Knetterrechts gedoogwrak: run op pillen

Het knetterrechtszelfregulerendgedoogwrak veroorzaakt een run op medicijnen getuige een melding op de Telegraaf.

Henk en Ingrid, Sietse en Maaike gaan grof inkopen nu het nog kan.

Het is natuurlijk bij de ratten dat dit nodig is.

Goed beschouwd ben ik dus ook een Henk, ik heb vorige week nog een zak vol rotzooi besteld, en er gaat voor de Kerst nog een komen…..

3 gedachten over “Knetterrechts gedoogwrak: run op pillen”

 1. Gisteren viel de nieuwe ‘zorgverzekerings’polis bij mij op de deurmat. Na wat doorlezen voelt het aan als een afgedwongen catheterisering van mijn portemonnee. 20% van mijn netto inkomsten wordt afgetapt en als ik iets nodig heb valt het onder eigen risico of eigen bijdrage of is het uit de basisverzekeringspakket geschrapt. Na 50 jaar verplicht verzekerd premiebetaling bijna nergens recht op. Waar blijft mijn geld dat op deze manier van mij wordt gestolen toch? Wordt er nu van beschuldigd een vergrijzer te zijn, maar hoe noem ik dan die die dieven? Ben nu nog niet bejaard maar ik weet nu al dat mocht het zover komen ik moet oppassen niet ook nog eens te worden genaaid of dat mijn laatste druppel bloed op mijn sterfbed ook nog wordt afgetapt. Zijn zij necrofiel?

  Uw zorgverzekering in 2012
  Beste meneer van Dissel,
  Alstublieft, het complete pakket met informatie over uw zorgverzekering in 2012. Uw gemeente stelt vast of u in aanmerking komt voor deelname aan de collectieve zorgverzekering. Voldoet u aan de richtlijnen? Dan profiteert u van een ruime korting op de premie van uw basisverzekering en uw aanvullende verzekeringen. Daarnaast krijgt u ook allerlei extra bla bla bla
  Met vriendelijke groet,
  Arné van den Boom
  directeur

  Misschien niet necroseksueel, maar cynisch-fiel in elk geval wel, want het cynische sarcasme druipt van zo’n polisblad af. Ik zou zeggen, “Met de Vriendelijke Ga-roeten Terug” en tot ziens bij de rechter als u probeert mij nog meer geld af te persen wanneer ik eens een arts of specialist of medicijn nodig heb. Arné van den Boom kan van mij een draai om ze oren krijgen en meer niet.

 2. Niet klagen Sjuul , wees blij dat je niet in een communistische dictatuur leeft als Cuba waar men wel goede zorg heeft , dank de PvdA, het CDA , CU, de VVD en D66 voor het feit dat ze een bijna Socialistisch systeem hebben omgevormd in een dat steeds meer gaat lijken op dat van de Haven der Vrijheid , Gods gift aan de Wereld , de Hoeder van het vrije Westen … De USA ..

  Maar ja , teveel vrijheid kan je ook weer niet aan dus blijft je hier met een inferieur systeem verplicht je te verzekeren , als je kon kiezen je niet te verzekeren zouden er minder commissariaatjes te verdelen zijn …

 3. rookt u? nee
  drinkt u? nee
  gebruikt u andere drugs? nee
  slikt u uppers, downers of andersoortige geest-manipulerende middelen? nee
  eet u 2 fruitjes per dag? ja (druiven ,-) )
  bent u voorzichtig in het verkeer? jajaja
  sport u weleens, zo ja hoe vaak? ja, 1 keer
  heeft u werk? ja, drukdrukdruk, 2 banen, bijna 3
  slaapt u goed? tot vandaag wel

  fijn, alles goed, dan is dit uw nieuwe premie!
  als er iets veranderd in uw situatie, bijvoorbeeld als u stopt met 1 keer sporten, direct doorgeven
  dit heeft namelijk gevolgen voor uw premie

  neenee, 3 fruitjes per dag, daar kunnen we geen korting voor geven
  10? gekke vent, nee natuurlijk ook niet

Reacties zijn gesloten.