Kan de Noorse psychiater even langskomen?

     

Noorse psychiaters: “Grootheidswaan, (… o.a.:) zich hullen in de kleren van mythische helden, is één van de indicaties voor een schizo-paranoïde aandoening.”

Afbeelding 1: Veronica-Magazine 2009. Toelichting in De Telegraaf van 1 juni 2010. De Zwarte Piet op de achtergrond is Hero Brinkman.

Afbeelding 2: Anders Behring Breivik die zichzelf op internet afbeeldt, verkleed als generaal der Tempeliers. In verband met het justitiële onderzoek is de achtergrond weggeretoucheerd. (foto: Reuters)

8 gedachten over “Kan de Noorse psychiater even langskomen?”

  1. Ja, natuurlijk, het was meer Newsroom. Hero heeft andere psychische problemen. Hij lijkt niet gelukkig met z’n rol als ketelbinkie van schtterende Bestevaer. 😀

  2. En vergeet dit http://www.youtube.com/watch?v=47IyvOYx_xk interview niet, is de NOS nou echt zo stom geweest in te stemmen met deze achtergrond? Stukjes uit dit interview zijn later opnieuw uitgezonden, waarschijnlijk denkt inmiddels zowel de blondgeverfde persoon als mensen die op hem stemmen dat hij thuishoort in het rijtje gravures.

  3. Ja want beiden leven in een door hen zelf geschapen en afgeschermde wereld en geloven echt dat de islam en de linkse mensen HET GEVAAR zijn. Arme zielen zijn het eigenlijk. Als die Wilders niet zo eng was, dan zou je bijna medelijden met hem hebben.

  4. De Heeren van de Bruyne Ster

    Nu in de bioscoop in 3D met Hero Brinkman in de rol van Retejong

  5. De gek uithangen is een beproefde methode om door het vermoorden van 77 mensen uitgebreid media-aandacht te krijgen, op slag wereldberoemd te zijn, en ermee weg te komen zonder gevangenisstraf. Een gast uit mijn straat is er op die manier meer dan 30 jaar terug in geslaagd aan zijn verplichte legerdienst te ontsnappen.

  6. #6 Zo dus, Edith. Of we verklaren ze allemaal voor gek en sluiten ze op. Of we geven ze een laatste kans. Moeten ze wel langs de psychiater, vind je ook niet?

Reacties zijn gesloten.