Kreperen op één broodje met 50Plus

Nou, daar zullen die 50Plussers blij mee geweest zijn, met één broodje. Helemaal gratis gefourneerd door Henk Krol, die nog net op tijd uit zijn failliete boedel stapte, en het nu moet zien te redden met 8000 euro per maand als kamerlid. Nee, dat komt helemaal goed, als Henk Krol de zorgen van vijftigplussers op zich neemt. Eén broodje en verder bek houden in je rolstoel.

 

Bij de lunch waren de broodjes snel op. Tegen afspraak namen veel leden meer dan 1 broodje, anderen haddendaardoor niks te eten. #50Plus

— Jos Heymans (@JosHeymans) April 6, 2013

10 gedachten over “Kreperen op één broodje met 50Plus”

 1. LOL…als het niet zo triest was kon je je bescheuren om die rancuneuze incontinente aan aderverkalking lijdende kliek van dementerende oplichters en graaiers…
  Wat graait zo’n Krol per maand bij elkaar voor zijn lidmaatschap van ‘Wannsee am Innenhof’? Zo’n tien bijstandsuitkeringen voor een alleenstaande per maand?
  En ik heb niet de indruk dat het voor hem een soort dwangarbeid is.

 2. Wannsee am Innenhof, zoiets schrijf je toch niet, net alsof de regering fascistisch is.
  Zwaar overdreven, er zal vast wel een enkeling, waarschijnlijk van de pvda, zijn die wakker ligt van wat er gebeurt.
  En Krol, mensen van mijn leeftijd, 64, denken dat 50+ staat voor de belangen die behartigd worden.
  Maar volgens mij slaat 50+ alleen op de leeftijd van Krol en behartigt hij alleen zijn eigen belangen.
  Jong geleerd, oud gedaan.

 3. Bij de pvda ,waren de broodjes ook zo op door dat de leden meer als een broodje pakten .Maar zou dat gelegen hebben aan oude vrienden van pvda huize van nagel .Aangezien deze oportunist het graaien ook niet vreemd is .Het is jammer maar ook dit opzetje van nagel gaat uit als een nachtkaars ,en net als fortuin een trap na kreeg zal krol ook geslachtofferd worden .

 4. Enkel dat ene twitterbericht, als bron hiervoor. Nergens verder een bevestiging of wat ook te vinden. Zoveelste stemmingsmakerij, via de digitale hype wat twitter is?

 5. De tweep is een bekende journalist van RTL Nieuws. Juist omdat dit nergens in het nieuws kwam hebben wij het bericht geplaatst.

 6. @5, geen kritiek op plaatsing bericht. Ik vraag mij enkel af, of het wel correct is.

  En dat het van een of andere (in dit geval RTL) journalist komt: Meh, irrelevant. Ene Harald Doornbos, ook journalist, neemt het ook niet ten alle tijde zo nauw met een correcte weergave. Zoals je wellicht (nog) weet.

 7. Ja maar wat loop je dan te piepen over een bron? Voor hetzelfde geld had ANP het geplaatst had het in alle kranten gestaan.

 8. Er heeft voorzover ik weet trouwens niemand het tegengesproken. Dat is dan ook een soort “bron”.

 9. @6 precies!! En alle joden zijn centenneukers, Marokkanen messentrekkers en Fransen stinken.

Reacties zijn gesloten.