Kunduzcoalitie: dááág 12.000 extra verplegers!

Nog meer nieuws over dat fan-tás-tische Kunduzakkoord waar Diederik Samsom toch zo volledig miskleunde door zich er niet DIRECT en wel onvoorwaardelijk achter te scharen: die 12.000 extra verplegers die zelfs Bruin I graag in de zorg erbij had gezien komen er niet.
Iedereen die in de zorg werkt weet dat er een afgrijselijk tekort aan personeel is, maar dat is dus toedeledokie met die extra verplegers, wat de Kunduzcoalitie betreft.

5 gedachten over “Kunduzcoalitie: dááág 12.000 extra verplegers!”

 1. Het kabinet Rutte-I was helemaal niet bij machte om die extra verpleegsters in te zetten. Ze hadden het wel in de boeken staan, maar het grote probleem is dat die 12000 verpleegsters er gewoon niet zijn!!! Ze lopen niet op straat, er is geen blik van en ze zitten ook niet op de opleiding.
  Het was een wassen neus van de PVV omdat in het regeerakkoord te laten zetten. Linda Voortman heeft de PVV en de minister hier nog uitvoerig over bevraagd. REsultaat: Minister wist niet waar ze de verpleegsters vandaan moest halen en de PVV stond in zijn hemd.

  Dus het is niet een kwestie van dat de lentecoalitie niet die extra verpleegsters wil, maar het heeft weinig zin om geld te reserveren als het personeel er niet is. Dan kan je beter dat geld herbestemmen op andere plekken in de gezondheidszorg zodat het in elk geval besteed wordt.

  Dus de PVV en anderen moeten misschien eerst eens gaan nadenken voordat men gaat brullen.

 2. Er worden hier de hele dag door diverse mensen feiten gechecked, dag in dag uit, week in week uit, jaar in jaar uit.

 3. Dat rekenkundig trukje van Rutte is hier destijds te uit en te na besproken en als je niet gelijk met hem in het nest had gedoken had je hem dat nu ook fijntjes onder zijn neus kunnen wrijven.

  (Linda Voortman verweerde zich overigens prima in die tijd, vind ik persoonlijk)

Reacties zijn gesloten.