Kees van der Staaij (SGP) sust het liefst alles wat er te sussen valt

Kees van der Staaij (SGP) werd geïnterviewd, en over het feit dat Rutte had staan liegen dat-ie zwart zag en dat Roemer dat vaststelde heeft hij het volgende te melden:

Volgens Van der Staaij is het zaak dat de politici zich bij de feiten houden. “Probeer daar een helder verhaal bij te hebben dan allemaal weer te gaan suggereren dat een ander bewust de boel zit te flessen. Dat helpt allemaal niet.” Hij denkt dat mensen zich afkeren van de politiek als het gaat over verwijten in plaats van de inhoud.

Nee Van der Staaij, mensen keren zich af van de politiek als iedereen schaamteloos mag liegen en dat vervolgens zoveel mogelijk toegedekt en genegeerd wordt. Mensen willen dat dingen duidelijk gezegd worden, onder meer dát was het succes van Fortuyn en Wilders. Het waren weliswaar compleet foute dingen, en ze stonden ook te liegen, maar ze werden wel duidelijk gezegd.

Dus als Rutte liegt dat-ie barst moet dat duidelijk gezegd worden, net zoals gezegd moet worden dat Van der Staaij een verraderlijke calvinistische hypocriet is, die vindt dat slachtoffers van verkrachting maar zelf de gevolgen moeten dragen en het stiekem op achterbankakkoordjes gooide met het meest rechtse en racisme gedogende kabinet sinds 1945.

12 gedachten over “Kees van der Staaij (SGP) sust het liefst alles wat er te sussen valt”

 1. Wanneer wordt de SGP nav de gerechtelijke uitspraak inzake hun standpunt over het passief vrouwenstemrecht de tweede kamer eindelijk eens uitgemieterd? 😡

 2. Tjesus!!!!! Onze eigen domme republikein a la Tod Akin in de Tweede Kamer. Als vrouwen na een verkrachting zwanger worden, dan hebben ze het stiekem fijn gevonden. Krijg als slachtoffer van dit soort praktijken dan toch altijd visioenen van mannelijke zaadballen en botte aardappelschilmesjes, echt!

 3. Rest de vraag hoeveel van die vrouwen werden zwanger van hun gristelijke incestvader, opa of broer ¿¿¿

 4. kees,je bent een rotschoft als jouw god daar mee een is wat jij zegt als ook deze god een rotschoft,ik hoop dat jouw vrouw eens aangerand wordt LUL

 5. Inderdaad, een gore rotzak die SGP-er van der Staaij. Razend ben ik. Vrouwen en mannen van NL: Als ik kon zou ik het SGP buro onder de roze verf spuiten. Of rood of zwart. Maja, ik kan niet meer lopen. Jammer in dit geval.

  Maar de rechtsen malen er niet om als ze straks die griezelige engerds nodig hebben.

 6. ARIE SLOB van de CU neemt géén afstand van de uitspraken van van der Staaij. Heeft een lijstverbinding met de SGP.( 1 vandaag)

  ARIE SLOB is ook een glibberige aal, en als je er geen afstand van neemt net zo achterlijk als die SGP-er.

  Wel goed voor die vrouwen zorgen hoor, jaja. Kotsmisselijk word ik van die fundamentalisten.

 7. Prenataal mag het niet, postnataal mag het wel.
  Die man moet maar op de brandstapel in Staphorst met zijn middeleeuws gedachtengoed.

 8. Vergeet niet hoe de VVD de SGP in de armen sloot om aan een meerderheid te komen. Ookal hield dat in dat daardoor vrouwen minder rechten hebben als mannen, winkels dicht moesten op zondag, homo’s niet mogen trouwen en abortus ook op de schop.

  VVD, SGP, CDA, CU en PVV = GOP der lage landen. Een verschrikking voor weldenkend Nederland.

 9. [….]Veel verontwaardiging richt zich op Van der Staaij’s uitspraak dat het „een feit” is dat vrouwen als gevolg van een verkrachting zelden zwanger worden. Is die uitspraak dan onjuist?

  De meeste critici weerleggen dit punt niet met wetenschappelijke tegenbewijzen.
  […]

  Je schreeuwt wat uit gots naam, en zegt dan: als het tegendeel niet bewezen wordt is het waar.
  Klootviolen.

  http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/analyse_en_hup_weer_een_rel_over_een_christelijk_standpunt_1_670160

 10. Hoorde dat Kees bewaakt wordt, eigen schuld. Ow en zijn vrouw of ander gezinslid moet je niks toewensen hoor, zeker geen aanranding of verkrachting. Die vrouwen weten ook niet beter en ik gun het niemand, hoewel Kees misschien wel.

Reacties zijn gesloten.