Het leven van een websiteredacteur in de zomer gedurende een mediastilte

Nee, dat u even weet waar wij politieke websiteredacteuren mee te worstelen hebben gedurende komkommertijd, na een zeven weken durende mediastilte, gevolgd door een EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen en een twee maanden durende zomerreces na een geforceerd uitgestelde verkiezing: ook websites van gerenommeerde kranten menen een item te moeten maken van het feit dat een volslagen onbekende gast bij Zomergasten, geïnterviewd door een volslagen onbekend figuur, haar interview moest afbreken vanwege een migraine-aanval, waarna er een volslagen onbekende film werd uitgezonden die de keuze van de volslagen onbekende gast was.

De film, die normaal gesproken aan het eind van de uitzending wordt ingezet, werd nadien nog een keer herhaald.
De VPRO liet op zijn website weten te streven naar een nieuwe datum om het gesprek alsnog te voeren. ‘Zowel Jolande Withuis, presentator Jan Leyers als de Zomergastenredactie betreuren het dat op deze manier een waardevolle avond vroegtijdig stopgezet moest worden’, aldus de omroep.

Ik zou me er niet al te druk om maken, als ik de VPRO was. En al helemaal niet als ik de volslagen onbekende gast was; een nieuwe migraine-aanval ligt immers steeds op de loer.

4 gedachten over “Het leven van een websiteredacteur in de zomer gedurende een mediastilte”

  1. Cría cuervos een onbekende film? Ik zie hem nog voor mij, inclusief de subliminale projectie van de Republikeinse vlag op de deurlijst, op een gegeven ogenblik.
    Zag op twitter dat hij op tv was, maar een film die je kent van het grote doek op een klein rotschermpje?
    En dan de slotmuziek… Zie voor het eerst een filmpje van de zangeres die geen kind meer blijkt te zijn.
    http://www.youtube.com/watch?v=SLxrrE6wC5I

  2. @1 ja maar het feit dat jij het kent wil nog niet zeggen dat het bekend is. Jij kent wel meer dingen die anderen niet kennen 😉

Reacties zijn gesloten.