Ophef rond vermeende leugens Mark Rutte

Hahaaaa, dáár hebben we hem, nóu hebben we hem te pakken, de snelle jongen, de glijer, de smiecht, de gladde aal, mr. Big, de Grote Communicator, de ritselaar, de perfecte schoonzoon! Mark Rutte heeft namenlijk WEL mediatraining gehad, ondanks zijn stellige ontkenning hiervan in het programma Nova College Tour, in december!! Dus wél, ik herhaal WÉL mediatraining!! Jahahaaaa! Wat heb je daar nu op te zeggen hè Rutte? Nou? Nou? Nou?? Daar sta je nou met je leugens!

Licht het OM in, start een parlementaire enquête en bel zijn moeder om te vertellen wat dat jong van d’r nu weer uitgevreten heeft.

8 gedachten over “Ophef rond vermeende leugens Mark Rutte”

 1. Tja… Liegen in de politiek is niet bijzonder, maar je mot niet gepakt worden he…. Althans, ooit, toen fatsoen leek te bestaan.

 2. Dat was, ooit, heel lang geleden. Niet tijdens zijn Premierschap. Dhr.Rutte, is een oprecht mens.

 3. Gezien zijn vrijage met de PVV kan je beter spreken over een “oprecht Mensch ” en gezien zijn gegeil met de SGP jeugd kan je beter spreken van een “eerlijke farizeeër ” .

 4. #2 `Dhr. Rutte, is een oprecht mens.’

  Als een premier fascisten niet kan ontberen in zijn kabinet, lijkt hij me weinig oprechter dan Mussert.

 5. Rutte kwam glansrijk binnen als nieuwe MP, geroemd om zijn vlotte stijl, een verademing werd hij genoemd. Twee x gekozen als politicus van het jaar door de parlementaire pers. ( onlangs in dec 2011 nog).
  Toch komen enkelen al tot bezinning en zien dat achter de lach vooral leegte zit. Duidelijk wordt ook dat Rutte in vlotte stijl pertinente leugens kan vertellen, waarvan de leugen over de mediatraining nog de minste is. https://krapuul.nl/nieuws/70732/loog-mark-rutte-vvd-over-mediatraining/
  De leugens tegen WSW-ers dat ze hun baan niet gaan verliezen. of dat pgb niet wordt aangetast vind ik kwalijker.
  Tekenend is ook dat “De VVD’ er koos de tegenaanval door Netwerk te betichten van ’tendentieuze berichtgeving’ en overweegt de EO-journalisten voor de Raad voor de Journalistiek te slepen.” http://www.youtube.com/watch?v=SM781FI8xSI

  Dit in de context van zijn driftbuien http://www.hansvanbaalen.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=943:de-geheimen-van-mark-rutte&catid=5&Itemid=23
  http://www.hansvanbaalen.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1156:de-trouwe-hulptroepen-van-mark-rutte&catid=5&Itemid=23

 6. @#2 “Het is ondenkbaar dat onder mijn leiderschap van de VVD dit PGB gezin haar PGB kwijtraakt, dat is beschaving, daar staan we voor!”

 7. #7
  Uit het artikel:

  Prestaties die moeiteloos tot stand zijn gekomen, oogsten vaak meer bewondering dan prestaties waarvoor veel moeite is gedaan. Daarom zeggen studenten dat ze niet of nauwelijks hebben gestudeerd voor een tentamen. En zeggen schrijvers en dichters dat hun werk tot stand is gekomen met behulp van goddelijke inspiratie, in plaats van menselijke transpiratie.

  Godfried Bomans schreef eens dat hij ook heel goede cijfers had op school.
  Behalve op “vlijt” Daar had hij een dikke 4 op.
  Toen z’n oom dat cijfer zag, schaamde hij zich zo voor z’n neefje dat hij is geëmigreerd naar de VS. Er is sindsdien nooit meer wat van hem vernomen. Voor z’n leven wordt gevreesd.

Reacties zijn gesloten.