Madlener zet ons weer eens voor gek in Europa

Barry Madlener is Wilders’ profeet in het Europese parlement. Hij mag niet te vaak wat zeggen en zeker niet samenwerken met anderen, ook al staan die nog zo dicht bij het peroxyde gedachtengoed. Maar enkele dagen geleden, liet Barry een goede gelegenheid voorbijgaan, om zijn mond te houden.

Het ging over de democratische volksopstanden in o.a. Egypte. Is iedereen blij en trots op wat geweldloze en seculiere actie vermag – NIET aldus de PVV! De meerderheid van de betogers in Caïro waren namelijk moslims en die hebben “Allahu Akbar!” geroepen, in plaats van “Geert Akbar!”, zoals het immers hoort. En in Benghazi (Libië) hebben sommige baardmannen geroepen, dat het Kalifaat eraan komt.

Reden genoeg voor de leider van de grootste Nederlandse fractie in het Europarlement, om net zoals de Italiaanse neo-fascisten, op te roepen tot een kruistocht tegen die brutale Moslims die hun eigen Islam niet begrijpen, want die is immers onverenigbaar met de democratie die ze willen.

Geloof je ons niet? Hier is de video.

8 gedachten over “Madlener zet ons weer eens voor gek in Europa”

 1. Geheel in de geest van de grote Lijder. Die was ook van mening dat Turkije ten allen tijde een militaire dictatuur moest blijven en elke islamitische zucht moest kunnen neerslaan met harde hand. Over vrijheid gesproken.
  Libertariers zijn wel duidelijk wat zij met vrijheid bedoelen. De vrijheid om te haten en uit te buiten. Die vrijheid geldt niet voor mensen met idealen die niet stroken met het libertarisme. Libertariers moetenjuist alle vrijheid hebben om die te kunnen bestrijden en te muilkorven. Want uit iemand zich uit waar libertariers een hekel aan hebben zoals moslims, andere allochtonen en linkse mensen dan is dat heet dat volgens hun daogma’s “haatzaaien” en “demoniseren” en vinden zij hun hersenloze haatretoriek “vrijheid van meningsuiting”.
  Volgens mij diende “vrijheid van meningsuiting” ertoe dat niet een bepaalde groep de andere groepen “de waarheid” voorschreef. Iedereen kan naar “de waarheid” op zoek gaan en elke “waarheid” bekritiseren met gedegen argumenten. Daar draagt het gebral van de PVV niet aan mee. Dat dient enkel er toe om racisme te legitimeren. De grootste boosdoeners zijn de moslims en hun medeplichtigen zijn de “linksen” volgens de PVV-ideologie. En “links” ben je al gauw volgens de PVV en hun achterban. Elk genuanceerd geluid wordt als links gezien.

 2. Wat Madlener elke ochtend vergeet om te doen is – zijn gezicht met clownverf te schminken en de kleine clownhoedje aan te doen voor dat hij zijn onzin in de Europese Parlement gaat brallen.

  Een beetje clown show op basis van de Dunning-Kruger effect is nooit verkeerd. Daar is PVV zer sterk in. Jammer dat Europa dan de verkeerde beeld over ons krijgt.

 3. Deze mijnheer is blijkbaar niet op de hoogte van het feit dat sjaria onder Moebarak al de grondslag van de Egyptische wet was. Is hij trouwens überhaupt wel ergens van op de hoogte?

 4. Nu de kruitdampen een beetje aan het optrekken zijn wordt het ook duidelijk wie er uiteindelijk aan de touwtjes gaan trekken. Dat zijn niet de democraten van deze wereld. Gehoord wat de zoon van deze verlichte leider uitkraamde? “Ik daag iedereen uit om één persoon te vinden die door ons is gedood en ALS dat al zo is dan hebben ze dat aan zichzelf te wijten gehad”. Dat was tot nu toe de meest domme opmerking die ik heb gehoord. Past helemaal in de onzin zoals die indertijd in Irak werd uitgekraamd. De Amerikanen hadden het vliegveld daar al in bezit, maar de minister van voorlichting adviseerde de journalisten eerst maar te gaan kijken. Want: “Er was helemaal niets aan de hand”.

 5. Het einde van de Islam in Europa kan ik u garanderen, dat is op het moment er geen olie meer uit de OPEC contreien komt dan is het afgelopen en over en uit, weg met de gekkigheid.

  Het draait allemaal om de duit (en de fluit) is er niets meer te halen dan is het afgelopen met die achterlijken waar dan ook eigenlijk niemand wijzer van wordt alleen dommer, behalve wijzer worden met enorm veel poen door de OLIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

 6. john smit 7 Schreef:

  Het einde van de Islam in Europa kan ik u garanderen, dat is op het moment er geen olie meer uit de OPEC contreien komt dan is het afgelopen en over en uit, weg met de gekkigheid.
  Het draait allemaal om de duit (en de fluit) is er niets meer te halen dan is het afgelopen met die achterlijken waar dan ook eigenlijk niemand wijzer van wordt alleen dommer, behalve wijzer worden met enorm veel poen door de OLIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

  Natuurlijk , raar dan dat er al Moskeeen waren voordat er af en toe een oliesheik betaalde en dat de Islam al 1400 jaar bestaat waarvan al meer dan 1200 in Europa …

Reacties zijn gesloten.