Je eigen wereldje

Wat lijkt het mij toch heerlijk om in je eigen wereldje te leven. Ik kreeg een tweet van een PVV’ert: “@ottovdgalien Al Gore, kom er maar in. #opwarming aarde is dikke commerciële leugen.”
Nota bene de fractievoorzitter van de PVV Fryslân. Die ontkent dus ook de klimaatverandering. Geeft verder niets, hij was vroeger raadslid voor de SGP, dan weet je ook niet beter dan wat er aan je opgedragen is.

Mag allemaal natuurlijk, vrijheid van meningsuiting. Maar of het met de feiten klopt doet er niet zoveel toe. Het lijkt me gewoon geweldig om je eigen waarheid te maken.
We zeiken de PvdA een beetje af, we verheffen Willem Drees tot partijgenoot… We noemen de sociaal-democraten gewoon vriendjes van Hitler. Het mag en kan gewoon allemaal. Dat er ook sociaal-democraten werden gedeporteerd in WWII doet er dan niet zoveel meer toe. Wiardi Beckman

Het leuke van dit alles is dat je ook je eigen geschiedenis mag invullen. Feiten doen er verder niet toe; brul het net zo lang en zo vaak dat iedereen het gaat geloven. Maakt verder niet uit of het klopt.
Daar zijn dus anderhalf miljoen mongolen ingetrapt.
Morgen op TV: Koot en de Bie, net zo hilarisch als Monty Python en de waarheid van de PVV.

I: Biertje Henk?
H: Ja doe maar Ingrid.
H: Is er nog wat op SBS6?
I: Even kijken Henk, oh ja, er is een Koe door het ijs gezakt.
H: Neuken?
I: Nee, Henk het is nog geen woensdag.

Nog even en ik abonneer me op de Telegraaf en Elsevier, dan weet ik tenminste hoe de wereld draait??

Het rechtse Krapuul wordt ook al boos op elkaar (Joop) het moet niet gekker worden! Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat; een uitspraak van een D’66 (gokje) rechter! Geeft verder niets want Powned houd zich alleen maar bezig met koperdiefjes. Hebben ze daar wel door wat POW betekent?
Gewoon gevangen in rechts Nederland. Pubers van veertig die de MP met je en jou aanspreken.

2 gedachten over “Je eigen wereldje”

  1. Al Gore uitlachen vanwege vrieskou in Nederland is ongeveer even zinvol als Emma Watson aanspreken op de debuutroman van J. K. Rowling, maar ach, het sneeuwt een paar dagen dus wordt er weer van harte geroepen “Opwarming van de aarde is onzin, kijk maar uit het raam!” (Een raam dat overigens volledig geblindeerd lijkt te zijn als we opeens de warmste maart of december van de laatste 140.000 jaar hebben, want dan hoor je die uitlachers niet. Kennelijk was er dan toevallig net een belangrijke aflevering van Roadrunner op TV ofzo.)

    Bij sommige mensen zal het nu eenmaal altijd verspilde tijd blijven om ze iets uit te leggen. 😛

Reacties zijn gesloten.