Joram van Klaveren (PVV) wil burgemeesters ontslaan

PVV’ers doen niets liever dan mensen ontslaan. Nou ja, op het uitventen van primaire emoties afkomstig uit die delen van het brein die wij met vroege Neanderthalers gemeen hebben na dan.

Opkomend PVV-talent Joram van Klaveren, die eerder al een Polenrazziadienst wou instellen in Flevoland, heeft weer een nieuwe breinscheet laten waaien:

Burgemeesters moeten ontslagen worden na een falend optreden in geval van geweld tegen homo’s.

Tja, op zich ernstige zaak hoor, dat geweld tegen homo’s, maar waarom ineens dit onderwerp eruit gelicht? Zo kunnen we wel allerlei willekeurige faalmomenten gaan bedenken waarvoor mensen ineens ontslagen moeten worden:

‘Als een Kamerlid er niet in slaagt minder dan 50% van de tijd als volslagen achterlijk over te komen dient deze ontslagen te worden’

‘Als een Kamerlid een meer dan gemiddelde kans heeft succesvol gecast te worden voor de rol van psychopatische SD-er in een oorlogsfilm, dient deze ontslagen te worden.’

‘Een Kamerlid dient bij zijn derde volslagen onzinnige optreden ontslagen te worden’

U ziet, er is geen beginnen aan op die manier.

6 gedachten over “Joram van Klaveren (PVV) wil burgemeesters ontslaan”

  1. En moeten therapeuten ontslagen worden als het hen voor de 3e keer niet lukt om een homo te genezen?

  2. Bij falend optreden tegen verbale en non-verbale islamkritiek wordt de betreffende burgemeester voorgedragen voor een (of twee als hij nog wat ruimte heeft in zijn agenda) functie(s) binnen de PVV. En hij krijgt een teder kusje van Joram.

  3. PVV gaat zometeen de website starten: ” Meld je overlast van burgemeesters en andere staatsambtenaren”.

    🙂

  4. Dit is een oproep om alle pvv medewerkers te ontslaan.
    Hoop dat de tweede kamer dit voorstel overneemt.

Reacties zijn gesloten.