Kamp (VVD) wil u in het werkkamp hebben

Er wordt te weinig en te langzaam gewerkt vindt Henk Kamp. Henk heeft als oplossing een negental oplossingen gestuurd aan de SER. Henk wil o.a. dat er langer gewerkt gaat worden, dat zou de economie ten goede komen.

Kan iemand mij dan toch eens uitleggen wat dat gaat helpen? We hebben meer dan een half miljoen werklozen. Deze mensen zoeken een baan. Dan gaan we als oplossing mensen die al werk hebben, langer laten werken. Dan voorkom je toch dat die halve miljoen ooit aan een baan gaan komen. Of ben ik nou zo simpel?

6 gedachten over “Kamp (VVD) wil u in het werkkamp hebben”

 1. Volgens mij is dat argument van meer mensen langer aan het werk mbt zowel die verhoging van de AOW-leeftijd als dit WerkKampplan een drogreden om de kosten voor werkgevers lager te maken. Dus niet meer mensen aan het werk, maar wel voordeliger aan het werk voor werkgevers, doordat die minder premies hoeven te betalen dan. Ik weet het niet zeker, maar denk dat zoeits erachter zit want het is gewoon onzinnig, en achterlijk is dat rechts volkje ook weer niet helemaal.

 2. eigen ervaring= jarenlang niet (kunnen/mogen) werken maakt niet bepaalt gelukkig, bovendien zyn uitkeringen meestal lager dan lonen/salarissen.

  in een anarcho/syndicalistische samenleving met elkaar samenwerken lykt me beter dan een samenleving die mensen uit andere culturen moet gebruiken voor bepaalde soorten werk.
  Is dit neo-slaverny???

  Nationaal socialistische en communistische regeringen waren koploper by werkkampen.

 3. Er moet meer geld naar de banken terug want ze zitten in een crisis en de belastingbetaler begint te mopperen.

  De Troika voor Griekenland heeft deze week reeds het voorstel gedaan dat de Grieken langer moeten werken en dat ze 6 dagen werkweek moeten hebben. (Ziet u nu de overeenkomsten?)

  Kamp heeft goede oren en heeft dit reeds gehoord en doet naapen.
  Kamp heeft reeds alle verf in Afghanistan opgemaakt (dat was de reden volgens hen dat we naartoe gingen) en heeft tevens gezorgd dat geen enkel vrouw in Afghanistan een boerka draagt.

  Nu komt hij onze land in (VVD) orde maken.

  Het is aan u om op12 september ermee akkoord te gaan.

 4. Herr Kampf zou eens moeten kijken naar de productiviteit in de landen waar men langer moet werken… De USA bijvoorbeeld , daar is de productiviteit per persoon veel lager dan hier …

Reacties zijn gesloten.