Joost Niemöller pleit voor fascistische machtsovername

Joost Niemöller – voormalig huisracist van het extreemrechtse schendblog De Dagelijkse Standaard –  pleit vandaag op zijn blog voor een fascistische machtsovername in Nederland.  Zo wil Niemöller elke kritiek op Israël of steunbetuiging aan het Palestijnse verzet verbieden. Om de wereld muslimrein te maken, moeten we beginnen met het tot op de laatste man, vrouw, kind en huisdier uitroeien van alle ISIS-aanhangers: “Een internationale coalitie van Westerse landen zal alle actieve ISIS aanhangers in het Midden Oosten tot aan de laatste man uitroeien”.

Wanneer we dan tóch bezig zijn, moeten we meteen ook maar de macht grijpen in Afrika, aldus Niemöller. Tijd om die domme zwartjes eens te laten zien hoe je een land bestuurt. Bek houden en doen wat de grote, blanke bwana zegt. Zo niet: de zweep erover.

Uiteraard worden dissidente geluiden niet langer getolereerd. Alle Europese media moeten  voortaan aan Niemöller vooraf toestemming vragen voor hun publicaties. Media die zich daar niet aan houden, wordt een publicatieverbod opgelegd.

De strijdbijl met het Blanke Broedervolk in Rusland dient begraven te worden. We moeten ons realiseren  dat de échte strijd uitgevochten wordt langs raciale scheidslijnen. Blanken dienen derhalve één lijn te trekken tegen de oprukkende bruine en zwarte horden.

Alleen langs de weg van volkerenmoord, agressief kolonialisme en de instelling van een totalitaire staat vallen De Westerse Normen En Waarden  nog te redden.

Hieronder een geestverwant van Joost in actie in het Verre Oosten.

16 gedachten over “Joost Niemöller pleit voor fascistische machtsovername”

 1. Bestaat die Joost wel echt ? Dat achtergrondje is wel heel erg over the top.
  Volgens mij is het een 60-jarige scootmobielbestuurder met een paar biertjes teveel achter zijn kiezen.

 2. @Tijl

  Oh, een of andere halfbeschaafde die het liefst ten tijde van WW2 met gestrekte arm voor Hitler had staan juichen, onderwijl 7.50 gulden kopgeld per opgebrachte en afgevoerde ontvangende. ~vervang jood voor Moslim~

 3. In oktober 1517 spijkerde Luther zijn stellingen op de deur van de slotkapel van Wittenberg. In augustus 2014 spijkerde Niemöller zijn stellingen op het scherm van zijn pc.Luther vond dat het Europese volk moest worden bevrijd van het katholicisme. Niemöller vindt dat Europa moet worden verlost van het multiculturalisme/etnicisme.Ze vinden zichzelf een Messias, een bevrijder van kwalijke gedachten en elementen.Wat ze nog meer bindt is hun rabiate racisme. Luther was een overtuigd antisemiet. Ome Joost heeft een godsgruwelijke hekel aan moslims.Hiermee houdt elke vergelijking op. Luther heeft miljoenen aanhangers. Niemöller moet het doen met enkele tientallen,zijn betaalsite werd een fiasco, evenals zijn journalistieke- en literaire carriere.Een sneue,teleurgestelde man, rancuneus tot op het bot.

 4. De reacties die ik hier lees horen ook echt bij deze site thuis!

  Hebben ze even geen gesprekstof over de NSBer Wilders, (niet mijn woorden)
  vallen ze Joost maar aan!

  De waarheid klinkt hard voor deze werkeloze stakkers!!!

 5. Ah leuk, een Niemöller volgelinge. Jammer van die ban, had er graag even mee willen spelen.

  Overigens wel grappig dat Ginny het over de werkeloze Wilders (lolwut?) en Niemöller heeft.

 6. Joost bestaat. Niet alleen bestaat hij, hij woont ook bij mij in de buurt, en ik zie hem regelmatig boodschappen doen bij de Albert Heijn waar ik vaak kom. Wat ik een ontstellend onhygiënisch idee vind.

 7. Natuurlijk bestaat Joost. Hij bestaat tevens bij de gratie van een aantal domrechtse onderbuikers met beperkt verstandelijke vermogens.

  Daphne, laat Joost ‘vieze sporen’ achter als hij ergens loopt? Stinkt hij? Zo niet, wat is er dan ‘onhygiënisch’ aan hem?

  Dat soort retoriek kent men (ook) uit de geschiedenis. Joden, Roma en/ of Sinti werden en worden ook zo ‘geduid’, om maar een paar voorbeelden te noemen.

  Lazer op met dat stompzinnig gebazel.

 8. Misschien ziet daphne wel dat joost in ze kont schurkt tijdens inkopen doen,of heeft hij vieze lange nagels en zit in zijn neus tijdens het winkelen.
  Of zit joost thuis vieze dingen te doen?en omdat zij dat ziet in de buurt wonend denkt ze misschien he bah daat gaat die stinkvent met die vieze klauwen aan de boodschappen zitten bah moet ik straks iets pakken heb joost er aan gezeten bah lekker hoor broodje pindakaas

 9. Marc,
  Daphne bedoelt de cognitieve hygiëne, het vieze gedachtengoed van Niemöller en de zijnen, waartegen inderdaad in sommige landen ooit een Cordon Sanitaire werd ingesteld. Ik kan die gedachte wel volgen

 10. Ik kan niet de gedachten van iemand anders lezen, Cornelis. Jij evenmin.

  “boodschappen doen bij de Albert Heijn waar ik vaak kom. Wat ik een ontstellend onhygiënisch idee vind.

  Hoezeer ik ook walg van de uitspraken van beroepsdebiel Niemöller, een cordon sanitaire vanwege bepaald gedachtegoed is toch heel iets anders dan boodschappen halen bij de supermarkt, wat Daphne ‘onhygiënisch’ acht krachtens haar woorden.

  Ik zal overigens de verdere stompzinnige fantasieën van Neel maar negeren, voor nu.

 11. Ze vindt het idee onhygiënisch, maar zegt niet dat ze nu haar boodschappen ergens anders doet. A propos retoriek, ik vind het een treffende allegorie.

 12. Daphne zegt het grappig en verfrissend.

  Hygiene moet je altijd erop nahouden. Bah, vieze mannetjes.

Reacties zijn gesloten.