Lekker goedkoop, zo’n Poolse klusser, dacht PVV-senator

Eerste-Kamerlid Gabriëlle Popken van de PVV heeft afgelopen voorjaar haar woning in Den Haag laten opknappen door Poolse werknemers. Dit ondanks het Polen Meldpunt dat de Partij voor de Vrijheid afgelopen jaar oprichtte.

Dat meldpunt was onder andere bedoeld tegen de openstelling van de arbeidsmarkt voor Polen en andere werknemers uit Midden- en Oost-Europese landen.

Als Popken niet op de betaling van haar Poolse klusjesmannen had geknibbeld zou de hele situatie waarschijnlijk niet zijn uitgelekt.

7 gedachten over “Lekker goedkoop, zo’n Poolse klusser, dacht PVV-senator”

 1. Popken vind ik een echte PVV’er. Zij representeert populisme ten voeten uit: het ene zeggen en het tegengestelde doen.

 2. Zeg het zoals het hoort in onze maatschappij:

  Als echte PVV Nederlander heeft Popken naar goedkope slaafjes gezocht. Buitenlanders zijn in de taal van Popken synoniemen van slaafjes.
  Dat heeft ze misschien van de VVD Nederlander Bolkestein afgekeken die ook naar buitenlandse slaafjes steeds zocht.

  Dit verklaart gewoonweg alles.

 3. Er is niet veel onderbouwing van dat artikel (kunnen zo maar door de aannemer ingehuurde krachten zijn), maar grappig is het natuurlijk wel.
  Ben benieuwd naar de reactie van Wilders (zal vandaag nog wel even niet komen)

 4. Grijns..! Kopvoddentrut Gabriëlle Popken die voor Wilders in de Eerste Kamer zit, huurde compleet peloton Polen in om haar huis te verbouwen. PVV, zo tegen werkende Polen in NL (pikken ‘onze’ baantjes in) beheert zelfs haatmeldpunt tegen Polen. Zou deze haatzaaister vanavond dan ook met haar Marokkaanse minnaar een halalburger bij de shoarmatent halen en daar Wilders ontmoeten die daar als alias onder een hoofddoekje stiekem een shoarma staat te eten? Exemplarisch voor de totale leegheid van Wilders en zijn handlangers lijkt me.

 5. “Lekker goedkoop, zo’n Poolse klusser, dacht PVV-senator’

  Slaafjes zijn per definitie goedkoop, dacht toen ook Bolkestein voordat de slaafjes hem de electriciteit in Frankrijk hadden afgesloten, als tegengebaar voor zijn houding en prestaties.

  Maar u mist hier de clou – hier is de werkwijze van het omgaan met buitenlanders.
  Een slaafje(buitenlander) kun je eerst makkelijk inpalmen met een belofte voor betaling voor bepaalde werk. Daar trapt-ie meteen in, de stommerik.

  Zodra de klus klaar en rekening voorgeschoteld, ga je met de vergrotingsglas meteen zoeken naar vermeende zwakheden of onvolkomenheden, ook zullen die er niet zijn, om als reden voor het niet betalen aan te kunnen voeren. Verzin maar er op los – slaafjes(buitenlanders) kun je altijd laten nakijken, daar zijn we toch zo goed in.

  Wie zou überhaupt naar zo’n slaafje(buitenlander) willen luisteren, weetjewel?

 6. Wahahahahahhahahahaah! Wat mij altijd zo verbaast is de arrogantie of onbenulligheid van het niet nadenken, denken deze mensen nou echt dat zulke dingen niet uitkomen? Dom hoor. 😆

 7. ze komen er altijd mee weg.

  . Gabriëlle Popken was gisteravond niet voor commentaar bereikbaar.

  dat zal zo blijven.

  Wilders zal ook niet reageren en overschakelen naar Europa of de Islam. al naar gelang zijn humeur.

  zijn volgertjes zullen zeggen dat het bashen van de PVV is. het is natuurlijk niet bewezen en vooral niet waar.

Reacties zijn gesloten.