Kunduz-akkoord haalt ongewijzigd de eindstreep

Met dank aan de drie ondertekenaars van GL, CDA en CU die het neoliberale beleid van Markio Rutte en Alexander Pechtold zo volmondig steunden. Dank voor de forenzentax, dank voor de btw-verhoging, dank voor de AOW-leeftijd verhoging.

Veranderingen in het Kunduz-akkoord?
De partijen van het Kunduz-akkoord, samen nog altijd goed voor 75 zetels, willen daar niets van weten. De PvdA wel, maar voor deze partij is dat niet zo handig, net op het moment dat ze in coalitiebesprekingen is met de VVD.

Een fijne Prinsjesdag toegewenst, namens de vijf partijen die een lange vinger opsteken en gniffelen over Samsom en Roemer die graag een aantal beslissingen willen terugdraaien.

9 gedachten over “Kunduz-akkoord haalt ongewijzigd de eindstreep”

 1. “Kunduz-akkoord haalt ongewijzigd de eindstreep’

  Wat nogmaals de vraag roept waarom moest Rutte met Bruin I zolang blijven klungelen met maar een enkel een duidelijke uitkomst van het regeren met PVV – enorme toename van de Racisme en Xenofobie verschijnselen in onze maatschappij waar elke dag duizenden mensen de gevolgen van moeten dragen.

  Nogmaals waarom?

  Het gaat alleen om BOTTE BEZUINIGINGEN waarom dan in deze sfeer van Racisme en Xenofobie?

 2. Met de SGP op de achterbank heeft deze coalitie 78 zetels. Waarom maken ze geen doorstart? Kan die poppenkast met Samsom ook meteen afgeblazen worden.

 3. Kunduz club kan zo aan de slag. Kunnen de verliezers Toenlinks (min 7 met restzetel min 6) Christelijke Draaikonten Appel (min 8) en Coalitie Unie (min 2 met restzetel min 1) nog een beetje oefenen met verantwoordelijkheid dragen

 4. @Arnold: Voor de VVD dient die poppenkast dan ook alleen om de “schuld” van het straks terugvallen op Kunduz plus SGP in de schoenen van Samsom en Roemer te kunnen schuiven.

 5. @2 en @4 Denk het niet , de PvdA en VVD kunnen zonder extra erbij een lekker stabiel Neo-liberaal kabinetje opzetten , D’666 en Toen Links steunen het in de eerste kamer in de hoop later mee te mogen doen , 4 jaar neo-liberaal beleid waar de kapitalisten hun vingers bij aflikken , en dat allemaal vanwege die Auto-Masochistische zwakbegaafden die dachten tactisch PvdA te moeten stemmen …

 6. @5 Waarna de Pvda stuk gaat. Ze moeten beseffen dat er erg kritisch gekeken wordt naar het linkse aandeel, gezien de verhoudingen in de kamer en de potentiële SP stemmers.

 7. @6 tenzij de wereldeconomie opveert , het Nederlandse volk is dan stom genoeg om een wereldwijd mazzeltje op het conto van het Nederlandse beleid te schrijven ….

 8. Koopkrachtverlies is 4 procent in vier jaar tijd

  Nederlandse huishoudens zien hun koopkracht dit jaar met 1,75 procent dalen en met 0,75 procent in 2013. Ook in de twee voorgaande jaren is de koopkracht achteruit gegaan. Alles bij elkaar komt dat over vier jaar neer op 4 procent koopkrachtverlies.

  Is dat niet de periode Rutte1 en Kunduz-club?

Reacties zijn gesloten.