6 gedachten over “Klote Moelanders…”

  1. Mijn vrienden in Katowice, mijn Poolse ex-collega´s in Venray, wat hoop ik dat ze die kut-PVV Nederlanders zo hard onder hun kloten trappen tijdens het EK…. met die jongens uit Polen heb ik een biertje zitten te drinken, lachen in het Duits (ja, dat is ook mogelijk) over zeik wat we hier in Nederland, Duitsland of Polen tegenkwamen, en het kwam er uiteindelijk altijd op neer dat, tsja… overal heb je kut-wijven, Schultenbrau, zeiklui, etc… Dat gezeik over mijn collega´s, ik kill de PVV!!!!!!! De PVV heeft het wel over mijn vrienden!! Schrijf alle jongens in Polen aan over die kut-site!!!!

  2. Misschien moet er eens een Poolse landdag georganiseerd worden, als PVV´ers gaan kotsen weten we wie er aan het laatste eind heeft getrokken….

  3. Wie zuipt meer? Hero Brinkman of een uitzendkracht van Otto? Daar heeft de PVV nog een vette kluif aan.

  4. Overigens is dat legendarische zuipvermogen van die Polen wel overschat… met sigaret en bier heb ik ze er toch vaak uit gezopen….maar misschien had ik de verkeerde wel ontmoet, ik ben niet zo van de wodka….

  5. Poolse wijsheid (werd mij zo verteld daar): een echte vent ruikt naar bier, zweet en tabak.. wel machoooo!!! Daarom houd ik van Polen!!!

Reacties zijn gesloten.