3 gedachten over “Leaderless in Europe”

 1. “dit stuk geeft precies aan waar het in Europa aan ontbreekt: solidariteit! ‘

  @Dirk, komt in je oren militair gekletter overeen met solidariteit?

  George Soros (afgelopen zondag in Oostenrijk): “Eurozone is on the verge of collapse..”
  Kijk, die zegt iets meer dan allen gewauwel over wapens (“solidariteit”). Het laatste is helemaal niet het probleem. Griekenland is het wel en de opkomende fascisme en xenofobie in Europa.

 2. Solidariteit in Europa? Prima, die was er want niemand van het gewone volk had zin in de EU.
  Die is ons opgedrongen door een stel bevlogen bankiers en megalomane politici, gedicteerd door US.

  Hoe kan je verwachten dat Europees volk solidàir met elkaar zou zijn op last van een zichzelf benoemde kleptocratie als vierde bestuurslaag met oppergezag boven de souvereine lidstaten?
  Zwitserland uitgezonderd, want dat mocht zelfstandig blijven omdat het woekergeld daar traditioneel wordt bewaard in geheime ondergrondse kluisvelden.

  Laat er Europese solidariteit zijn ja, maar tegen de agressor die de EU Moloch desnoods kwaadschiks in stand wil houden. Dat gaan we nog zien in Griekenland als de geheime EU militaire repressiemacht het
  ongehoorzame Griekse volk gaat knuppelen tot het bukt en knechten tot onderhorigen, als de Griekse politie zelf niet meer afkan.
  Ja, ik ben nu al solidair met de de gewone Griek, die behalve van zijn geld ook van zijn burgerrechten en vrijheid wordt beroofd. `No passaran! ‘ maar weer.

 3. Dat bedoel ik met solidariteit, Griekenland is het probleem niet. Dat probleem ligt ergens anders, niet in Griekenland. Wat denk je dat daar gaat gebeuren als de boel geprivatiseerd is? Voorbeelden te over!

  Met het opkomende fascisme en xenofobie in Europa ben ik het met je eens! Ennuh, van wapengekletter houd ik ook niet.

Reacties zijn gesloten.