Kabinetscrisis op 26 maart

Want vanaf 5 maart gaat gedurende drie weken de zogenaamde ’tussenformatie’ plaatsvinden, waar ze dus niet uit gaan komen met stampende kleuter Wilders. Of het moet natuurlijk zijn dat die nog vóór de onderhandelingen begonnen zijn weer gelijk een paar KEIHARDE breekpunten laat vallen, zoals destijds 9 uur na de verkiezingsuitslag m.b.t. de verhoging van de AOW-leeftijd.

17 gedachten over “Kabinetscrisis op 26 maart”

 1. 5 Maart wordt ook het raport openbaar gemaakt van Lombard Street Research. Ben benieuwd of de bezuinigingen in Euro’s of Guldens worden vastgesteld.

 2. de macro-economische bijdragen van Fleur op Stormfront zijn beroemd vanwege de diepgang en haar analytisch vermogen, Geert & Fleur zullen de toekomst van Henk & Ingrid veilig stellen

 3. Rutte waardeert nog steeds de samenwerking met een partij die belletje trekt en af en toe wat rood vlees gooit.

  “Rutte vindt het onverstandig dat de Kamer bij ‘belletjetrekken’ van de PVV of als de partij van Geert Wilders een ‘stuk rood vlees in de arena’ gooit, iedereen daarop duikt. ‘En dat bent u met zijn allen aan het doen’, zei Rutte vandaag in het vragenuurtje in de Tweede Kamer.”
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3179043/2012/02/14/Rutte-Kamer-maakt-PVV-te-belangrijk.dhtml

  Mooie typeringen voor gedoogpartner en kamer.

 4. Het is nog niet gezegd dat de “tussenformatie” tot een crisis hoeft te leiden. Het zal niet de eerste keer zijn dat “breekpunten” van de Grote Blonde Haatpruik van super elastisch rubber blijken te zijn. Het zal me niet verbazen als de Goeroe uit Genooi weer iets uit zijn hoge hoed toverd om zijn zoveelste gebroken belofte te maskeren.

  Als het al tot een crisis leidt, dan hopelijk binnen de PVV omdat ze verder dalen in de peilingen door hun onbetrouwbaarheid. Ik denk dat Henk en Igrid steeds meer door krijgen dat ze op een door het buitenland gesubsidieerde charlatan hebben gestemd die alleen voor zijn eigenbelang strijd!

 5. Ik vrees dat men in de agenda voor die magische drie weken heus wel een dag heeft ingepland, waar men het zeker eens zal worden over welke typische Wilders-reacties te verwachten zijn en waar Rutte dus weer glimlachend overheen kan kijken. Achter gesloten deur is Wilders, zo vrees ik, namelijk helemaal niet zo’n “stampende kleuter”.
  Sigaartje, whiskey, muziekje, lederen fauteuils, Rutte, Verhagen, Wilders, ik zie het al helemaal voor me (eh, wacht, nu krijg ik het niet meer van mijn netvlies…)
  😯

 6. Het valt niet aan je buitenlandse vrienden uit te leggen dat Haatpruik Wilders geen regeerder is.

  Integendeel, volgens mij is de gechloreerde Lijder de baas omdat hij Rutte en anderen ongetwijfeld onder plak heeft met chantage.
  Hij weet te veel. Het land wordt door dit onbeduidende, ordinaire shitfiuur gegijzeld. Hoe is het mogelijk, met die lullige anderhalf miljoen `stemmers’ op zijn 1-manscorporatie?
  De SP had er als echte inspraakpartij onder Balkenende véél meer maar mocht nog niet eens ademhalen in Catshuis en Torentje

  Achter de schermen was al die tijd al een stille rechtse staatsgreep in ontwikkeling.
  Over tien jaar misschien schaamt weldenkend NL er zich er waarschijnlijk collectief kapot voor.

 7. waarschijnlijk liggen de discussiestukken nog eerder in kopie bij de Israëlische ambassade dan bij Frits Wester

 8. Er zou een reële mogelijkheid voor kabinetscrisis zijn indien bijvoorbeeld de Poolse consumenten organisatie aan de hand van de racistisch/segregationistisch “meldpunt” van PVV zou beslissen om Nederlandse producten te gaan boycotten, mogelijk gevolg door andere Oost-Europese landen.

  Dan de krachten achter Rutte zullen deze formatie laten vallen. (Rutte heeft natuurlijk daar niets mee te maken).

 9. Ik zal ze eens helpen met de bezuinigingen.
  1) Geen JSF
  2) Geen militaire missies.
  3) HRA afschaffen bij hypotheken boven 350.000.
  4) Hoogste belastingtarief omhoog.
  5) Grieken kunnen 20% loon inleveren, dus ambtenaren in Brussel ook.
  6) Management lagen in de zorg en andere instellingen halveren.

 10. @ #1 Nee we krijgen een nieuwe munt geinspireerd door de grote LIJDER HAATKUIFJE: de Geertion, dit zal zo’n succes zijn dat alle superieure (uiteraard niet racistisch alleen KRITISCH) landen het overnemen, voor de untermenschen komt ook een munt bedacht door haatkuifje: de Allochtion.
  Even serieus kunnen geen petitie beginnen om een referendum in Limburg af te dwingen, onderwerp van referendum is Onafhankelijk Limbabwe.

Reacties zijn gesloten.