Met meningen heeft dat dus niet zoveel te maken.

 18. Abdul Alhazred komt uit Jemen, en als ie doorgaat met het stiekem lezen van andere boeken dan de Koran heb ik liever dat ie zo snel mogelijk terugkeert. Ga zo lang in Almere wonen, dat ligt toch ook aan open water?

  /Complimenten voor je keurige Nederlands, maar ja, daar heb je natuurlijk 84 jaar de tijd voor gehad.

 19. katja Schreef:

  een poging te begrijpen wat er tegelijk gaande is kan gezegd worden dat censuur niet alleen al langer politiek hot topic is maar dat de praktijk evan al wordt gerealiseerd.
  Politiek censuren, dit is nooit anders geweest, zijn voortekenen van een zich aankondigend dictatoriaal gedachten goed…..Op het moment dat politieke censuur of poging daartoe in onze democratie plaats vindt laat de zittende politiek het aan de burger over om dit als sluipend gevaar te zien en in opstand te komen.
  Terwijl kabinet en 2e kamer op het moment dat het zich aandient gezamenlijk een motie van wantrouwen zou horen in te dienen tegen een partij die probeert te censuren of heeft gecensureerd……
  Al het semantische media gestoei daarom heen ,op de fora en mainstream opinies is nonsensical in relatie tot de ernst van wat er qua pogingen tot en qua censuur al plaats

  @Katja. Vrij je mening uiten over rechtse kromheden roept inderdaad steeds agressievere en dommere reacties op van PévéVrijheidadepten, zoals die hierboven o.a. laten zien.
  Ze háppen alweer sneller dan een jaar geleden. Behalve op eigen terrein als Telegraaf-Nujij-Elsevier en andere bruine breekbuizen, nu vooral ook op webplekken als deze waar iederéén zijn zegje mag doen!
  Alsof ze dat niet uit kunnen staan. Ik verwacht van Wilders en handlangers dan ook de eerste Kamervragen binnenkort hierover.
  Opmerkelijk hierbij is, dat een gewaande allochtoon (men gaat op pseudo af) wordt gesommeerd zijn mond te houden en blij mag zijn in NL te mogen toeven!
  Punt twee is dat rechts ejaculaat niet zozeer reageert als er in hun eigen ranzige vocabulaire wordt terug gejijbakt op hun aperte vunzigheden, maar vooral wèlals je een nét stukje schrijft over irrationeel pévévégedrag. Of woorden gebruikt of een idee over populisme dat het nog niet eerder heeft gehoord.

  Op zich een stimulans voor iedere democratische geest om vooral creatief te blijven schrijven, en anderen daartoe aan te zetten. Want in Nederland is het sinds `45 niet voorgekomen dat een geradicaliseerde minderheid pogingen deed om goedschiks of kwaadschiks het vrije woord van een meerderheid te muilkorven.
  Het moet dus niet gekker worden: dat we verworven vrijheden gaan inleveren op last van een hysterische, xenofobische sekte die in de politiek het Befehl-ist-Befehl-Prinzip meent op te mogen eisen omdat het daar recht toe zou hebben; en omdat het zich ergert als een ander geluid dan het hunne zomaar op internet of in de media mag verschijnen.

 20. Ruud Beijer de facsistische PVV trol is schijnbaar de bang om zijn tronie hier nog te laten zien, maar wilde toch nog even dit kwijt:

  “Ruud waar haal jij de gore moed vandaan om de spreken over ‘mijn Nederland’? Het is nog altijd ‘ons’ Nederland waar de Bruine Brigade het nog steeds (en hopelijk nooit) niet voor het zeggen heeft!”

 21. @21 Joke Mizée

  Mijn excuses aan u zijn op zijn plaats, ik had niet zonder uw letterlijke tekst naar uw reactie mogen verwijzen. .
  Een dergelijke faux pas, al was het natuurlijk niet mijn bedoeling uw tekst uit hun verband te rukken . Dit toont allen maar aan hoe groot de valkuil is dit wel gedaan te hebben..
  Wilders Free Speak is Double Speak, alles over de Islam onder de noemer FS roepen alsof dit niet over moslims gaat
  Vandaar Islam/moslims in mijn tekst er buiten te laten om een zaak , zoals u juist met alle respect voor uw inzicht daarin, tegen Wilders aan te gaan.
  Uitspraken op gronden van discriminatie etc als kans rijker is afwachten.
  Het vonnis zelf wordt zo bepalend, ik gun de aanklagers een 2e vrijspraak als afgang niet.
  Mocht de zaak door gaan tot aan cassatie EU Hof ERVM, zou daar nog enige genoegdoening met een strafmaatregel zoals Daniel Féret kreeg opgelegd, uit voort kunnen vloeien.
  Belgische nationale wetgeving over Freedom of Speech zou weer verschillen van die van Nederland..

  U heeft mij verder aan het denken gezet, het lezen van Hill gaf dit puzzelstukje onverwachts een plaats.
  Ik ben een stukje verder qua mening gekomen, nl dat Wilders onder legitimatie FS zijn tirades (media kreten incluis) in binnen en buitenland kwijt kan en dat zijn PVV hier als een normale politieke beweging/partij beschouwd wordt, klopt gelukkig domweg niet. .
  Als burger op een zeep kist in Hyde Park om zijn FS monologen te ventileren zou de aangewezen EU plek voor hem zijn.
  En zelfs dan dacht ik dat ook de spreker, afhankelijk van omstandigheden, voor openbare opruiing opgepakt kan worden.
  Freedom of Speecht als onaantastbaar verworven groots goed is zonder wederhoor als verdediging is wat mij betreft als dodelijk ontmaskerd

  Nu Wilders ontmaskering nog….
  Ik zie zijn rechtszaak als ongewenste vertraging ipv dat dit daar aan zou bij dragen.

  De zaak is ontsproten uit en geënt op Wilders uitspraken, dwz zijn langdurig en schaamteloos misbruik van FS zonder wederhoor. .
  Mijn insteek was dat hernieuwde aanklacht daarom een misgeving was, hoe kan deze zaak anders dan op dezelfde tak, whatever de uitspraak, al stinkend voort bloeien?

  Ik kom daar niet anders dan dat uit maar hoop bij deze dat u mijn excuses heeft aanvaard. .

  .

 22. #23 Abdul Alhazzard

  Inderdaad , Pvvers lijken krapuul als uitweg hun zegje te mogen doen , gevonden te hebben

  Enne verder ver dat happen, de een hapt als strijd , de ander niet, zo simpel is het ook weer.

  Het gaat erom om je je voeldoende toegerust voelt om te kunnen happen, tjonge tjonge , het ware adquate strijd materieel 🙄 daarvoor in huis hebt…

  Dat eruit gekegen hebbend pfft ben ik het volslagen eens dat creatief blijven , waarbij doelmatigheid een strijd te winnen domweg 🙂 niet mee telt, als democratisch inspiratie middel voor elkaar dienst doet 😛

  Blijft jammer moderator dat eerst lezen en eerst emoticons zien niet meer voor krapulisten all sorts weggelegd zijn, ieder zijn handicaps zeg maar ….

 23. katja Schreef:

  Pvvers lijken krapuul als uitweg hun zegje te mogen doen , gevonden te hebben

  Wat raar en dat terwijl er juist binnen de PVV zoveel gelegenheid is voor iedereen om zijn zegje te doen. Want zoals we weten is voor PVV’ers vrijheid van meningsuiting het allermooiste wat er is. Ik wijs bijvoorbeeld alleen maar op alle fora op PVV-websites waar iedereen optimaal van zijn recht op vrijheid van meningsuiting gebruik mag maken. Ik rust mijn kaas.

 24. #27
  Natuurlijk,ontzettend suf van me , krapuuls aantrekkings kracht zal anders gemotiveerd zijn, de moderator kan meer toestaan etc… bij nader inzien heb ik helemaal geen kaas ;oops: om te laten rusten, ik doe maar een 😮
  .

 25. Ruud Beijer Schreef:

  U zou die Allah van u op uw blote knieen moeten danken dat u van de Nederlanders hier mag wonen in plaats van zo tegen de PVV te ageren.

  Ruud bedoelt eigenlijk dat Abdul op zijn blote knieën PVV zou moet aanbieden voor het feit dat hij in Nederland mag wonen.
  Want daar lijkt het erop. Het is het diep verborgen onbewust van Ruud an het woord.

 26. Ach Monade, evenals je gore lijder ook maar eens uit de beerput gekropen? Wat dacht je? Laat ook ik eens een imitatie van een zekere J.Goebels geven? Op school altijd uit onkunde zitten slapen na een vorstelijk drankgelag met mede bruingenoten? De docent zegt “” jemig : en jouw anderhalve hersencel schiet in een kramp en verstaat “” Jemen “”! Daarna ga je er van uit dat je altijd en overal je enigste kennis, overgehouden uit je bruine verleden, moet tentoon spreiden? Vooral mee doorgaan, ik wil blijven lachen om de hemeltergende stompzinnigheid van peeveeveers, met de nadruk op vee!!

 27. Jan uit Helmond Schreef:

  Ruud Beijer de facsistische PVV trol is schijnbaar de bang om zijn tronie hier nog te laten zien, maar wilde toch nog even dit kwijt:

  “Ruud waar haal jij de gore moed vandaan om de spreken over ‘mijn Nederland’? Het is nog altijd ‘ons’ Nederland waar de Bruine Brigade het nog steeds (en hopelijk nooit) niet voor het zeggen heeft!”

  Een aantal jaren geleden waren we op Kreta met vakantie. Uiteraard werden we als toeristen hartstikke goed behandeld. Echter in één dorpje maakten we mee dat in in twee café’s onze bestelling met een smak op tafel gezet en er moest direct afgerekend worden en verder werd ons geen blik waardig gegund.
  We snapten er niks van.
  Later in Nederland teruggekomen bleek de reden.
  In dat dorpje hadden 8 Nederlandse soldaten nogal huis gehouden en een paar van die kroegjes.
  Wij hadden er niks mee te maken uiteraard, maar toch voelden we een beetje plaatsvervangende schaamte. We waren toen bepaald niet trots er op “Nederlander” te zijn.
  Natuurlijk klopte het niet hoe dat personeel zich t.o. ons gedroeg, maar we begrepen het wel.
  Sinds Wilders/PVV voel ik me niet meer zo trots op Nederland. Ik doen dan ook altijd een zwart kartonnetje voor m’n ogen als ik in het buitenland ben. Dan herkennen ze me niet als Nederlander.
  Maar stiekem blijf ik toch wel degelijk er trots op een Nederlander te zijn.
  Wat ik me afvraag is als je als PVV-er in het buitenland bent. Je bent vast apetrots op je Wilders-liefde.
  Schamen die mensen zich niet voor 85% van ONS Nederlanders omdat we ze door en door slecht zijn zoals het hen is geleerd door hun Geestelijk Leider Wilders?

 28. Geachte abdul ,jammer van uw reactie.Ik had even de hoop om met u de discussie aan te gaan.
  Maar ik wil het u nog wel een keer uitleggen.Nederland is in tegenstelling tot uw land een democratie.
  Democratie betekent dat je er een andere mening op na mag houden[snapt u dat?]
  Democratie betekent ook dat er in tegenstelling tot uw land vrije verkiezingen zijn[snapt u het nog?]
  Democratie betekent dat vrouwen ,homo,s Joden hier vrij mogen rondlopen,zonder te worden lastig gevallen,dit in tegenstelling tot uw land.Daarom nogmaals ga terug naar uw land en draag de democratise boodschap uit.Dat kan uw volk goed gebruiken na al die jaren van onderdrukking,want van een democratie hebben ze daar nog nooit gehoord.Doe uw plicht.Nogmaals met vriendelijke groeten.

 29. @Links, net als iedere Weldenkende Nederlander™ vind ik dat er een bom op Almere moet, maar wat Abdul Alhazred teweeg wil brengen gaat mij toch te ver. Ik zie niet graag dat mijn kinderen en kleinkinderen later moeten zeggen "Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu A’lmere wgah’nagl fhtagn."

  (It’s a joke, son)

 30. Mijnheer vd Heuvel,als monade geen aanhanger van ons nationale bruine erfgoed in de persoon van Florrie aanbidder Geert W. is maakt nomade veel propaganda voor de bruine spinsels van de PVV met zijn geschrift.

 31. Ruud Beijer Schreef:

  Geachte abdul ,jammer van uw reactie.Ik had even de hoop om met u de discussie aan te gaan.
  Maar ik wil het u nog wel een keer uitleggen.Nederland is in tegenstelling tot uw land een democratie

  Als goede leerling van je Meester Wilders heb je geleerd om juist niet met iemand in discussie te gaan maar juist wel anderen daarvan te beschuldigen, zoals je ook hebt geleerd om anderen ervan te beschuldigen waar je zelf (lees Wilders) zich schuldig aan maakt.
  Wilders moet niks hebben van vrijheid van godsdienst. Vrouwen dienen zich te kleden zoals hij beveelt. Bij hem moet de pers aan banden, enz.

 32. Ruud Beijer Schreef:

  Democratie betekent dat vrouwen ,homo,s Joden hier vrij mogen rondlopen,zonder te worden lastig gevallen

  Gelet op de samenstelling van bovenstaand uitspraak, vindt blijkbaar Ruud Beijer dat moslims (expliciet weggelaten) volgens hem geen recht hebben om als gelijkwaardige burgers in Nederland beschouwd te worden. De Democratie is alleen bedoeld voor groepen die hij zelf goedkeurt. Dit is een voorbeeld van racisme.

  Ik denk dat Ruud Beiijers terug naar de basisschool moet om te leren dat alle mensen gelijkwaardig zijn.

 33. Nog een kleinigheidje Ruud Beijer.
  Van jou Geestelijk Leider Wilders mogen moslims hier alleen vrij rondlopen als ze afzien van hun verderfelijke ideologie. Hitler, de leermeester van Wilders, had ook niks tegen Joden, behalve tegen hun ras. De ideologie van de Joden interesseerde hém weer wat minder.
  Volgens de “ideologie” van de moslims, mag je geen mensen vervolgen om hen ras en om hun geloof.
  Allemaal zaken die én Hitler én Wilders juist zeer welgevallig zijn. Jij vast ook. Of niet?

 34. Links Schreef:

  Mijnheer vd Heuvel,als monade geen aanhanger van ons nationale bruine erfgoed in de persoon van Florrie aanbidder Geert W. is maakt nomade veel propaganda voor de bruine spinsels van de PVV met zijn geschrift.

  B
  Beste Links. Typ mijn internetnaam Abdul Alhazred even in op Google, en je snapt dat Monade een zeer leuk grapje maakt. 😆

  . Aan trol Beijer is dat niet besteed, want PVV-ers zijn per definitie onbelezen, onbehouwen en ongeletterde primaten.

 35. Ruud Beijer Schreef:

  Ik had even de hoop om met u de discussie aan te gaan.

  Ik discussieer niet met nationalistisch Nederlands uitschot dat zich gedraagt als minderwaardige Kaninefaten.
  Ik

 36. Een aardig taalspelletje dat Abdul Alhazred hier speelt maar het is onbegrijpelijk dat Krapuul een inzending van iemand die overduidelijk afkomstig is uit een land met een niet-westerse cultuur en iedereen weet dat die mensen weigeren goed Nederlands te leren.
  Iedereen weet ook dat ze dat weigeren omdat ze minachting hebben voor de hardwerkende Nederlander bij wie ze zowel hun eigen cultuur als hun verderfelijke ideologie willen opdringen. En dat ze soms net doen alsof ze aangepaste Nederlanders zijn vloeit eveneens voort uit hun ideologie waar liegen en bedriegen gewoon is toegestaan zoals iedereen weet die wel eens van takiyya heeft gehoord (en zo niet zie http://is.gd/QCTB7V ) waar het liegen in eigen belang gewoon is toegestaan. Zoiets zul je een beschaafde Nederlander nooit zien doen.
  Als ze al liegen, maar dat doen ze zelden, dan is het gewoon om een ander te helpen. Wilders en z’n volgelingen zijn er prima voorbeelden van. Mocht je dat niet geloven, dan moet je ze zelf maar eens vragen.
  Maar ja, als bekend is iedereen te laf om Wilders en z’n volgelingen gewoon te vragen wat heb beweegt. Ze staan er om bekend dat ze altijd vluchten om gewoon eerlijke vragen te stellen, omdat ze wel weten dat alleen Wilders en z’n volgelingen, goudeerlijke mensen zijn en al helemaal in vergelijking met de linkse elite die alles bij wat ze doen gewoon in het eigen belang doet. (vette baantjes als hulpverlener, hulp geven aan mensen die hier al helemaal niet thuis horen, maar gewoon als stemvee is binnengehaald.. enz. ) Iedereen weet dat.

  “Discriminatie” heeft een negatief imago.
  Als ik schrijf/zeg dat ik niks van homo’s moet hebben, moet ik prompt strafregels schrijven, behalve als ik erbij zeg dat is SGP-er ben want dan is het niet zo erg want daarmee red je de Nederlandse democratie en welvaartsstaat. Zonder de SGP zouden we nu inmiddels op het niveau van Portugal of Griekenland liggen. Dus ongeveer tot de armste landen ter wereld behoren.
  SGP-ers mogen namelijk wél homo’s discrimineren.
  Waarom? Nou, da’s heel simpel. Zoals we allemaal weten is het Christendom ontstaan nadat Jezus met Judas in het openbaar heeft staan zoenen. Zonder die vrijage zou er geen Christendom bestaan. Immers destijds stond er de doodstraf op herenliefde zoals de Here God liefdevol als hij is/was, aan z’n “kinderen” heeft uitgelegd in Leviticus 20. Waarom die doodstraf destijds is ingevoerd is niet helemaal duidelijk.
  Wel is het weliswaar waar dat de Romeinen, toen heersers van Palestina niet zo heel veel moeite hadden met het homo-schap. Veel afbeeldingen op serviesgoed geven dat aan. Kennelijk vond men dat destijds mooi en zag men er geen kwaad in.
  Tegenwoordig kijken Christenen heel graag naar andere afbeeldingen. Die waar het lijden van Jezus staat afgebeeld raken ze helemaal verrukt van. Heerlijk vinden ze het om naar het lijden van iemand te kijken.
  Vooral díe schilderijen waar het “lijden” het meest gedetaileerd wordt weergegeven. Ze noemen dat dan “kunst”. Die kunst mag nog wel gesubidieerd worden.
  Over de dood van Jezus zijn wat verhalen in de omloop, maar grotendeels zijn ze verzonnen.
  Wat wél waar is dat Jezus en Judas een innige relatie met elkaar hadden die ze al hadden toen ze die 12 jaar in de woestijn rondzwierven en waar toen besloten is dat Jezus alle schuld voor alle zonden van alle mensen op zich zou nemen. Dat bewijst wel de zelfmoord van Judas na de dood van Jezus. Judas was immers de dag tevoren schatrijk geworden doordat hij 3 tientjes had opgestreken voor die zoenpartij met Jezus.
  Het kán dus niet anders dan puur liefdesverdriet zijn geweest toen hij van de brug afsprong. Paddo’s waren er toen nog niet tenslotte.

  Het is praktisch onmogelijk om nooit te discrimineren.
  Iedereen snapt dat in vrouwencafé “In de Keulse pot” mannen worden geweerd.
  Ik ben hetero ik weer ook mannen. Bij mij komen mannen er domweg niet in. Niet in m’n mond, niet in m’n kont.
  Ik denk dat de helft van de wereld, meestal van mannelijke kunne daar wel in mee kan gaan.
  Maar ik zit hartstikke fout als ik zeg dat homo’s er bij niet in komen. Ik suggereer daar immers mee dat juist homo’s “fout” zijn. Dat zijn ze dus niet.

  PVV-ers worden niet gediscrimineerd omdat ze PVV-er zijn, maar omdat ze hartstikke fout zijn.
  Ze zijn fout omdat ze mensen discrimineren die absoluut níet fout zijn. Een deel van de PVV-ers is zich er echter niet van bewust dat ze fout zitten. Ze ZITTEN wel fout, maar ZIJN het niet.
  Het is heel begrijpelijk dat een bedrijf liever geen mensen in dienst heeft die een strafblad hebben. Officeel mag je daar echter niet op discrimineren, immers je mag er vanuit gaan dat ze hun straf hebben gehad.
  Wat echter Wilders doet is te beweren dat bepaalde mensen een strafblad hebben, terwijl dat absoluut niet waar is, maar bovendien beweert hij er nog eens bij dat ze hun straf nog niet eens hebben uitgezeten en dus levensgevaarlijk zijn zolang ze nog vrij rondlopen.
  Dit soort streken behoort tot het meest verwerpelijke wat iemand kan doen. Van alle misdaden die een mens kan begaan inclusief zelfs moord, kan soms begrip worden opgebracht en zelfs soms gerechtvaardigd worden bevonden. Echter iemand vals beschuldigen dat vindt praktisch iedereen de meest gore streek die iemand kan uitvreten, zeker als, zoals bij Wilders het geval is, puur eigenbelang de reden is van de beschuldigingen.

 37. nexus m. Schreef:

  Ik denk dat Ruud Beiijers terug naar de basisschool moet om te leren dat alle mensen gelijkwaardig zijn.

  In dit zeldzame geval zijn mijn opvattingen juist precies als die van Wilders, zij het dat ik slechts één persoon bepaald niet “gelijkwaardig” vind aan alle andere 7 miljard mensen en dat is Wilders zelf dus, terwijl Wilders exact het omgekeerde van mening is.
  En ik denk ook niet dat iemand zich “gelijkwaardig” aan Wilders acht.

 38. Abdul Alhazred

  Ik had het moeten weten. Uw naam kwam mij al bekend voor. Lovecrafts boeken heb ik gelezen. Ik moet dan ook Monade mijn verontschuldigingen aanbieden. Mijn afkeer van Wilders en consorten dreef mij nu te ver. Monade mijn excuses.

 39. 😀 Links. Ben al van jongsaf gefascineerd geweest door de fantasieën van H.P. Lovecraft en zijn schepsel Abdul A., de krankzinnige Arabier die de Necronomicon zou hebben geschreven. Een boek waarvan werd gezegd dat men op slag krankzinnig werd als men het alleen al opensloeg. A.A. zou in Damascus, als ik het goed heb, gruwelijk aan z’n eind zijn gekomen: voor een groot publiek zijn verscheurd en opgegeten door onzichtbare demonische krachten uit het rijk van Cthulu. In dit kader niet bijster boeiend verder. Wel is het stuitend om te zien hoe gehersenspoeld pévévévolk hier als een bok op de haverkist reageert op alleen al een naam als `Abdul’:
  `Een allochtoon die méépraat! Afschuwelijk!’ denkt het, om vervolgens met een waas voor de ogen hun gal te gaan tiepen.
  Overigens zie ik bij een naam als `Abdul’ altijd het grappige allochtone typetje van Kees van Kooten voor me.

 40. Abdul Alhazred Schreef:

  Overigens zie ik bij een naam als `Abdul’ altijd het grappige allochtone typetje van Kees van Kooten voor me.

  Die jongen die perfect en zeer beschaafd Nederlands spreekt, maar wel met een accent? Bedoel je die?

 41. @Links, verontschuldigingen geaccepteerd. Ik vond je reactie niet erg hoor. De uitlokking was half-verwacht en half-bedoeld.

  @Abdul, precies, je gelooft het toch niet dat iemand anno 2011 serieus schrijft: “U lijkt mij iemand die uit Egypte komt, daar kunt u niets aan doen en daarom bent u naar mijn Nederland gekomen.”? Ik viel zowat van mijn stoel van het lachen.

 42. @ Ruud Beijer:

  “Zo ik ben benieuwd wat ik nou weer voor racistise reacties hier krijg”

  Die hoef jij niet te krijgen, die heb je zelf al meer dan genoeg.

 43. Ruud Beijer Schreef:

  Daarom nogmaals ga terug naar uw land en

  En jij hebt je mond vol over democratie.

  Democratie is ook een ander een menswaardig leven gunnen. Democratie is een ander niet het land uitzetten omdat zijn naam of geloof of herkomst je niet bevalt. Democratie is niemand discrimineren die niet op jouw ideaalbeeld lijkt.

  Een democratie is een bestuursvorm gebaseerd op het gelijkheidsprincipe ook wel het gelijkheidsideaal. D.w.z. dat alle mensen voor de wet gelijk zijn, er geen onderscheid wordt gemaakt tussen de ene kiezer en de ander, de ene mens of de ander. Iedereen is gelijk en heeft dezelfde rechten als burger en inwoner van Nederland.

  Maar zoals Orwell zijn varkens al liet knorren dat de één gelijker is dan de ander, zo doe jij me denken aan de mens die altijd gelijker wil zijn maar nooit gelijk heeft.

 44. Jan uit Helmond Schreef:

  Ruud Beijer de facsistische PVV trol is schijnbaar de bang om zijn tronie hier nog te laten zien, maar wilde toch nog even dit kwijt:
  “Ruud waar haal jij de gore moed vandaan om de spreken over ‘mijn Nederland’? Het is nog altijd ‘ons’ Nederland waar de Bruine Brigade het nog steeds (en hopelijk nooit) niet voor het zeggen heeft!”

  Hmm… zijn Nederland is toch echt mijn Nederland niet. Hij mag dat van hem houden, ik wil het nog niet gratis.

 45. Fatimaf Schreef:

  @ Ruud Beijer:
  “Zo ik ben benieuwd wat ik nou weer voor racistische reacties hier krijg”
  Die hoef jij niet te krijgen, die heb je zelf al meer dan genoeg.

  Een beetje negatieve opmerking, vind ik.
  Wat we wel eens vergeten is dat juist dat “pévévévolkje” juist in feite superieur is aan bijna iedereen.
  Ga maar na.
  Men is er onlangs achter gekomen dat het grootste deel van de mensen zonder dat ze het meestal zelf door hebben een bepaalde stof in hun lichaam hebben die vooral de hersenen aantast. Mensen die er het slachtoffer van zijn hebben op school de grootste problemen. Ze doen veel langer over een opleiding, ze nemen nooit iets direct aan, denken voortdurend over alles na, willen altijd controleren of wat hen verteld wordt wel klopt. Kunnen eindeloos lang discussiëren over niks.
  Bij het “pévévévolkje” is geconstateerd dat er weinig of niks van die stof aanwezig is (tenminste onder de gemiddelde waarde van 100), waardoor ze veel en veel sneller inzien wat klopt en niet klopt. Ze hoeven bijna nergens over na te denken. Een persoon hoeft hen maar wat te vertellen en zeker als die persoon ook nog eens refereert aan wetenschappers die ook niet besmet zijn dan weten ze onmiddellijk hoe de vork in de steel zit en wat er aan gedaan moet worden om alle ellende de wereld uit te helpen.

 46. Sjit!!!
  Vergeet ik de naam van die stof te noemen.
  Het wordt wel eens afgekort “IQ” genoemd.
  Is die bij iemand 100 of hoger dan heb je met volslagen gekken te maken.

 47. Abdul Alhazred Schreef:

  @Henk Veldman 49. Die, ja, ik zie nu dat hij Mehmet Pamuk heet. Prachtfilmpje! Ook voor dat sujet Beijers. En nog zo actueel!
  http://www.youtube.com/watch?v=bzC1dhjq0Hw

  Pamuk zei: Eén ding valt mij op en dat is dat Nederlanders steeds onzorgvuldiger hun moedertaal spreken.

  Ik had wel min of meer door dat jij praktisch onmogelijk een Arabier zou kunnen zijn, omdat je taalgebruik daarvoor veel te correct was.
  Hoewel het niet geheel onbestaanbaar is.
  Eén van onze schoondochters is een Koerdische die mét Kader Abdullah (zelfde trein, zelfde AZC en later buren van elkaar) naar Nederland is gevlucht. Zij spreekt wel praktisch perfect Nederlands, iets wat je van Kader moeilijk kan zeggen. Het verschil is echter dat zij als kind hier is komen wonen.
  Overigens gaf m’n vrouw taalles aan allochtonen, iets wat ik vroeger ook een beetje heb gedaan.
  Nu coördineert ze de taaltrainingen alleen nog maar, en krijg ik de “leerlingen” alleen maar via de telefoon te horen, maar je merkt heel snel of iemand de boel beduvelt.
  Dat geldt dus ook bij sommige allochtonen die net doen of ze iets niet hebben begrepen. En juist die zijn vaak de “beste van de klas”.

 48. Henk Veldman Schreef:

  Ik had wel min of meer door dat jij praktisch onmogelijk een Arabier zou kunnen zijn, omdat je taalgebruik daarvoor veel te correct was

  Je hebt me zelfs les gegeven.
  Ik heb nooit geweten wat de herkomst was van het woord siepel terwijl wij als Groningers toch praktisch elke dag wel siepels eten. Uitjes beleven we buiten de deur. In een restaurant bijvoorbeeld. Moar dan binn’ wie aigenliek oant oetgoan. Dus nait UItgaan.

 49. Henk Veldman Schreef:

  In dit zeldzame geval zijn mijn opvattingen juist precies als die van Wilders, zij het dat ik slechts één persoon bepaald niet “gelijkwaardig” vind aan alle andere 7 miljard mensen en dat is Wilders zelf dus, terwijl Wilders exact het omgekeerde van mening is.
  En ik denk ook niet dat iemand zich “gelijkwaardig” aan Wilders acht.

  Semantiek is leuk als je veel vrije tijd heb. Ik ben het met je grotendeels eens maar heb tevens geen tijd voor fijnslijperij zolang we racisten in Nederland aan de macht hebben. Salve.

 50. Henk Veldman, #57, #58. Ha, leuk dat Groningse, zelf heb ik die Grunningse roots van vaderskant en de Friese van moeders.
  Leuke mix. En dan sta ik ook nog met één familiebeen in Vlaanderen, waar ik jarenlang woonde wegens huwelijk Vlaamsche, en waar mijn dochter, gezin en mijn aanverwante familie nu resideren, zodat ik zie dat België tov. Nederland wel een zeer ruimdenkend land is geworden, vroeger lachten we de Belgen, nu kunnen we een voorbeeld aan hen nemen. Maar dat ik als `Arabier’ (mijn internetnaam 😉 ) te correct zou formuleren? Je moet Aboutaleb niet onderschatten hoor! Die man spreekt en formuleert correcter dan Wiegel.
  Overigens heb ook ik me hier in NL afgelopen jaren regelmatig aangeboden bij het inburgeringsgebeuren als taal- en inburgeringsdocent, helaas, men had er geen normaal loon voor over. Jammer, want ook ik moet eten.

 51. Dienstmededededeling:

  Aanspraken op het gebied genaamd “Koninkrijk der Nederlanden” (hierna te noemen: Nederland) om officieel van “mijn Nederland” te kunnen spreken, dienen in vijfvoud te worden gezonden aan illuminati@krapuul.nl

  Ik zal na ontvangst zo spoedig mogelijk via het Illuminati-hoofdkantoor telefonisch contact opnemen. Het is niet nodig telefoon- en/of bank/gironnummer te vermelden, deze zijn reeds bij ons bekend.

 52. Abdul Alhazred Schreef:

  Overigens heb ook ik me hier in NL afgelopen jaren regelmatig aangeboden bij het inburgeringsgebeuren als taal- en inburgeringsdocent, helaas, men had er geen normaal loon voor over. Jammer, want ook ik moet eten

  ’t Is inderdaad vrijwilligerswerk dat je soms zelfs geld kost. Voor ons maakt het uiteraard niks uit omdat we al oud genoeg zijn om zonder te werken ons inkomen te verwerven. Ik hoorde gisteren iemand zeggen: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.”
  Ik heb ooit jarenlang gewerkt als redacteur en uitgever bij een uitgeverij van schoolboeken. Als “ghostwriter” heb ik destijds een aantal schoolboeken geschreven. Mijn naam staat niet op het omslag, slechts een enkele keer als “medewerker” in het colofon. Dat “ghostwriter-schap” kwam doordat de boeken soms al verkocht waren zonder dat ze geschreven waren. De auteur liet het soms afweten. Meestal met een kutsmoes. Hij was dood. Een enkele keer was hij gewoon te dronken om iets zinnigs op papier te zetten. Prima reden dus.
  Dát “werk” was het leukste wat ik ooit heb gedaan. Ik had het eventueel zelfs voor niks willen doen.
  De boeken waar ik aan heb meegewerkt of heb geschreven waren praktisch altijd “verplicht”. De oplage lag altijd rond de 90.000 per jaar! Als iemand zo tussen ’70 en ’90 op school heeft gezeten is er een dikke kans dat hij/zij indirect “les” van me heeft gehad. Ooit zag ik bij een nichtje van me een schoolboek waar ik letterlijk alles mee te maken had gehad. Toen ik er in bladerde zag ik een stukje dat hartstikke fout was. Mijn fout dus. Toen ik haar “overhoorde” vertelde ze gewoon mijn nonsens en nam dat gewoon als “waar” aan.
  Ze wist niet dat ik het had geschreven. Natuurlijk hoort een onderwijzer er alert op te zijn. Ik kan me dus altijd vrijpleiten. Maar hoewel ik het bijna 20 jaar eerder had geschreven blijf ik me wel degelijk schuldig voelen.

  Ik ben er vrij zeker van dat op het moment dat jij niet meer hoeft te eten, je je alsnog zal gaan aanmelden als leraar/docent. Niet alleen voor je eigen plezier, maar omdat je wéér leert. Het leukste voor jou, tenminste als ik zo naar je “kijk” wat je ooit hebt gedaan.

 53. nexus m. Schreef:

  Semantiek is leuk als je veel vrije tijd heb. Ik ben het met je grotendeels eens maar heb tevens geen tijd voor fijnslijperij zolang we racisten in Nederland aan de macht hebben. .

  Jij en ik hebben al eerder gedachten uitgewisseld over “racisme”. Zie krapuul http://is.gd/zxI6i0
  Het is van groot belang te weten en onderkennen dat wat Wilders doet wel degelijk alles te maken heeft met racisme. Immers men herkent moslims niet aan wat ze zeggen of hoe ze zich gedragen, maar zoals ze er uit zien. Wilders zegt niks tegen moslims te hebben maar wel tegen hun ideologie, de Islam.
  Hitler had niks tegen de Joden maar wel tegen het Joodse ras.
  Ik heb niks tegen negers, maar een pest aan hun huidskleur. Daar moeten ze maar eens afstand van nemen. Dat kan makkelijk. Wilders zelf is er het bewijs van doordat hij z’n haar mooi Arisch blond heeft laten verven. Dus een neger moet dat ook kunnen. Er zijn genoeg middeltjes die je huid bleken, net zo goed als er middeltjes zijn die je huid juist laten bruinen.
  Allemaal nonsens-argumenten die slechts tot doel hebben om “legaal” mensen te kunnen discrimineren.
  Precies zoals de moffen dat vroeger met de Joden deden.

 54. Jan uit Helmond Schreef:

  jvdheuvel Schreef:
  Hij opende de aanval met een mail. Die ik jullie zal besparen.
  Jammer . . .

  Je mist er niks aan, leve de PVV en jullie linkse kliek en dat soort dingen.

 55. Beste abdoel,lees effe mee,minister Donner heeft de multiculti een vergissing genoemd en gaat maatregelen nemen.Bij deze bedankt meneer Wilders.U zocht een baan,wij kunnen nog wel iemand gebruiken om de plee te reinigen.Groeten aan Elastik,u weet wel van die verdwenen 25 miljoen euro.
  Nederland,mijn Nederland wordt wakker,leve de PVV.

 56. Ruud Beijer Schreef:

  mijn Nederland wordt wakker,leve de PVV

  Wakker? Dat dachten NSB-ers ook totdat ze moesten bukken voor de correctionele plak en ontwaakten in hun eigen excrementen om te wensen dat ze nimmer waren geboren, houzee vriend in de zee van spijt en drek die jou en je soortgenoten ten deel zal vallen

 57. Zeer geachte abdoel,waarom noemt u mij vriend?Ga solliciteren,of leeft u liever van een uitkering?

 58. Buk vriend#68 En nou reageer je op het onderwerp, of anders word je verwijderd, je rufttijd is om.

 59. @Ruud Beijer

  Een hoop kiezers hebben spijt van het CDA van Donner.

  Waarschijnlijk worden de ariërverklaring en de niet-joo ehhhh niet-moslimverklaring snel weer ingevoerd om de zuiverheid van het ras en de toekomst van de natie veilig te stellen. Alles wat neigt naar pluriformiteit of kritisch denken moet vernietigd worden. Het Derde Rijk van Adolf & Eva wordt opgevolgd door het Vierde Rijk van Henk & Ingrid.

  Ik zal juichen voor de nieuwe Georg Elser

 60. Ruud Beijer Schreef:

  Beste abdoel,lees effe mee,minister Donner heeft de multiculti een vergissing genoemd en gaat maatregelen nemen.Bij deze bedankt meneer Wilders.U zocht een baan,wij kunnen nog wel iemand gebruiken om de plee te reinigen.Groeten aan Elastik,u weet wel van die verdwenen 25 miljoen euro.
  Nederland,mijn Nederland wordt wakker,leve de PVV.

  Ruud, je Grote Leider Wilders 70 jaar eerder had geleefd denk je dan niet dat hij met Hitler op een (gedoog)akkoordje was overeen gekomen, door te eisen dat niet de Joden maar de moslims nieuwe gasaansluiting moesten krijgen?
  Overigens kun je nu alvast je leider meehelpen door te gaan registreren wie bij jou in de buurt bezig is te islamiseren. Pas wel even op dat je niet te dicht in de buurt van een moskee komt, want je Heer en Meester Wilders heeft zelf gezegd dat hij daar knettergek van is geworden. En dat wil jij vast niet meemaken.
  Of is dat al gebeurd?

 61. kaaskop Schreef:

  Het Derde Rijk van Adolf & Eva

  Dat huwelijk tussen die 2 is niks geworden. Hitler heeft z’n vergissing te laat ingezien. Hij ppleegde nog tijdens de wittebroodsweken zelfmoord. Jammer dat het zo is gelopen. We hadden anders nog veel van ‘m kunnen horen.

 62. kaaskop Schreef:

  Het Derde Rijk van Adolf & Eva wordt opgevolgd door het Vierde Rijk van Henk & Ingrid.

  Hoe zou de architectuur van dat vierde rijk er uit zien ??? de Henk en Ingrid versie van Albert Speer ??? hééé’l grote kitsch .???..met rood wit blauwe tegeltjes bedekte gebouwen ??? 😥 😥

 63. architectuur is een linkse hobby, Speer zal wel links geweest zijn… en Hitler ook 🙂

  Hero Brinkman heeft uitgebreide ervaring in de omgang met aannemers, hij zal wel de architect worden van het Vierde Rijk, elk pand voorzien van saferoom met megalomane minibar om WO III door te komen

  Martin Bosma wordt de nieuwe Martin Bormann

  Hans Jansen zal op wetenschappelijk verantwoorde wijze de Rassenwetten van ‘s-Gravenhage formuleren

  als voormalig leraar geschiedenis mag Sörensen (de umlaut is een Germanisme :-)) de geschiedenis herschrijven

  Fleur Agema zal in dirndl jurk de nieuwe Eva worden, deze functie kan ze waarschijnlijk wel combineren met parttime webmaster op stormfront

  Bram Moszkowicz wordt minister van Justitie, hij ontslaat alle rechters en benoemt Herman Loonstein als nieuwe Roland Freisler

  Gidi Markuszower wordt minister van oorlog (aan defensie doen we niet meer, we zijn in oorlog en het front is Israel volgens het verkiezingsprogramma)

  Wim Kortenoeven mag de PVV vlag hijsen in Kamp Westerbork

  als vreemde eend in de bijt mag Donner minister van (mono)cultuur worden

  er zullen meer snelwegen aangelegd worden en de treinen (met moslims) rijden op tijd…

  Henk & Ingrid leven nog lang en gelukkig…

 64. kaaskop Schreef:

  Fleur Agema zal in dirndl jurk de nieuwe Eva worden, deze functie kan ze waarschijnlijk wel combineren met parttime webmaster op stormfront

  Dit omschrijving van je hoort op een folder tezamen met de partij programma van PVV uitgedeeld te worden. Prachtig!
  Wat dirndl betreft, heb ik gehoord dat sommige dames het aan de blote lijf dragen. Ik weet niet of Fleur dat kan.

 65. nexus m. Schreef:

  Fleur Agema zal in dirndl jurk de nieuwe Eva worden,

  Ik weet niet of je Fleur met Eva kan vergelijken.
  Als bekend is Eva ons aller bet-bet-bet-bet- overgrootmoeder, maar ze heeft een heel slechte naam.
  Ze was namelijk een dievegge, die niet aarzelde haar man Adam te betrekken in haar misdadige praktijken en één van haar zoons was een echte moordenaar die destijds een kwart van de wereldbevolking om zeep heeft gebracht. Kortom, de Adams-family heeft een slechte naam.
  Ik vind dat je Fleur Agema daar niet aan mag relateren, ook al kan niemand er onderuit dat ze wel degelijk tot de PVV-familie behoort. Toch ook niet een familie waar iemand trots op kan zijn.

 66. er zijn meer hondjes die Fikkie of Blondi heten

  Eva Br(au)(ui)n had volgens mij geen kinderen, laat staan kleinkinderen

  volgens mij had ze alleen een gestoorde vent met één bal

 67. Wat opvallend is van al die PVV mutsen is dat er hier nooit een zoekopdracht naar Agema binnenkomt terwijl die andere PVV vrouwen opvallend hoog in de zoeklijst staan. Zal daar eens een artikel aan wijden want vind het wel intrigerend.

 68. jvdheuvel Schreef:

  Wat opvallend is van al die PVV mutsen is dat er hier nooit een zoekopdracht naar Agema binnenkomt terwijl die andere PVV vrouwen opvallend hoog in de zoeklijst staan. Zal daar eens een artikel aan wijden want vind het wel intrigerend.

  Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt.
  Ik ben door Hero Brinkman en Fleur Agema ooit eens spontaan benaderd in reactie op iets wat ik had geschreven bij ik meen Volkskrant en/of Stand.nl
  “Spontaan” bedoel ik mee dat ik hen niet eerst had gemaild. Hoe ze aan m’n e-mailadres zijn gekomen is me niet duidelijk.
  Ik zal op dit moment niet in details treden waarover het ging, maar ik merkte wel dat beide, hoewel ze er absoluut volkomen naast zaten (en nog zitten) vanuit een volkomen voor hen, integer standpunt hadden gereageerd. Ze hadden zich geërgerd aan mijn onbegrip en wilden duidelijk maken waarom ze wel degelijk gelijk hadden.
  Zoiets maakt mij toch een beetje “zacht”.
  Ik herken het namelijk van al die mensen die ooit hebben meegedaan aan de Jodenvervolging in de overtuiging dat de Joden slecht waren (wat in ieder geval bij mij voor de helft klopt)
  Mensen die het dus eigenlijk helemaal niet zo slecht bedoelden.

 69. kaaskop Schreef:

  er zijn meer hondjes die Fikkie of Blondi heten
  Eva Br(au)(ui)n had volgens mij geen kinderen, laat staan kleinkinderen
  volgens mij had ze alleen een gestoorde vent met één bal

  Haar zorgen waren voornamelijk gericht op de hond Blondi, (weet je wel, de nickname van onze toekomstige grote leider)
  Ze had een pest aan het beest en trapte ‘m voortdurend als haar ega Adolf er niet bij was.

 70. @Abdul Alhazred

  Jij maakt nogal smerige verwijten naar mensen zodra het niet in jouw straatje past! Ga nou niet je straatje schoonvegen door dit soort onzin artikelen te plaatsen!

  Ga nou niet een artikeltje plaatsen over het ontleden van woordjes en het vervolgens koppelen aan de PVV! Ga niet de “taalwetenschapper” uithangen en er vervolgens allemaal “wikipedia-linkjes” aanhangen om je gelijk te krijgen !

  In jouw ogen zijn mensen die kritiek hebben ALLEMAAL PVV trollen en NSB-er’s , zodra ze het met jou mening niet eens zijn!

  En daar ben ik persoonlijk een beetje klaar mee, want wat wil je nu eigenlijk??? Een discussie, een vissie, een harde menning op je reactie, moeten we het altijd met je of elkaar eens zijn?!?!?

  Want ik kan je ook die Arabische K#t-Moslims-fundumentalist noemen die een schijthekel heeft aan de PVV! Het is jouw keuze…noem mij PVV trol dan noem ik jou…..”Arabische K#t-Moslims-fundumentalist”….

 71. comment-comment-63924″ title=”Go to comment of this author”>Ron Schreef:

  artikeltje plaatsen over het ontleden van woordjes en het vervolgens koppelen aan de PVV! Ga niet de “taalwetenschapper” uithangen en er vervolgens allemaal “wikipedia-linkjes” aanhangen om je gelijk te krijgen ! In jouw ogen zijn mensen die kritiek hebben ALLEMAAL PVV trollen en NSB-er’s , zodra ze het met jou mening niet eens zijn!

  a. Moeite met vrije meningsuiting vriend? Die staat PVV immers toch voor?
  b. Moet taalwetenschap ook al verboden worden van de PVV? Zo ja, zal ik er een een extra artikeltje over schrijven.
  c.Zie omtrent trollen: https://krapuul.nl/blog/29215/trolherkenning-voor-dhimmies-4/
  d.

  je maakt nogal smerige verwijten naar mensen zodra het niet in jouw straatje past! Ga nou niet je straatje schoonvegen door dit soort onzin artikelen te plaatsen.

  Wie normaal een onderbouwde mening geeft, krijgt hier doorgaans normaal antwoord terug.
  .

  Arabische K#t-Moslims-fundumentalist noemen die een schijthekel heeft aan de PVV!

  Ik ben atheïst overigens. `k Knip en buig noch voor een God, noch voor een geloofsdoctrine; en al helemaal niet voor een brallende, dicterende, volksmennende Meester.
  Voorts is jouw `partij’ lees: eenmansbeweging, geen reden om kritiek daarop binnen te houden. Pévévee uit ook kritiek óók kritiek op andere partijen.
  Is zelfs bezigheid nummer 1, naast het discrimineren van andersdenkenden en etnische minderheden.
  Tot slot: Het is verboden ad hominem te schelden. Zie REGELS. Voor mij aanleiding om niet meer op je te reageren, overigens is racisme
  geen mening en is er ook geen moslimprobleem in Nederland.

 72. #88 Abdul Alhazred

  A. Heb je moeite met; “begrijpend Nederlands Lezen”?!?
  B. Wat snap je niet aan de tekst; “In jouw ogen zijn mensen die kritiek hebben ALLEMAAL PVV trollen en NSB-er’s , zodra ze het met jou mening niet eens zijn!”….
  C. Snap je het niet??? Lees dan g%dverd*mme je eigen artikel eens door la#mlul, welke je hebt geplaatst als gastbijdrage!

  “Het is verboden “ad hominem” te schelden”……..Neeh, “ad hominem” iemand politiek veroordelen is dus wél toegestaan???

  Het zal me een rotzorg zijn, maar door NIET te reageren ben je dus net zo FOUT als de GROTE gele LEIDER!!! Immers, zoals ik al een paar keer heb aangegeven, ben ik geen PVV-trol!

  Maargoed ik kan als gastredacteur ook wel wat artikeltjes schrijven op diverse sites hierover!

 73. @87kaaskop

  Neeh, jij bent in mijn ogen een nederlander zonder ruggegraat! En gezien je reactie: één laffe droll die zonder z’n allochtone vriendjes z’n bek niet open durft te doen…

 74. Ron Schreef:

  @87kaaskop
  Neeh, jij bent in mijn ogen een nederlander zonder ruggegraat! En gezien je reactie: één laffe droll die zonder z’n allochtone vriendjes z’n bek niet open durft te doen…

  oh , en dit is niet ad Hominem , en vriendjes was niet genoeg , neen er moest even vermeld worden dat Kaaskop “Allochtone” vriendjes heeft , Voor jouw is het blijkbaar wel heel erg om Allochtone vriendjes te hebben , bijna net zo erg als NSBr’s het vonden dat Nederlanders Joodse vriendjes hadden zeker ?

  en natuurlijk , als het zo rechts als een PVV’r / NSB’r en racistisch uit de hoek komt als een PVV’r / NSB’r kan het natuurlijk gewoon een aanhanger van Bolkenstein zijn , of een VVD’r die weet dat de PVV gewoon de tokkie versie van zijn partij is .. Maar net als we elke bruine , walmende hoop hier gewoon een drol noemen zelfs als die zelf de pretenties heeft “excrement” te zijn gebruiken we voor lui met jouw stellingnames gewoon PVV/NSB’r , niks tegen jou persoonlijk , slechts tegen de politieke stroming die je aanhangt …

 75. Zo’n Ron…..#90 Hieruit blijkt maar weer dat je een pévévee-trol met simpele, nette middelen over de rooie kan krijgen. 😆

 76. Ron Schreef:

  met; “begrijpend Nederlands Lezen”?!?
  B. Wat snap je niet aan de tekst; “In jouw ogen zijn mensen die kritiek hebben ALLEMAAL PVV trollen en NSB-er’s , zodra ze het met jou mening niet eens zijn!”….
  C. Snap je het niet??? Lees dan g%dverd*mme je eigen artikel eens door la#mlul, welke je hebt geplaatst als gastbijdrage!
  “Het is verboden “ad hominem” te schelden”……..Neeh, “ad hominem” iemand politiek veroordelen is dus wél toegestaan???
  Ik snap echt niet waarom je je zo druk maakt. We hebben allemaal toch vrijheid van meningsuiting sinds eergisteren? Wees blij man!!! 😆
  Het zal me een rotzorg zijn, maar door NIET te reageren ben je dus net zo FOUT als de GROTE gele LEIDER!!! Immers, zoals ik al een paar keer heb aangegeven, ben ik geen PVV-trol!
  Maargoed ik kan als gastredacteur ook wel wat artikeltjes schrijven op diverse sites hierover!

 77. #94 sorry, in de haast is mijn reactie tussen die van boze ron gekomen, maar zal wel duidelijk zijn.

Reacties zijn gesloten.