De JSF gaat doohooooooor!!!

Ook het testen van de JSF valt twee keer zo duur uit als gepland.

Het testen van de JSF dreigt duurder te worden dan gepland. Door uitstel van de testfase kunnen de kosten oplopen tot maximaal 55 miljoen euro. Eerder was voor het testen 27 miljoen euro uitgetrokken.
Dat heeft minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert geschreven aan de Tweede Kamer.

Zozo, Jeanine schrijft een heusche brief, wie had dat verwacht. Dit maakt verder overigens geen reet uit wat de JSF gaat doohooooooor!!! Onthóu dat nu eens!

7 gedachten over “De JSF gaat doohooooooor!!!”

 1. VS-buur Canada wil naar andere jachtvliegtuigen omkijken. Zelfs D66 wil dat.

  Ik krijg meer hoop op een afstel van het JSF-project.

 2. Dat zal wel niet gebeuren ,het grootste gedeelte van de lobby voor deJSF bestaat uit vvders .Het zou alleen eens goed zijn een gedegen onafhankelijk onderzoek te laten doen omtrent de mogelijkheid van betaalde steekpenningen in zaken als de FYRA de HELICOPTERS en de JSF .Dit zijn zaken die zo als is gebleken vaak uitlopen op meerdere kosten en gebreken dan werd verteld ten tijde van aanbesteding ,toen werd de kwaliteit en kunde van deze projecten de hemel in geprezen .De realiteit is jammergenoeg anders ten koste van veel belasting geld .Dus zou het niet kunnen dat er ietwat met geld geschoven is om toch tot de keuze voor deze producten door te zetten ,zonder gedegen onderzoek .

 3. Ze moet een brief schrijven om dit van haar af te krijgen want je weet nooit, hè?

  Ze moet altijd nog kunnen zeggen – ik heb iedereen degelijk geïnformeerd dat het niet pluis was.

  Stel je voor, Later is het mogelijk dat mensen in de 2kamer komen die zullen mogelijk zeggen – welke idioten hebben in deze bare tijden aan deze waanzinnig peperduur project met alles tussendoor prijsverhogingen toch vast gehouden.

  Ze zou moeten vertellen ook dat het gaat weliswaar om de opgebouwde rompen van deze vliegtuig, want tegen de prijs moet men wat aan de publiek voorstellen, maar die zijn ver nog niet aan het vliegen en de elektronica is nog niet aanwezig.

  Eerst moet je nog aantal prijsverhogingen meemaken, dan pas zullen we zien of we “ze überhaupt zien vliegen”

 4. Uiteraard zal ze met deze uitleg komen ,maar de idioten die inzee gegaan zijn met dit debacel JSF onderandere die vliegtuigspotter ,die toendertijd bij fortuin zat ,stemde eerst tegen en na fortuin zijn overlijden was hij er als de kippen bij om de JSF overal door te drukken .Hij draaide van de een op de andere dag om en werd plotseling lijder van lijst fortuin .Zou dat niet eens een naderonderzoek verdienen .

 5. Welke onbenullen gaan nou iets kopen als ze niet eens de prijs weten. Nou die onbenullen vind je juist bij die partij die het altijd heeft over het feit dat ons belastinggeld wordt verspild.

Reacties zijn gesloten.